Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reGGelt amúgy !
valószinű lecsúsztál róla kiscsuka már megrendelte ha azt ideküldik akkor amit január elején idehoznak nekünk a bótba esetleg átküldjük neked kleinecsukával.... hmm.

egy csomagba a rekluse-zal
jól van csak vicceltem
beszélek velük
lyÓdos...
remélme már úton vagy..+10 fok van kint a jelen pilanatban...
itt nálunk meg csaknyÓc
egész 7végére..12-14 fokot ir napközbenre...
ez 10 ...uszkve...25 fokkal több mint a normális..
normális vát iz det mín...
hát a megszokott...amit az ember elvár...
de az hogy még két héter előre.. északára is + mutat..meg nappalra 5..10 fokot.. na ezt mondja valaki hogy normális..
de végül is ..aki egy patakba küzd felfelé...oszt töri magát ..össze vissza hogy feljebb jussaon.. métereket.. na az sem normális
jó reggelt
lyaÚ reggelt

sanyaerős...
én így sem

tos.. felhivod kecsót.. még pont van egy gárnitúrhályuk
1200ért postáznak...5200per szelep...ebbe benne a szeleptányér.. a két rugó ..és az alsó szeleprugó tányér is
mondjad hogy a srác ajánlotta öket aki elvitte a másik garnitúrát dec 23 dikán..lehet ezután a két szép szemedre is kap6ol valami kedvezményt .

az van feferi
hogy ..az jó...
és azt mondtad hogy négy tély lesz..de neme merted mondani hogy...egy 525 .
múhahaha
gondoltam hogy nem
de azért tényleg egy úly húsz14es exc 350. ..szikszdélyz
vagy egyből.. szevendélyz
hát azzal csanád is egyből kategória ugrást csinált...
Értem,köszi.És a használatért kell fizetni?ha igen kinek hol mennyit?üdv.
Csikabá
Eladás előtt van a gasgas ! Holnap kezdem szépíteni hogy hamar odalegyen és ne legyen kettő motrom , mer azér akkora puska nem vagyok ! A technikát nekem is csiszolni kell ám mer sokat kihagytam az elmúlt években ! Nem ismerem Dföldvári csapatot de azt hallottam ügyesek !Várom a kettőezertizennégyet mer ugye ha minden igaz hat év kétütem után kipróbálom a négyütemet , oszt ilyenkor asziszi az ember hogy a másik motor több tudást hoz meg könnyebb motorozást ,és az illúzió egy darabig nagyon jóó tud ám lenni ! Beony ám ! Meg hát ugye nem kell vennem 2T oilt és nem kell visszamenni tankolni a penzióhon se ! Erről volna nagybaszóó!
vasbótba
Nyírturán van a pálya. A régi ralli- cross ...így ismeri mindenki..
Hol tudok dupla rugót vásárolni hozza kecson?
ez ez excély.ez már készül egy éve.. mert állan dölon megcsalod valami filyatal lÚvnyával
de ihgazad is van....
minek koplyon a drága jószág ha fizetnek azért hogy az úly mocskokat teszteld...meg told belélyük a kiló...métereket
ennél már csak akkor lehetne job munkád ..ha felkérnének ..ezek mellé arra is...hogy a 1szergombi gimikben végzős csajokat vezesd be a szekszualitás mélységeibe
mert ha ez a munka...ez is a tiéd.. csak azt másik fórumon osztod meg..akkor kezdek irigykedni
nem...
az van hogya hol a qplung az hidro..ott a munkahengerr miatt nagyon kint fog a kupli..mert nix holtlyáték..az autómatán adagolja magának a legkissebbet...
de mindég van kellő!
ha a helyzete az nem szimpi akkor a kis csavarral korigál6od az ullyadnak szimpatikus helyre...

a rugó ..az az összes bergben ..ami acélszelepes..az a Qpos...csak az fc 450 titánosban volt dábül rugós...
vagy amelyiket átalakÍtották...
mint például az enyém is volt...
meg most már az 5huszon5 esigszem is

tosfifti..én azt javallom..ne várj vele.. semmit...nem occsÓ pénz mert a teli ára az egy fél dugó ára...de az hogy bergeknél ez olyan hogy ...nagyon nagyon sok..berges járt igy.. volt ki hidegen alapjáraton járatta épp és akkor tört el.. neki akkora szerencsélye volt mint nekem ..de hallottam olyanról is ..hogy fordulaton...és 200ezer bónuszpontot vontak le tőle

ugyhogy...
ez az amivel nem érdemes lyátszani..pedig... azok a rugók még nem is üzemórásak..azok üzem percesek

feferi...
ha segítetem annak örülök.. ha meg értettél a leírásomból bár mit is .. az állat
holnap mennek csaniék a Znégy5678 d.földwáry bandával... csatlakoz6tsz te is..oszt legalább mutat6ol nekik faxa tecsnikszkákat..a gázgaszal
híhhíhíhí
Tudod mikor hiszem ám el neked!Múltkor se voltál kint!
Nem kell,állhatsz kétlábon is,csak lényeg hogy kint legyél a kapuba!
Most is itt vagyok
Pedig megígérte,én megvárom
Nem is igaz,mert voltam arra,és nem voltál kint a kapuba!
Csikabá menyé be mert már nem megy
Ja és fél lábra állva várjalak
3 hete kint állok,bammeg,de még nem gyütté
Ki is szedtem,most indulok! Légyszi állj ki a kapuba,és ott várj meg.Addig ne menj be,míg oda nem érek!
na tudod te mi a dolgod