Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt a kutyafáját Jó reggelt
Na mivan bélák?
pofa lassal 11 éves---de az ilyen nagy testű kutyák mint pofa illetv a tiéd is..nem szoktak túl sokat élni
az az asztalszerűség az 85cm magas.. pont mint pofa marja
a kép torzit..mert amúgy szép kutya ..setétbe még azért nem sokan látták szépnek..inkább killernek
hány éves?
sajnálom..
Őtőlük márt nem mivel ezen okok miatt nem forgalmazzák a cat telefonokat
egy hétig nem evett nem ivott és már az anyagcseréje is leállt. tegnap előtt hihetetlen módon ivott egy kis vizet és evett egy falatot és be tudtak adni neki tesomék valami gyógyszert. kicsit jobban lett de nagyon gyenge. ugy vezetgetik hogy fogják és ki tud botorkálni. folyamatosan ott van vele tesóm. remélem kibirja várni míg hazamegyek.
hÚde kafi.
veszek ilyet.. hogy 2 hónap múlva visszafizessék
Telefonra még!
Most hívtak a szervizből hogy vissza fizetik a cat b21 telefon árát mivel nem javítható és sok volt velük a garanciális probléma és sajnos konstrukciós hibák vannak vele.
na mi van a kiskutyádal?
ez faxa
álltalában ami ott van az jön ide..
na látom már. megnéztem az időképet. pluszok lesznek rendesen még beste is. lehet hazaugrok majd látom .
nem...
akkor már itthon kéne elenni...
de za aor jös zaz is jó ..merrt akkor 28-29 mehetünk
nézd meg...ezt mutatja 5 napja..a fook nem biztos hogy pontossak nem az kelll nézni..hanm azt hogy felmelegesé jön a jöv7 elejétől
http://koponyeg.hu/t/Szeged
mondjuk haverodnak sincs sok esze ha nem egy hátizsákba csomagolja a telefonjait...
nem azért írtam a 10 fokot mert ritka a levegő és agyembóliám van... itt elolvad most az összes hó enné meg afene pedig hétvégén sielni akartam. fene se tudja de tényleg meleg van itt. mondom pl a műhely előtt rendesen éget a nap 12-3 ig. kicsit lejjebb megyek autóval már szinte minden zöld. itt 1100 m magasan még sok a hó de folyamatosan olvad. szerintem megy arrafelé a melegebb levegő. készüljetek a szürke karácsonyra.

viktor. mi lesz 27- hogy akkor kéne hazamennem?
Na azért..
Miért?
Mielott megkerdeznetek...elkultuk egy kijarhatatlan kijaron...es a marha eldobta a motort...az meg jott vissza mint a filmekbe,pattogott,repilt vagy 20 m es egy fa megfogta a motort ugy,hogy a kormanynak csapodott a fa..es persze a telefonok kormany es a lampa koze voltak rakva egy hasitasiba...:))))volt banat,de volt baszogatas is!Azota se jon motorozni velunk...
Adok 2 uj telefont...csak motorozva voltak vele.....vagyis a haver elhozta...a motorja nem ert anyit mint a 2 telefony...
még mindig telefontéma?
drágát nem kell venni,azt úgyis ellopják .a gagyi az meg nem kell senkinek
Ha jó telefon kell. N8. Ingyen navi. iránytű. jó minőségű hd videó. jó érintő. 2évet szolgált gond nélkül. unibody fém mindent bir. sajna elhagytam, de a csajomé még mindíg mükszik. Akksi 2-3 nap simán. egy pici szilikon tok aztán örök, és már nem is drága asszem.
Akkor a ritka levegő miatt beszél fére
lya..és karburálok is... 42 alaplyáratit visszarakom..mert a múltkor is +1 fokban érződött hogy kicsit kevés ez neki.. azért is csuklott be annyira!a bordányi gumifalon..csak akkor nem jöttem rálya
lyódos..az ne te vagy az szali
ugyhogy ne rilyá
http://youtu.be/mw9QWrH9fwU