Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bele se merek gondolni,hogy milyen oldalakat nézegetsz,ahol ilyen képeket találsz!Vigyázz,mert majd téged is jól törölnek a fészbukról.
napnyugtával érkezek ....ha nem majd hívlak ,
Szerintem elérte a megvilágosodás
Extreme zsírdurófartúróóóó
persze hogy alszom, álmomban nyomkodom a billentyűt... vagy csak valaki használja a nevemet...
Küldök egy kis Zsírt hogy jobbancsússzon
ez több mint gyanus..
Előbb küldött egy emilt,hogy mindenhonnan törölt mindenkit,még sajátmagát is!
Csaksemmi buzulás azt meghagyomneki az erdő mélyi celebekkel majd a GAYTV veszi azt remélemmajd gumit használnak (azt a futózotta thahahahaha
Azért az több mint gyanús hogy neked küld ilyen zenéket!
gondoltam hogy nem kapok kostolot, már nem is ír többet, lehet törli magát innen...
Inkább meg se veszem
5dollaros volt nyihahahahaha
B van nála tüzes víz vigyek fel a hegyre?
Eddig még fent volt,de most inkább lefeküdt!
jézusom.. elmész egy kicsit délre ,rögtön bemelegszel...
Ez pont eszembe se jutott,hogy te ilyen aprótalpu vagy.Szerintem kezd el hirdetni!
Ha ott vagy,akkor tuti alszik
Nem tudok én odáig felugrani.Mondom gyííí,azt nem indul,akkó eladom
Itt vokamásik Faluba tőled jobbraa Fü..ed alszol má?
Szerintem még a főnök benne is lenne,csak szomszédok nem biztos hogy díjaznák.Ha még utána is akarunk oda menni,ezt az ötletet szerintem vessük el!
akkor a szokásos kocsma hátso udvarán... rakunk tüzet el szalonnázunk, befekszünk aludni a rekeszek alá....
Persze hogy be tudod tolni.Csak ne felejts el oldalról ráugrani az ülésre,meg amikor beröfen,rögtön egy kövér nagy gázt húzni.Csak ez a jó módszer,aki mást mond,az hazudik!
http://www.youtube.com/watch?v...

, Te-ri be - ve ri hahahaha
Lehet veszek egy 520-ast.Azt betudom tolni egyesben?Vagy elég,ha csak önindítózok?Nem ismerem a típust,de kell,hogy lássák az is van.Persze átírom 525-re
Ja,valami olyasmi.