Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

heló kábel köteged meg van még ?
2002-es gas gas ec 50 Rookie motorhoz keresek jó állapotú nem szét forrasztott gyújtásköteget. vagy ha valaki tudna szolgálni egy kapcsolási rajzzal azt megköszönném
De van neki,csak nekem kell odáig elfuvarozni.Van hájtásija,de nem hajlandó vezetni.Minden kocsinkkal volt eddig valami baja!
hát ekora gecc vagy hogy nem engeded ki...
hát had mennyen...vagy ...nix neki ...lába
Tudom,én se magamat.Ja,és még az ócskás piacra is ki akar menni!
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata kawasaki kx450-el kapcsolatban (2010 utáni befecskendezős)?.Megbízhatóság, strapabíróság érdekelne.
csajod elment valamerre.. akkor addig menyél oszt maszturbálj...
ha hazaér legalább keményebben fog dolgozni azért hogy neked lyaú legyen
bélák...
zsir jön ide...mpi hez...
azért nem tud most senkit kitörölni a fészrő..de majd ha olvas ..holnap bepoto6ja

tos...
ez a vicc ez kafi..szétröhögtem magam rajta.
a léggitásros az visznont nem vick

ajándék vásárlást nem értem...mik vagyot ti..csajok...én senkinek nem veszek semit csak a kindernek meg bratyőm ccsildrenjeinek... a többiek kapnak egy tábla csokit oszt lyaúnapot...
mert annak már egy ideje nem látom lrtelmét hogy napokat keresgéljen meg agyaljak hogy vegyek valamit.aztán persze hogy szart veszel..mert ami kell azt úgy is megveszi az ember év közbe..ami meg nem arra meg mi a fasznak költsek...nekemsincs züségem használ6atlan semmitérő drága vackokra..ami kell megveszem.. oszt lyaú napot...ugyhogy nálam a karácsony romantikus mint egy zsák krumpli...
visznt az év 362 napján meg megvesszük ami kell és nem csorgattatom a nyálát hetekig hónapokig senkinek...
nem túl romantikus ..mi..mert az romantikusabb hogy veszel valami drága vackot osz a fa alatt látod a fancsali képét..na az marha romantikus...ha meg megmondja meit szeretne.. hátaz megint romantikus.. mert megveszed mikor mondja mért nem adod akkor oda...
ugyhogy nekem a karácsonya szeretet ünnepe és nem az elbaszott ajándékozásé

csináltam vidit is.. hát ritka szar lett .de felrakom...mert ez is jobbb mint a semmi
-1 fokot ir a net...de szerintem sokkal több volt..ugy lhet volt 0 fok is...múhahahaha
de nem számit..nagyon kafi volt a rumplis homokos pálya.. csupa rumpli...neg akkora hullámok hoghy ugrató nix is benn de van hogy a hullámból hullámba robbnaáskor úgy elkatapultáll mint atom..igazi..mindenki uálja ezt hely..csak én imádom
http://youtu.be/Snh5v7gNFyg
na pár napja nem titokolvasok és máris megy a gyilok :) aberrált is elbujt a sötétbe ujra miután kiderült kiléte. írjatok már valami durvát had csodálkozzak itt a nagy unalomban.
alusztok
nem irigyellek..
ja teló kiszedés ladomatra cserélés, gombostű fogyasztás stb. motor vizel leni szigetelés
én a gyereknek szerszámos ládát vettem mert mindig az én cuccaimat hordja szanaszét
Aaaazbiztos!
Én holnap megyek.Próbáltam valahogy megúszni,de sehogy sem sikerül!
ne viccelődjünk kérem szépen... aztán jön jaxy és mindenki le lesz baszva hogy csak a hűlyeségröl irkáltok.... ami igaz is...

na akkor karburáljunk egy kicsit , kinek mekkora a főfúvokája...?
itt vagyok, ragyogok.. bakker hogy én hogy utálom ezt a karácsonyi ajándékvásárlosdit... ááá kifutok tőle a világbol, egyik bolt a másik után, kinek mit kéne venni ötletelős dömping....
Lehet hogy igazad lesz!
vihar előtti csend
Nem is csodálom.Nekem nincs fészbukom,de most csinálok egyet,hogy feltudjalak venni csak azért hogy kitörölhesselek.
Na mivan bélák.Mindenkit elijesztettünk az óvodás fórumból?
Most olvastam a vicc fórumon

"Szívom a hátsó teraszon a cigit, és látom, hogy a kutyám a szomszéd kerítése alól bújik át valami fehér állatkával a szájában. Büszkén, hűségesen odahozta Nekem, majd letette elém, a szomszéd hófehér díjnyertes mit tudomén milyen német családból származó nyulát, amit versenyekre/kiállításokra hordott. (Közel 500 ezer Ftos nyúlról van itt szó kérem szépen) Ki volt nyúlva a nyúl, a kutyanyálban tocsogott, és retkes volt.. Hát a kutya "fegyelmezése" után visszamentem a nyúlhoz, aztán kaptam egy képet az agyamban. Beraktam a mosdóba szépen, lemostam róla a földet, a kutyanyállal együtt, majd beszárítottam Édesanyám hajszárítójával. Ezt követően felmentem a szomszéd hátsó udvarán, és szépen megágyaztam neki szalmából, betettem, majd rázártam a nyúlketrec ajtaját. Délután jön haza a szomszéd a munkából.. 5 perc múlva hallom, a káromkodást miegymást, és hívószóra, mint a jó szomszéd ott termettem, hogy "mégis mi történt?! Állunk ketten a nyúlketrec előtt, és a következő párbeszéd folyt le: -Nézdmeg BZDMG! -Mi történt, megdöglött? -MEGDÖGLÖTT BZDMEG, DE VAGY KÉT NAPJA ÁSTAM EL A KERTBEN ÉS MEGINT ITT VAN!
úr isten...ezt nem is vártam volna tőle..
tényleg van baj nem kicsi...lehet elfogytak azok a bogyók

hu bakkker ez a jó a kis endórócross full gödrös homokpályába.. hogy nagyon nagyon kafit lehet menni még ilyenkor is..
a végén az egy óra 5perc fullosan kiszivott..olyan deliriumos kellemes állapotban vagyok...
ezért nem lehet nekem soha endúőróm..mert valami nagy tehénnel ezt nem birnám ki...
de a kis kárcsú sx 525 itt lehet haználni igazán..z45678 jutottál eszembe... itt pl a450fc vel rosszabb időket sikerült lépni mint a kis fríí 525tel