Na jó,de akkor azonnal vissza adod a homokozó lapátomat,meg a vödrömet.És ha jól emlékszem van még nálad egypár forma is!
Azonnal juttasd vissza,mert ha nem ,küldöm érte az embereimet a nagycsoportból.A hóvirág csoportból,mert ott mocskosul kemény arcok vannak! Múltkor egy túró rudiér olyan harc volt,hogy patakokban folyt a vér!
na de ne viccelődjünk itt kérem szépen, mert jön ferenc a hegyek ura és mindenkit kizár innen a picsbe... vagy jaxy fog berágni a sok idétlenség miatt...
én elhatárolodom tőletek... főleg az a jimmi nevű egyén meg a tos haverja .. át is ülök egy másik homokozoba...
nekem szerencsére oké minden vele
Most ép a Bramacba dolgozunk de úgy meg fáztam hogy majd szét megy a derekam úgy fáj. Mondom az asszonynak 18éves lány rendbe rakná az biztos.
múltkor mentem a dokihoz mondom adjon valami szert mert csak 1.5 méterre tudok elvizelni
aztán azt mondta akkor jöjjek vissza amikor fél méter lesz
hát már lassan ott tartok
ellenben egy csomó haver kínlódott evvel már 40 év alatt is
Innen meg nem tud.Ugyanúgy mint a motorok-csajok topic,utat törünk magunknak.Mondjuk még én mindig nem tudom mi történt.Csak bálintbá verzióját hallottuk.
én már elmúltam 40 szóval nekem már mindegy
igazándiból csak egy kisebb kört akartam menni, tesztelni hogy sikerült a karbi beállítás, aztán valahogy mindig elvétettem a hazautat
Azonnal juttasd vissza,mert ha nem ,küldöm érte az embereimet a nagycsoportból.A hóvirág csoportból,mert ott mocskosul kemény arcok vannak! Múltkor egy túró rudiér olyan harc volt,hogy patakokban folyt a vér!
én elhatárolodom tőletek... főleg az a jimmi nevű egyén meg a tos haverja .. át is ülök egy másik homokozoba...
mondjuk végeredmény tekintetében mindegy, csak a kiváncsiság miatt kérdezem..
Te akarsz róla beszélni?
Most ép a Bramacba dolgozunk de úgy meg fáztam hogy majd szét megy a derekam úgy fáj. Mondom az asszonynak 18éves lány rendbe rakná az biztos.
aztán azt mondta akkor jöjjek vissza amikor fél méter lesz
hát már lassan ott tartok
ellenben egy csomó haver kínlódott evvel már 40 év alatt is
KTM SXF 450 -hez keresek gyári idomszettet (új is érdekel aki tud benne segíteni)!
igazándiból csak egy kisebb kört akartam menni, tesztelni hogy sikerült a karbi beállítás, aztán valahogy mindig elvétettem a hazautat