Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor most nem is tudtál aludni
mondjuk kardomba dőltem... gondolhatjátok...
hagyjál már, engem azota kizárt a kis félcbukos rajongoi klubjábol az "extrém endurobol" , meg az ismerősei közül is törölt.... na ez a beteges... kb mint az oviban
Ferencnek hogy mi a fontos meg aki szereti a történelmet http://www.puskikiado.hu/book/...
na.. az van hogy itt reggelre nem fagyott.. és kint sem..ugyhogy ma lehetett volna úgy csinálni..frenki...hogy motorral jöttök és kicsit imikét kivezettük volna. meg i- norcit is...oszt este lettek volna közös élmények....

de nix hizti pizsti....

gyikúr..
ez nagyon gáz.. ez nagyon...
ezért isvan az hogy még az úly motort is nagyon át kell nézni.
.fú apám ez mekkora leszivatás
ktm ide hú de jó motor oda..
Még nem vetted észre,hogy itt a 90% értelmetlen faszság? Csinálj úgy mint én,ami nem érdekel tovább tekered.
Na én csak erre voltam kíváncsi,hogy mi történt tulajdonképpenkéremszépenalázatosan!
ez az igazság ahogy BB-kapitány irta
Pár honapja vatta új 2014 -es 3 betüs csilli villi six days huztam haza, beázott, hogy hol és hogy sose tudjuk meg,minden müködött rajta csak az inyektor nem,persze a rohadék kiszárat mire haza cibáltam és pöcre indult,és 2 db 2013 modelnél vettük észre(az egyiknél már túl későn)hogy a légszűrő ház inyektor összekötő csövet ferdén rakták rá,persze a legnagyobb porban lettek használva,gyönyörűen megkopott,az olaj meg olyan volt benne mint a sár
lyaÚ napot.
kérek mindenkit nyugodjaon meg.
álljatok hátrébb... megfordulni kezeket a falra lábakat szét ...de semmi cicó ..
lyogotok van hall-gatni..minden amit mondtok felhasznál6ó ellenetet a gÁÁz gas fórumon

millen dolog az hogy beázik egy motor a mosás után...
a történetett itt is hallottam...
már az itteni beázás...
nem nagy történet volt.. leszedték a gyujtásdeknit és kiszáritották.. és indult...
tehát a feladat az hogy le kéne tömiteni normálisan..mert a szimóktól még elfogadom hogy beázik.. mosáskor de attól komolybb kategőriályú gépektől..ez elfogad6atlan..tehát a derbi szandra már nem áz6 bEE

esziksz öt 20on5csi is baszakaodott.. az volt hogy mikor visszafelé jöttünk van egy patak miben a viz 10centis és 2 perc múlva a végén(3-4ben lehet tolni faxául)szóval a égén már leálogatott illetve nem vvolt jó stabil az alapjátat..de pár perc mólva ez megszünt ......ezt megismételte többször is...)aztán ez baszott hogy ez nem jó igy...
annyi volt hogy a gyertya pipu kábelta rácsapott kis vizet...az szépen lefolyt a pipuhoz..és ott ott csinált ilyen kis test zarit
legalább is én erre gyanakodtam...

művelet...
gyertyapipu vvéggumit lehúztam...kicsi fbst bekentem..vissaztoltam.. majd kivül kis szikszaagal rásegitettemhogya viz ne tudjon még véletlenül sem megálni a pipiguminál..hanem azon ot lefolyjon...
hát azóta nix hízti pisti...

de itt nálatok a dekninél kezdeném a hibakeresést...mert bontós azt mondá .. levette kiszáritotta és elindult...ennek ellenre lehet hogy ott is csak valami odafolyós téma lehet valamelyi kcsatlakozónál...
lásd golden úly sx-f 450 je is igy járt...
át kel nézni mindent és lyaú napot..
meg lehet csinálni
persze nem frencsinek ..mert ő túlságossan nagy mechnályzer..... hanem frenki vidd el egy emberhez aki azt mondja megcsinálom...ha már te igy felsültél vele...
ja.. nix mit 8ezer öccá..de nem nekem küld a lét hanem a BBB-nek....
bakonyi betyár bandának

amúgy fren ez a tukmálós téma ez azért ismerős nem...teljessen rádval...ráfutottál..illetve ráfuttattál már sok-sok embert erre...ugymond után a meg a barátságot usztattad a picsába nagy köpködéseid közepedte...
bontós is majdnem ráfuttattad... ..de bontós túl okos .és ő nagyon vigyázott bimbódzó rügyedző szerelmetekre
és tudta hogy igy baráttal üzletet kötni nem szabad...

bontós igaz nagy ember és barátság okos
nagyon nagyon okos

szóval fren...én nem hazdok és nem azt mondom hogy nem jellemezek(miközbe állandóan azt teszed)
én azt mondom...
a ezzel a részével.. a tukmálossal felhagynál....ötcentes horohkat nem lógatnád bele emberekbe..akiket utána megkasztassz..ilyenel
pl hogy irigyek rád dumával.. hát sokkal de sokkal 1szerűbb lenne a kapcsolatod mindenkivel...
ne mlennél ennire megosztott személyiség..mert amúgy mondom hanem horgozol jó szived van..csak aztán egyszer csak meggondolod magad.. hogy miért nem tudni...fordusz egyet mint a venezuélylai néptáncosok..és már mindjárt mindenkit máshogy létsz.. pedig nem ők változtak..csak te egyszer csak már nem azt akarod amit eddig..ami eddig jó volt az már kutya...
lásd ron is tanárod mestered volt.. most meg leirigykutyázod...
és valójába ncsak ez is abból indul ki ..tukmálod.. visszakapod.. aztán meg kiabálsz hogy irigy kutyák...
nem szab ilyet frenki...
nem szab...

