Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor nekem úgyis ok
sajna vannak ilyenek igen
Pálinka nem kell.Használni meg akarja a tököm,csak azér venném meg hogy legyen.
Ja, vettem egy szaros esztergakést 18 pízé
Ilyen nálunk is volt már.Azt mondja a házigazda,milyen jó nekünk,mert nem kell sok szerszám,lehet elmegy ő is ilyen szerelőnek.Ja,mondom,nem,csak kézi szerszám egy valaggal,meg gépek két valaggal.Ja,ő azt hitte van három fogónk meg négy kulcsunk.Mondom nem egészen.Na akkor ő inkább ácsnak megy,mert annak csak egy still fürész kell.

A másik az :ezténotthonegyedülismegtudnámcsinálninem? Mondom neki de megtudnád Mert ő látja hogy ezeket csak úgy össze kell dogdosni,aztán rátenni a gépet,az meg összenyomja.Nem adnánk kölcsön a hétvégére a gépet? Mondom neki azt látod hogy összenyomja,de azt nem látod,hogy a gép az majdnem 500 ezer.Leteszed az árát,aztán már viheted is. Itt be is fejeztük a beszélgetést

És esküszöm most nem viccelek,ez a beszélgetés elhangzott.
ja a polc kicsit oda nehez
Holnap viszem plussz 2l pálesz grátisz
Lehet vele alut is hegeszteni ja és javasolt a géphez a magyar forgalmazónál 3napos tanfolyamon részt venni hogy ki tudd használni a gépet.
sajna igen azt hiszik hogy csak itt nő a szerszám fán a szerszám
Nekem kell.Felteszem a landomat szelep mellé a polcra.
Kérjé,csak ne tőlem!
Ja olyan szokott lenni,hogy csak jöjjenek ide,nem nagy munka,max 20 perces. Olyankor szoktam mondani,ha tudod hogy nem nagy munka,akkor miért nem csinálod meg bazzeg?
Aztán vannak még a,miértilyensok?Mi kerül ennyibe? Vagy csak simán kikerekedik a szeme és megkérdezi mint a lottóreklámba hogy MENNYÍÍÍÍÍ?
De ha valakit érdekel van eladó ewm hegesztő inverterem 10.000euroért.
Illetve amikor venni kell egy db. átmérő 16mm 3élű tömör keményfém marót 30000ft akkor már nem is olyan jók azok az árak. Mert azt ha nem figyelsz egy pinanyalat azt ment a levesbe a maró.
Ez van.
azt lehet kérni csak az ott szereplő összegek jelentős része állambácsit gyarapítja sajna
ja és akkor a vannak a csak egy kis heftelést kellene csinálni
Azta 150-et kéne kérjek minimum egy telóért.
De ha esetleg valaki az asszonyt szeretné reszeltetni este akkor van kedvesség terméseztessen meg az ár alkudhat! Ja a nézés feláras
így ee Kiszállási díj: 160,- Ft + áfa / km
Munkadíj munkaidőben (07,30 - 16,00 h): 5.000,- Ft + áfa / óra
Munkadíj munkaidőn kívül (16,00-22,00 h): 10.000,- Ft + áfa / óra
Éjszakai munkadíj (22,00-07,00 h): 15.000,- Ft + áfa / óra
igen ez nekünk is rajt van a javítási munkalapon
Na azért nonstop nincs,csak egy kicsit összetorlódtak a dolgok az utolsó hétre.Még ma is vállaltatni akartak velünk munkát a hétre.Mondtuk hogy majd januárba.

Múltkor egy beüzemelő cimboránknak mondta a kuncsaft hogy jöhet ám este vagy éjjel is.Az meg mondta neki hogy rendben,de akkor hat számjegyű összeget fogok mondani a végén.Egyből tudott várni egy napot.
Ha meg nyugtat én is ilyen vagyok!
De ha lehet kihagyom márt a nonstop munkaidőt!
Nekem még kell csinálni,mert megesznek az emberek! A múlthetet nagyon ellazáskodtam,most meg nem győzök szaladgálni.Mondjuk nem mintha nem szaladgáltam volna egész évben!
Ne bammeg,a barlangba mindíg setít van.Idénre rolóóóóóó
Reggelt? Este van főnök!