Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A család, élet az szent !
A többi csak eszköz
Ez egyáltalán nem vicces!
Nekem csak gyenge egy liter van itthon a kedvencemből,úgyhogy eszébe ne jusson senkinek erre jönni!
hahahaha
A család és a barátság a szent,a többi nem számít.Szerintem.

Ezen csak úgy megakadtam,mindenféle szándék vagy ötcentes nélkül.
Osszad már meg velünk is a részletek feri légyszi,mert szétbasz a kíváncsiság! csak hogy tudjuk már hányadán állunk ezekkel a fiúkkal!
Jah Ronis küldte rám a haverját, ez megy 2 napja, most sikerült bele ovlasnom ebbe a szemét domba, s kicsit egyensbe rakom itt a szart át lapátoltam egy oldalra....
én jelzőket nem használok senkire, mindenki saját magát jellemzi tetteivel ...
pálinkám van ha holnap pálinkatúra útvonal erre mén akkor 80l-ig jok vagytok
Dehogynem,hidd csak el!
másnak a pénzével értékeivel játszani nem játék, a munka és a pénz szent. Itt látzsik ki is vagy valóban.
az élet igazságos, egyszer visszakapod barátoddal egyutt amiket teszetl tettél, , 1 biztos tudom most már ki vagy Ronis-al egyben,. irigy és roszmáju emberkék vagytok, más kárát akarjátok ha nektek nincshazsnotok....
most hogy kiderült rá akarjátok tenni a kezeteket a trial motoromra és nem sikerül le akartátok értékelni. szépen kiderült buta emberek vagytok, a szinvonal kiderült. részemröl lezárva. folytasátok a szorakozást... de részemröl jóó mert most már tuti tudom kikvagytok.
Jimmy Bakonyi betyár vagy teeeeeee
Jimmy jól mondod
Ha jól értem,akkor most azért száltak rád,mert nem adtad oda annyiért a motordat,amennyiért ők akarták?Ha így van,akkor ezek ketten tényleg szemetek!
Ferenc ez 5eurocent volt és felkaptad pedig még le is ragasztottuk
Biztos nem,mert akkor mi is ott lennénk!
valóban mester
Ronis és Tos mind ketten tudjátok mit csináltok !
ha nem tudjatok megszerezni a motoromat bagoért akkor fikazatok.
mert ezt teszitek 2 napja.
Az igazsag az Ronis felhivot kell neki a motor (trial mocim) mondom ok ennyi mondja igy meg ugy meg amugy, mondom nem adom oda annyiert, most pedig ramszaltak haverjaval és basztattok, Tos veszprémi haverja Ronisnak, nem csoda össze álltatok ellenem.
Az irigy téma beírásomra is az reagált aki tényleg irigy rám.
szoval ennyi az egész aki nem érti mi folyik itt a forumon.
Irigykedés és rágalmazás kis csacsi modra.

ezek vannok most itt.
Csákó! jól hallottad csak nem "vizitriál"túra lesz, hanem pálinkatúra lesz és holnap! Akkor azt is hallottad, hogy CSAK AZ LESZ OTT AKI SZÁMÍT! .
Olyan a szemöldöke mint a partvis.Vagy mint az élő sövény!
Az ÁFÉSZ tulajjal?
meg a romátrába millerel...
ő például biztos az.. látszik a vastag szemöldökéböl,...