emberek megérdemelnek emberi bánásmódot...
ne mhalak ezek hogy horgokkal megakaszd aztán meg úgy beszélj rólik mint ha a seggedől húztad volna ki őket...
nem nem.. nem szabad...
jössz ide mert tiszteletbel ia ag is vagy ..szépen emberin viselkedsz .. jó lesz mindenkinek hod el ..m int a legutolsó nagy 11 fős motorozáskor..
az asztalnál a vacsora végén ...ott is kimutattad nagylelkűségeset.. és nix is ezzel baj....és nem akasztottál meg senkit... és lásd ...minenkinek pozitivan jöt le az egész éned...
mert valójában ..mondom ha emberként bánsz emmberrrel nem halként lóbálod a horgod végén.. akkor mind mind jó fejek ...
és nix ellentét nix fezsültség..
te kelted ..
ha te nem kelted..nix...
eléggé ellentétes helyzetbe vagyunk és mégis ha csak 1 de nagyon közös volnásból adódóan egy asztalnál ülünk
..széppen éljük már meg..lyÓ
hogy mi az az egy közös vonás...
hát az hogy full beteg mind aki egy sziklás patakban azt élvezi hogy felfelé küzd..miközbe mehetne szlépen fent az ösvényen..hát ez ...nÓÓrmális...
hát nem.. .

vágod?

ugyhogy
vegre !

ugy legyen....AMEN !
Bakker!Ti aztan osszatok a nagy semmit ,de azt rendesen.Van egy marha ,kit a tobbi marha tronfol ,es en marha meg olvasom is.
Felnott emberekul///tisztelet a kivetel.///ilyen aberrans faszsagokkal fureszelitek a szart,ahejett,hogy valami ertelmes normalis tema lenne.OK kell az okorkodes is,rudunk a fingunk utan,de ez mar sok.Irigysegek,okitasok,kiafaszom vagyok en duma.
Mindegyik felnott ember...hat viselkedjetek ugy is az eg szerelmere.
Kinek nincs ki az oszes kereke kell hagyni a faszba,ki meg ugy erzi,hogy meg van az dobjon be jobb temat mint az irigyseg meg a tokomtudja mi.Ki a fasznak van kedve a sok szart elolvasni?Egy par eszement dedosnak.
Erdekili a faszom az irigyseg meg a ki a mutyi faszom okos vagyok en...erdekel a motorral kapcsolatos sztori....a kurvakot megkapom az ut szelen is,a suket dumat a meloba is,legalabb itt legyen normalis a hangvitel.
Senkivel semmi bajom......de ne lojetek tul a celon.
AMEN!
ezt meg inkább nem is kommentálom ,
ide figyelj FERENC!

tegyük szépen tisztába a dolgokat mert rühellem ha hazudozol itt össze vissza.

valoban felhivtalak hogy mi van a triál motorodal erre azt mondtad valamit eláztattak benne és most éppen nem indul ,be indul , le áll, de ha kell te lehozod ide én csináljam meg és ha érdekel ajánljak valamit érte.
erre én azt mondtam neked hogy engem csak fiksz árért érdekel mond meg mennyi az alja aztán majd megálmodom hogy jo--e nekem anyiért, te jöttél a szokásos hülyeségeidel hogy oda adod ingyen is meg ilyenek, amire én azt mondtam nekem ugy nem kell!

aztán még az is elhangzott mint kérdés hogy van-e papirja mert a sherco vagy 04-ota ugyan ugy néz ki ,szoval mi a garancia arra hogy hogy valoban 09-es? erre te azt mondtad te sem tudod hogy annyi-e, a fene tudja.

engem felhivott a jozso hogy akar venni a fiának egy triál motort mit tudok a tiédröl, azt nem mondtad hogy az éppen nem indul a motor mert beázott valami uton modon egy titkos informácio és psszt senkinek nem szabad emliteni, meg hogy az évjárat sem biztos, na ezen poénkodik ő két napja itt a forumon, amit te valamiféle rád irigyek az emberek dolognak titulálsz... amit mondjuk alapbol kétnaponta emlegetsz.... keresem a történetben az irigykedést, meg a rágalmazást.. de rohadtul nem találom!

ez igy hangzott el ugyi?

nem dijazom az inkorrekt viselkedést Ferenc, eddig én normális voltam veled örülnék ha ez igy is maradna, az hogy te minden élcelődést és humort magadra veszel és besértödsz rajta... hát azzal nem tudok mit kezdeni, talán az önértékelésedel van valami probléma, old meg magad, vagy fordulj szakemberhez.
ne hergeld mert lassan a levegőt kapkodja nem az 5eurocenteket
jézusom Ferenc , te ezeket komolyan is gondolod..? mert akkor sürgősen nézesd meg magad egy orvosal...
Ferenc mi sem használunk
de az 5eurocenteket kapkodod
most nézem az órát az ovisoknak ágyban a hele ja meg a pizsit is fellőtték már
hát valóban ezt nem én főzöm hanem a Hidegkúti páleszfözdében készült e van
ááá ezt titkosítva 50évre
Nem,hanem kíváncsi vagyok,mi az igazság.
Persze,hogy utána meg felemlegesd itt a fórumon? meg telekürtöld vele a várost?
Amúgy csak azt iszom meg,amit a keresztfiam majdnem apósa főz.Nem is tudom mi lesz ha kidobja a kiscsajt!
ez a jó zsaru rossz zsaru esete
ha gondolod szívesen küldök viszek körte-szilva