Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dew látom nem olvastál vissza... Ferenc besértődött.. rá mindenki irigy az egész világ ...

azota engem kizárt a félcbukos rajongo táborábol az extrém endurobol, meg törölt az ismerősei közül is, már nem ismer....
mondjuk ezt eljátsza mindenkivel akire besértődik szalajtos Gabit is kibaszta onnan, de még csikát is, gondolom azért mert mosolyogni mert...
homlokodra tűzöm a plecsnit...
nekem a triál csak második játszos motor...

keresgélek motort csak nem találok olyat ami árban is tetszene... ma délelőtt pont erröl beszéltem hogy milyen viccesen elszált árak vannak... tiszta kabaré , biztos sokat el tudnak adni...

van egy 06-os 300-as új dugoval és csapágyakal 900 ezer ft-ért... azt is biztos nagyon szeretnék eladni...
De igen,én mindig dolgozok! Én vagyok a munka hőse,egyszer meg is kaptam a kiváló dolgozó érdemrendet.Most a sztahanovista gyári munkás érdemrendre hajtok!

Mindenkit? Lesz dolga bőven!
Látom akkor maradsz a triálnál egyenlőre.

Most már voltam/megyek motorozni, mert van mivel, korábban nem egy darabig , a kuplung már annyira csúszott, hogy hátrafelé ment a motor, ha volt egy kisebb domb Feri már rég nem volt erre.
megjött Viktor legjobb barátja...
ezt komolyan venném a helyedben... bár Ottot nehéz komolyan venni...
mondjuk akkor tényleg lehet baj a fejében ... nagyon nem szeretem ezeket a kőzuton powerkedő embereket
veled mi van jársz-e motorozni?, vagy zsirferi már kiturt a hegyedböl,...
jahh az is egy beta, csak öregebb mint a másik , már majdnem mindene megvan csak össze kéne rakni...

üléses lesz hogy tudjon vele menni a fiam is...
ez téves informácio... pont szeretem a fehér köpenyeket főleg ha didi van belecsomagolva...
Az akkor örökös RMX

A másik is triál, amit még nem raktál össze?

A henger valószínű létezik, mert motorszerelő mondta neki, csak nem emlékszik rá melyik típus.
szerintem ilyen henger nincs... az alu akármilyen ötvözet attol még tul puha ahoz hogy bírja a hengerfal igénybevételét, muszály rá a nicasil bevonat....

aztán lehet hogy én tévedek és van ilyen titkos valami...
triált eladtam , a másik meg még nincs összerakva, rmx-et nem tudom mert nem használják...
Egy kis szakma

Egyik ismerős kérdezte, tudom-e, melyik utcai Hondának van olyan hengere, ami nem perselyes és nincs nicasil bevonat, hanem valami spéci alu ötvözetből készül.
Neten akar utánanézni, de nem találja.

Tudja valaki? Vagy magának a technológiának a nevét?
Triálozás megy még?

RMX bírja még azóta, hogy megszögelted a powerét?
Semmi szakma, semmi videó 3 oldalon keresztül?
Mi lett veletek?
Szép napot mindenkinek!

Remélem minden OK és megy a motorozás!

Igazatok volt , a régi nem pöpec motor tud korlátozni rendesen...
Kuplungban kosarat, kopó és acél lamellaszett meg rugókat cseréltem, azóta mintha másik vason ülnék a sok tea főzés is a folyton csúszó kuplungtól volt, most már ritka jelenség, pedig a csavaros gumi hatalmasat fog, csigatempóban egy keréken tol fel Cserébe keményebb a kuplung

Ja, RM250 93-95 utángyártott kosár jó az RMX250 be, ez ügyben érdemes Ebay, MOn dupla annyiba kerül még ha az Ebay posta rajta, akkor is gyári árairól már nem beszélek

Beköszöntem, Kellemes Ünnepek Kívánni Mindenkinek!
bakkerr ilyet ne irj...mert egyből hivlyák egymást

otto is nagy szikritríder...azért is irtam neki..mert amúgy meg ott hiába is mondtam..látszott hogy lezárt az agya..és azt hiszi..irigységből mondom mert irigy vagyk az anihopping csúszóqplungra .

de akarom hogy 4t vel jöjjön.mert különben csani megint kicsinálja..és félek hogy elveszítjü
nyugi otisz..gyere a 3t velccsak szivd fel magad ..és az utolsó esemeshez hiven cselekedj..
aminek a szövege a következő volt..

engem holmi névbitorlók és csira 525tökel nem lehet kinyirni...bár mikor képes vagyok egy nagyszályú sx 525 sárral faszzal való kitömésérre
ugyhogy vigyáznom kell mert ki akarly sámfázni a számat
senkitől mI?
te hazudós macskajancsi..
hát egy háziorvoshoz nem mersz elmenni. ...mert fehérköpeny faÚbilyád van.. ..
tEE naggggyonbátor.. .
tEEE

znégy567nyolc is..be volt kulázva a sx 525től..és azt hitte 1 sx 250 jobba fog menni...aztán bekulázott attól is aztán lett a 280as.
hát mindenki fél valamitől...
én pl nagyon félek a szálysebészettől...nem a fogorvostól..mert az vagyfály vagy sem.(ha jól adja be az innyektiont)hanem attől hogy a sokadik műtét után még javallanak valami okosságot..ami után ha felkelk 48 óránát olyan fálydalmam lesz mint amúltkor.. na atól szarok rendessen..
remélem nem lesz olyan..de ha lesz azért állok elébe...de inkább ne legyen

úgyhogy mindenki fél valamitől..
pl..izé..azért neme mer már ide jönni mert lebukott...oszt felvette az inglyét amit magának horgolt meg..jimmi terítőlyéből ...

de az a kollégám aza akiről meséltm ..na ő nem félős..
egyszer ..már vagy 10 éve mesélte..hogy körforgalom előtt be akkart előzni egy ember...az mellett nekiált gyorsitani..hogy ne engedje be..általában nix hiba..de ez meg be akart menni..még gyorsitott...de amaz is ...
örforgalom előt esős fék és úgy sorolt me emez mögé..
körforgalom után...mert a másik em igazán akart racelkodni.. szépen elengedte előzéskor...okos nem félős kolléga...megelőzte..majd elé bement .és satu fék...
na itt kezdődött a másiknál is valami...
visszaelőzte....az is nyomott egy féket...
na én barétom melément.. ránézett és mutatta hogy elrántja a kormányt..és el is rántota...
memez az ember meg látt arcán hogy gondolkodásssal hiba nix..(mert egy marha)és szarncsére nyomott egy satu féket..igy emez nem ment neki mikor elrántotta -tolyás nélkül is- a kormányt...
de még ezzzel sem lenne hiba...
csak az hogy a ocsiba ott ült még az asszony.. a gyereke meg egy másik kolléga..na ott a nagy gáz fejben
mondom az ember nem fél semmitől..hogy miért...mert tudná a választ...
hogy eltünt Villi is, amiota a főnöke letiltotta a forumozásrol...
dehogy is.. csak nem figyelétél eddig ..már mondta bontós is ..hogy hazudós vagyok
hasznaltauton van 2005-ös 525 osztrák papirokal 930-ért