Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát pl.. a zsebedet ez a pénz már nem nyomná....az biztos ..ez amit 100% ra tudok igérni

amúgy sokan használják full automata a kuplungod..nem kell hozzányúlnod ha nem akarsz mindent csinál helyetted ...de persze ha akarsz belepiszkálhatsz hagyományos módon...
milyen előnyöket élveznék vele
azért írta most néked mert most nem teszi a barátja érted VÉGKÉP ELTÖRÖLNI
99 ezer huf ..komoly vevőnek akár irányár is lehet
bontós.. lyól érzem magam veled.. de ez nem hiányzik a kapcsolatunkból..ezt megteszi neked más BarÉtod .
na lassan látni a szomszéd házát
védesd le célszerszámot
bakker bontós..ha halottad volna..de mindjárt fogod.mert lesz vidi
de goldenék féle örömöt..endorfinképződéses részt.. kivágtam ha nem baj...
lyó goldi
tucc élni ...
és zsír jár le segíteni szerelni a géped ?
Van benne,nem is kevés
hahahaha
99euro vagy mi
mÚhahaha
na ne is mond ..van a bazilikában egy pénzeskút nevű mély kút....alulról lehet bekúszni mászni alá.....gyerekek voltunk onnan szedtük a túristák pénzét amit beledobáltak...nem volt egyszerű bemenni de" jó "gyerekek voltunk ...megvolt a fagylalt ....később a cigi ...mindjárt a dugattyúm is ha lemegyek ...nem is tudom a mai srácok szerintem nem is szedik ...bár a mai túristák nemtudom dobálják -e ...
Nem kell ahhoz beszélnem vele, tudom így is mit mondana! Idézem "Vik, az hogy gumit használsz az becsülendő dolog, és akkor maradsz igazán értékes ember, ha szájjal húzod fel"nekem!
nem...
az 96,456321% hogy sÍma..
le esm kell hozzá venni a hengderfejet...
mindlyárt rakok fel képet a szerszámról.amivel..1,5b óra alatt két ember illletve én ferkó mgecsináltuk..bár a 4dik szlpnél malydnem összeomlott...a rendszer.. mert kipattannt az egyik ék..a blokk felé...
de aztán....
itt a szerszám..cnc 6 dés maróval csináltam..nem itthon kókányolás heggesztő meg 14 es csavar összegányolva..aztán leflekszelv.. mert ami a satupados hengerfejhez jó..az nem jó ha ott van a váz előtted
de úlyra terveztem..és nem egy flekszel szétvágtam hanem eigényesen..irtam a cnc re programot.. mert egy mérnök aki autómatizálási szakon végzet az olyat is tud-ott ..tiz év még
99 mondjuk
ki az asszony
Mi hagytunk a Bazikikában,keresd meg őket
jónapot...
csak előkerülünk
neked is boldogat
mi az ócscscsó ?
este még beengedett
ötszentesek repkednek még?
Szevaaa Még megvagyóóóóóóóóóóóóóóók
BOLDOG KARÁCSONYT mindenkinek!