Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fasza..
ezt ne vedd meg nekem 1évet bírt most gariba javítják lassan 2hónapja
én nem vagyok telefonbetyár... ma még nem hívtam fel egy csajt se...
jó reggelt telefonbetyárok
motor csak van a közelbe
pl nekem az xr4-en a parkír volt a töltögetős szál, a gps szerette
ahol meg van akku ott meg nincs gond
és azt hova dugod be az utcán, a kocsiba, vagy az erdő mélyén?
egyszerűbb egy 5v-os átalakító végén egy usb kábel
több ismerősőm is van akik nem bizzák a véletlenre az okos telefon merülést... három akksi van náluk...

az a ciki mikor mindhárom üres..
kb egy éve küzdök a telefonvétellel de még nem találtam megfelelőt
valami vízálló és erdélyálló cucc kellene hosszú üzemidővel
a sonim elég drága, a többi meg szar.....szóval jó eséllyel marad a nejlonzacsó meg az e50
a legbosszantobb az okosszarokban hogy 1 napot bír ki az akksi...
kérdezzétek jozsot.. mesélj hogy birja a sokadik csere...
elég régota léteznek ütés-por-viz állo érintős okos telefonok...és már nem drágák...

amugy ha rám halgatsz azt veszel amit akarsz... mondjuk nagy igazság hogy jok ezek az okos szarok.. de azért a 2 ezer forintos tecskos samsung még ott van a fiók elejébe tartaléknak ,mert hogy az egyszerü mint a faék, és mindig lehet rola telefonálni...
ez sem lehet rossz:
http://www.edigital.hu/Mobilte...
kicsi pénz kicsi telefon
ha okosabb kell akkor van tapogatósban is 3x ennyiért
jo morgent.. csak nem valami nagyon drága titkos dolgot veszel?
vegyél egy nikia 2110 est!
hály.
na ez t néztem ki én is egyik alternatíwának...xcover 271...
ez tud internet-valamit is ..de wifi az nix ahogy nézem ..akkor ez csak telefonoalapú internetet tud?mert akkor az nem számit.
viszont a gps nagyon műholdas alapúnak irja. és jónak ber grillásosnak... ami jó
iránytűről sokat nem beszél..de van...ezek mind jók...

vagy ez vagy a nokia asha 302 mert az s hasonló..(kb semmi köze a két készüléknek egymáshoz )
de a lényeg nyomógombos...és nem kitolós kinyitós
nem éritőképernyős kutyaszutyok..
mert ez a mostani ez beledöglött a kitolósságba..nem ütés por meg semmi álló mégis elviseli amit tőlem kapott... és ez a lényeg...

azért hgy a műholdat gyorsan megtalálja az nem szar....
de mondjuk eddig sem kellett a telifon a 99%ban...a motorozáshoz..ugyhogy ez kb a wifi vel nyom a egy súlyt a latba...
A Csanádé is ütés por de sajna érintős , viszont állítólag nagyon szupi !
http://www.mobilport.hu/hirek/...

Ez a mindenvivő ! le is lett tesztelve : beleesett a medencébe , pohár vbk ban pihent 30 percet , izomból földhöz lett csapva x 2 , agyon lett taposva de összerakás után ismét tette a dolgát , akku is nagyon OK ! már a másodikat nyűvöm , mert az első nagyon kopott és dolgozós lett ! Iránytű is van ! fogok venni harmadikat is a jövőre nézve !
amit még nézegettem..ezek is nagyon szinvonalas ár fekvésűek
mert ugye a 990ft az azért nem szar..és irigylésre méltó..már mint az hogy nem kell 100eres vacak ahoz hogy beszéljek valakivel telifonon ... ha meg komolyabbna számitógépezni akarok..akkor az van otthon is..
na a galakiszi mini 2... vagy galakszi lyáng...vagy a huawei Y210
deezek érintőképernyősek.. és attól nagyon izélek
na hály..
nem mertem eddig beirni..mert fortam hogy irigység jön ki belőletek.. ha meglátjátok milyen telefont néztem ki magamnak...
nokia asha 302...
igen készpénzel fogok fizetni és azt a 3ezer forintot egy összegben le is tudom tenni az asztalra..
nem ekarok harácsolni nem akarok qÚrwa okoss telifont...és érintőképernyősért sem vok oda...
az jó lenne ha tudnaazért wifit..ez tudja is ..és nem is érintőképernyős...
http://www.youtube.com/watch?v...
a másik amin agyaltam az a sámszung porviizálló elemlámpás telifon..az pl tud iránytűzni!
amit valljunk be...a múltkor a ködben ..el tudtam volna képzelni hogy megnézek..és egyből jó fele megyünk nem pedig boklászunk 10 percet feleslegessen...
igy már ködbe jártunk párszor!persze csak az úly nyomokon...a qwadban
az is úgy lehet vagy 3ezer ft...
ugyhogy ha valakinek van tapasztalata...lehetőleg a két készülékről ...ossza már meg...melyiket és miért...
volt nokia c5-03 as kb 4 hetet birt utáltam mint a szart tszar volt a kijelző érintőképernyője mint a fatuskó...+
be párásodott és be is döglött....
ekkro visszaáltam a régi szamszung s2525..vagy 2500..a fax tudja kitolós teló...
na ezt használtam úlyra..szerettem is ..de ez meg behalt a kitoló izélye..bedöglött a képernyője...
na akkor elvetem az aszony régi ugyan ilyen szamszungját.. használtam azt is még fél évig..de sejtettem hogyez lesz...
ez is elkezdett reggel baszakodni..és szerintem, ...2...3 nap és ez is over lesz...
csak ezért cserélem le.. sok romániát kibirt már +40 foktól-5 fokig elvan a hátizsákban is...csak a rot6ttkitolós képernyő miatt. bedöglik...
ugyhogy csak is billentyűs...
és azért ha tud wifit ..az sem baj...
ugyhogy valaki tapasztalat..zozi..te úgy is nagy telómágus vagy.. gyere elő a fényre...
Fontos hogy utókezelést orrvérzésig , mert izmok gyorsan sorvadnak és könnyen letapadnak ! Nem lesz fínom , de megéri és újból 100% lesz ! Jobbulást
Szégyellitek a pofátokat,mi ?Azért nem írtok ide ,me mindenkit elüldöztök,azt fostok kiestek a kosárból...
ápolgatom én a lelkét,most csak azt tudom
az ok nagyon egyszerű....a biztosítás mindent fizet,a 6000 euros műtétet,az egy hét kórházat de a további pár hét az minőségben nem olyan mint otthon hanem jóval alatta van és a bizti csak egy részét állja nem árt nekünk hogy érezzük a másik hiányát
és remélem szilveszterezni már a haverokkal megy,jól berúgnak és elfelejti az elmúlt hetek fájdalmát.
Asszed a pálinkás pohárba nem fér bele a horog? HAHAHA!