olyan hÚlyék wagytok..jódos 1500m magasan van..már akkor hó volt mikor it+10 fok...biztos ott nála +10 fok van
jódos a másik nagy feleslegesen ötcentes dobálós..(=hazudós...!csak szép szóval úgy mondja dobtam öt ccnetest ahejett hogy azt mondaná ez a két margit hogy ..megint hazudtam!
ma unatkozás helyett karbontatrás dély van...
szelephézagot néztem meg ..álliani nem kellett..
még légszűrőt mosok illetve a hátsó lngőkart rakom zsirba és a alsó pds helyetti csapaágyaat..ami a két kolyó veztengely csapágy volt...azokat kell kicserélni...
a felső pds tag egy évet birt.. mig az alsó golyóscsapágyak 1,5 évet..
ugyhogy ezeket ell megcsinálni..van rá 24 órám..mert utána
ne is agyalj..
27-29ige lehet menni..akár 2-3 napra is.. itt nix hó..meg csapadék sem volt azóta.
telefont este kezdtem irni..csak nem irigy vagy te is...
vae is erre egy lyaú mondás ..irigy vagy min a gazgasz fórumosok..nm ondom meg kire..mnem ir6om le mert akkor megjelenik és kezdi a hisztit
nem a másik lenézését keverve az ötcentes horgaival..
akinek inge vegye magára.. ezt is szokta irni...
hú iz hÍ....
nem válaszoljatok csak magatokban mondjátok ..ki
két napja megy a mit vegyek magamnak karira dilemma. kb mintha azt kéne eldönteni milyen csokit vegyen a paraszt a gyereknek. mindegy milyet, mert egy nap múlva bármelyiket kiszarja. és mikor megeszi ugyis az fog neki izleni. szóval lényegtelen milyen telefont veszel mert pl engem egyik sem érdekel. viktor rohadtul unatkozhatsz,
itt elég faqsza idő van 7 -10 fok is dél felé. még éget is a nap szélmentes helyen. otthon biztos lehet motorozni gondolom ott mégjobb idő van. ha nagyon meleg lesz valamikor hazaugrok 2-3 napra de feleslegesen nem őgyelgek .kurva annyát de hiányzik a 300 as.
na ezért nem akarok én sem drágát...meeert azt hiszi az ember hhogy drága és jó ..de kozbe meg csak drága ....
a 990 ft telón nem zavar annyira ha beszopat ..mint a 70ezresen
galakszi mini...faxa..asszonynak is az van...netelő képexs izé..de 1 napos korába már úlyra csereéltük..ez már többször járt úgy vele hogy nem ir kei semmi gikeszert de nem kaőppcsol6ó..és mikor ő hiv valakit..csak kicsörög de nem veszik fel azt mutatja..
de közbe meg nem is hiv.. nem is kapcsol6ó...de azt mutatja a teló hogy faxa vagyok...mondom a hivást is csinálja csörgeti..d e valójában nem is hiv olyankor
ugyhogy ful szopó..mondjuk 3-4 hónapja nem gcizett mér..de előtte meg havolta 1-2 alkalommal.. tutti...csak anyi van olyankor kikapcsol aksi ki..de van hogy még az sem.. visszakapcsol és műkszik..de nekem ez túl...izé....megbiz6atlan...
a kis samhung s2500 az meg elvan 1 hétig is töltés nélkül...!a nokia c5-03 meg jó ha 4 napot birt..mondju k lehet nyomkodni...
csak valójában 4 hét után konkrétan tönkrement az éritnőképernyője.. ami amúgy is s egy hulladék mert az érintésre mindent csinált csak nem kapcsolt
de azt mondták okos kolegák...kár is visszavinni mert látszik hogy apára bementa képernyő mögé..azok a kis foltok azok azok..ugyhogy meg magyaráázzák hogy ez nem garanciás..
de mondom..azóta mind a két s2500 tönkrement..bűár ez még vivja a halátusát..de mér ha kitolom aképet van hogy fele elmgy.. valami féle szürreális irányba..
mondom haláltusában van
Fel van rakva csak 1 szer tudtam menni vele egy kicsit. Az észrevétel az , hogy nem böffen le olyan hamar.Mintha a nyomaték is nagyobb .pontos választ nem tudok mondani de az biztos , hogy stabilabban jár a motor es pont olyan robbanekony
az asszonynak a legolcsóbb galaxy minit vettük vagy 2 éve
már csupa macskakaparás, leütve 1000helyen, faca női szokás szerint 1 nap 5x töltve negyed órákat aztán még mindig megy
pedig volt hogy biciklizés közben lett leejtve
sima telefonnal nem is lenne gond, csak ha már veszek ne kelljen zacsiba hordani motorozáskor
zacsi nélkül meg úgy járna mint az első fotomasinám hogy a 2. nap már nem jött ki az optika mert bezabált a porból
hogy mennyire igy van, kis sztori vettünk okos samsungot jo drágát, fuu menyit tud meg ilyen okos duma, na kicserélték másikra 3 napon belül mert nem kezelte néha a 2-es kártyát, ha olyanja volt... kiirta csak segélyhivás...
aztán a kicserélt is bedöglött 1 héten belül, az meg valami mikrofon bajos volt mert nem lehetett érteni a tul oldalrol amit beszéltek csak iszonyat halkan... head setel viszont tökéletes volt mivel annak saját mikrofonja van... csak ugye azt a rohadt tyukbélt belekolbászolni a füledbe vezetés közben nem egyszerü szösszenet...
mivel három napon tuli volt a hiba az már szervizbe ment, 3 hetet töltött ott az okos számszung... nem adtak másikat inkább kicserélték a fél belét... mondjuk most legalább jo.. eddig....
szinte mindegyiket ott gyártják,amit nem az biztos hamis nekem evolve van cseh licensz china gyártja,2 éve nyúzom.szart se tud de azt jól ,ara használom amire való
szali azért irtam hogy gyalár után gyere mályus közepina...mert akkor ezt is meg spórolnád a sok kidobott pénzt...
vágod...
mert felesleges 100ropi..
ha meg nix hiány.. ne nyüszögj... gyere haza hamarabb...dec.27-28-29
Pontosban 2013.10.09 vittem be a szervizbe azóta semmi nincsen jó magyar garancia! Szerintem vedd meg a legolcsóbb szar telefont azt ha bedöglik eldobod azt csá én most már így járnék járok el!
jódos a másik nagy feleslegesen ötcentes dobálós..(=hazudós...!csak szép szóval úgy mondja dobtam öt ccnetest ahejett hogy azt mondaná ez a két margit hogy ..megint hazudtam!
ma unatkozás helyett karbontatrás dély van...
szelephézagot néztem meg ..álliani nem kellett..
még légszűrőt mosok illetve a hátsó lngőkart rakom zsirba és a alsó pds helyetti csapaágyaat..ami a két kolyó veztengely csapágy volt...azokat kell kicserélni...
a felső pds tag egy évet birt.. mig az alsó golyóscsapágyak 1,5 évet..
ugyhogy ezeket ell megcsinálni..van rá 24 órám..mert utána