Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hány éves vagy te ini..
mert tuti valami 16 éves shuttyó. .mert különben úgy öltözöl fel mindég hogy ne fázz.. .de ne is süljön be a tököd.. .

nem szabad megfázitani felfázitani magad...
öreg vagyok én már ahhoz hogy fázak...igy negyvenes évem előtt kicsivel már nem játszunk az egészeséggel...qÚrálgassam magam itthon motorozások után..fél napi
komolyan ?
mostanság csak az motorozik aki igazán kemény
én is téptem egy kört, keményre is fagyott a tököm
a trágyaszórós őstermelők meg csak néztek hogy kiezahülye
pedig szántottam is nekik egy keveset
Szemetek vagytok,miattatok engem is kitörölt a Zsír
aki részi formációkat az már nem a teljes igazságot adja.. és aki nem a teljes igazságot adja..az meg HAZUDIK .múhahahahaha
némely esetekben ez igaz is..de nem mindig.

mert az hogy a viz az 100fokon forr az igaz..mert az a nyomásaz amit leirtál az igaz a magyarországi nyomásviszonyokra..
pl..nálad..illetve itt nálam is...
de nem iza a ktmekre..
tehát igazad volt vagyyx igazad volt...
az 1,8 as sapival ami a ktm endúróin van...a viz simán kibir6ja..120fokig is..tehát a forrás száz20fokon van....
és ha ez igaz akkor 3 forrás az 3x120fok..=360 fok..és akkor tényleg igaz hogy 3 forrás egykör..és nem kell több hozzá
nyÍhahaha

nagyon ki vagyunk pihenve..úgyhogy már ne feküdjünk vissza

az a baj hogy nem jártok motorozni és nix motoros téma..
te zarri! megin csak rész információt adsz!

101,325 kPa nyomáson forr 100 fokon! kisebb nyomáson alacsonyabb hőmérsékleten, nagyobb nyomáson magasabb hőmérsékleten

ugye hogy ez kihagyhatatlan információ
ez a fúvóka dolog olyan mint a köridő...minél nagyobb annál jobb
a múltkor lemértem egy kört. . pont 360fok
és közbe meg már a viz meg 100fokon forr...
és most jön a logika:
ugyhogy ha valaminek 4szer felforr a motorja akkor az több mint egy kört már megtett
nem
ez csajos buli is..mindenki zoz6ta az asszonyát..
az enyém itthon van oszt hány...meg szarul van..de legalább a vásárral is gyorsabban végeztünk..meg a bevásárlás is 2,5 hónapja nagyon gyors

majd jön mindjárt moderált moderátor oszt azt veszitek észre hogy nem csak a facéról vagytok törölve hanem innen is
de dont vörri.. ha engem tudott volna törölni...már az élők sorából is törölt volna...
Mert mi bajom vele? Most hogy megcsinálták már jó.
huhh durva ez a superenduro gp a lengyeleknél...olyan akadály van,ki kellett venni a pályából... Kori visszaesett róla, le is csapott a motorjával 1 srácot,durva a felvétel...
De hát valakinek erre áll a cerka igaz Zsír?
Na jo ,ha nincs Ferensz meg 5 cent,akkor nyomjal egy kis Kasler Arpadot

A fuvokam az valtozo...foleg ha jol szivogasssak...
áá nem csak a fagyi vissza nyalt
az szép kajak kanbuli
persze azért mert csak az van ott aki számít valamire Zari nem számít semmire mármint jóra
cseréld le az injektort gombostűre meg tűpárnára sokkal jobb lesz a fogyasztás
Persze vik,jo kifopgas,teged meg sem hivtak.
Gerinctelen emberek,igazad van

Dobjatok mar vmi 5 centest fel,miota nincs Ferensz,a pen sem ugy jon...
Mondjuk azzal a kocsival neked is csak a bajod van, itt nem az asszony a hibás!
Köcsögök ezek minden! Ne is álljunk szóba velük többet!
nem.
frencsivel csanád bontós.golden mpi és még sok-kan egy buliba mentünk..csak én nem értem oda .. az asszony kicsit nem volt túl fényes állapotban igy este én is itthon maradtam velük...
van az úgy hogy ...igy van ez

gondolom nem rugtak be...

megirigyeltelek dzsimikém(hamár úgy mindenki irigy mindenkire.és még be is valljuk az Ő szintjén. ..
és hogy ne legyke rád irigy... a hónap legnagyobb várárlyába elmegyek én is a családdal...ha sietsz is...és én nem vagyok nagy nézelődő...2 óra mire végigjárod...és akkor a parkolásról nem is beszéltünk...
konkrétal úgy költesz el egy kissebb bevásárlás összegét hogy konkrétan semmi de semmi hasznosat nem veszel..de még is teli lett a táskád...minden féle vacakkal...na persze nem nekem..mert én már nem ma jöttem le a falvédőről..és csak azért nem veszek valamit mert ..meglátom és hó ez otthon de kéne...mert ez tisza női dolog..
ami kellene azt megveszem mikor kell..ami meg nem ..azt csak azért nem veszem meg mert meglátom és ...hú bakker..erről álmodtam de azt sem tudtam hogy akarok ilyet..de hogy megláttam gyorsba megveszem..
de gyerek imád nézelődni...meg azért ilyne kor(mert ez nem karácson)csurran cseppen neki is valami..de inkább csak neki
Mi van itt emberek? Puccs?
Eluldoztetek Frensziszt?gyava s hazug emerek vagytok