itt úgy-ahogy minden rendben
férjemet nov 27-én combnyaktöréssel megműtötték itt (munkahelyi baleset),1 hetet volt kórházban,1 hetet itthon möst pedig hazament Magyarlandba rehabilitálódni.majd jan. elején jön,külön töltjük a Karácsonyt
eszembe jut az a réges-régi történet hogy még a holdraszállásos űrverseny idején az amerikaiak több millio dollárt őltek egy olyan golyóstoll kifejlesztésébe ami a sulytalanságban is működik, és lehet vele írni....
látom nincs köpködés.. mert nincs itt a nagy hohohÓrogdobáló
manka...embernek jobbulást...
jött hazanélküled regenerálodni..külön szilveszter...
mondják azt hogy buták ezek a férfiak
2006-os FSE450-hez keresek kuplungmunkahengert és kuplung oldali deknit. Ha valakinek van érdekelne!
gondolom leesett valami magasrol, olyankor szokott törni combnyak... mellesleg az a testünk legerősebb csontja,
odahaza esett már a hó?
majd lesz jobb
férjemet nov 27-én combnyaktöréssel megműtötték itt (munkahelyi baleset),1 hetet volt kórházban,1 hetet itthon möst pedig hazament Magyarlandba rehabilitálódni.majd jan. elején jön,külön töltjük a Karácsonyt
még élek
nem volt netem egy ideig,sokak örömére
http://www.youtube.com/watch?v...
eszembe jut az a réges-régi történet hogy még a holdraszállásos űrverseny idején az amerikaiak több millio dollárt őltek egy olyan golyóstoll kifejlesztésébe ami a sulytalanságban is működik, és lehet vele írni....
az oroszok ceruzát vittek...
na bemengyek a Cocomoba me megfagyok a kocsiba
megnézem a füredi ordasokat))))