Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg kitörölt téged is?De téged miért?
RÁÁÁÁD meg a barátodra!
Tényleg lapozzunk!Nem csinálunk tavasszal egy bakonyi kétnapost?
Leszedtétek a csaliját vagy a kifogott halát a horogról,és megsértődött?Engem is kiradírozott
Mondjuk én is tudok radírozni
kire gondolsz Jimmyke
az kéne még csak ...
egy ideje már nincs is, a mitas megvette vagy mifene
mondjuk annyira nem érdekel hogy az már vicc... de ti beszélgessetek rola nyugodtan...
Látszik hogy te nem vagy irigy,nemúgy mint ezek itten-e!
Olyasmit,de viszonzatlan maradt,erre megsértődött.
Ugyanilyen a trelleborg is.Állítólak nagyon fasza gumi,de mégsem megy vele senki.Mondjuk ha jól tudom,nem is occsóó!
Mé az mi?Mit írt Ronisnak?Szerelmes levelet?
réjj szerintem meg simán orvosi eset a pali

mellesleg már régen is mondtam hogy ez az egész lenézős dobok nektek egy otcentest ti luzerek meg felnyaltátok meg bekaptátok a horgot és vergődtök rajta duma... na már eleve ez über szánalmas kategoria.....
Én még a legelején felszedtem amit tudtam,de a többit meghagytam nektek,mert nem vagyok önző
Amit ronisnak írt,azt én máshogy nevezném mint ötcentes.
Meg van epres rücsis is!
én máshogy látom, mert ahogy kikelt magából áááá
Gyerekeeek,ez volt a legfenyesebb 5 centes amit Frenszisz dobott,es felvettetek....amatorok vagyutok,vagy nem olvastatok rendesen a Frenk tanitasait
Azt teszek bele slime helyett
ja meg van a gumibogyó szörp is
A kúrva életbe Megint minősítettem magam
Szerintem
1. meg kell rendesen tanulni motorolni
2. gumi válogatás
3. tuning egyéb kutyaszar
Csak szerintem
gumi gumi gumi-maci mintás gumi
motoros gumis téma lenne

néztem ezeket a superenduros gp-ket...mindenhol maxxis reklámzászlók,meg plakátok, de eddig hozzám nem jutott el egyetlen név sem aki maxxis használna...még a menők közt se nagyon láttam.. okés h a ktm ek 2013ban is azzal jöttek ki,de nagyon nem hallom...
nekem anno volt mvi dualmaxx forma a bergre...huhh de kutyaszar volt
fren? neke dnincs valami hozzáfűzni valód, a ti köröeitekben van aki használ vmit? mert eddig csak a ZeXtrem volt meg a sixdays meg a scorpion,meg a comp6... eddig akinek gyárilag az volt a ktm-en mind lecserélték...

kint ennyire szeretik? ugyan így a goldentyre se nagyon hangzódik itt fel,max jaxyiéknál köpet vele valaki ha jól emlékszem... én nem csinálok nagy ügyet a gumi választásból,csak témafelvetésnek gondoltam,miért nem terjednek el a többi gyártó gumiai is? fogyasztók miatt?mindneki megrogzotten amit megszokott? vagy drágák és nincs rá igény? vagy kutyaszar?