történet a kollégákról..és pszihón ezek sem buknak ki...
bemegy boltba......
kiirva a kasszánál hogy nagybevásárlóknak...
mindenhol sok a sor...hát mindegy gondolj.. beáll oda...nagy nehezen sossakerül.. mondja a pénztásos csaj...
-ez nagybevásárlóknak van...
-ezt a pár cuccot nem tudná lehúzni ....
-de igen de ez a kaszza a nagybevásásrlónak van
-jó értem..de it áltam sorba és csak kifizetném és haladnánk..
-le tudnám húzni...de ez mondom nagy bevásárlóknak van...és ez a 8 tétel ez nem számit nagy bevásásrlásnak ...
könyörgőre fogta.
-de ha szépen megkérnélek lehúznád...és nemkellene még1szer sorbaálni...
-megtehetném de nem húzom le..kérme mennyen át a másiik kasszához...
nyugodt kolléga fogta a kosarat.. majd beborította a csaj ölébe a cuccost és kisétlét...
mondom és ha jön a biztosági őr..hát na még az kellet volna...
ja..mert ez a marha azt is megcsapta volna.. nem számitki.. ugyhogy ha ell ez összevereti magát rendessen.. .
mondom fejbe nix hiba
ma céges lakoma lesz. képzeld lesz zerge is az étlapon. süketfajd nem hiszem arra szerintem már nem vadásznak ezek a majmok. kilövöldözték az összeset. bár ősszel pont előttem szállt fel egy hatalmas kakas az út mellől itt fent a hegyen! biztos nem hallotta hogy jövök, mivel süket!
héj dzsimi. te nem melozol sosem?
amúgy kecskebaszó kint van délamerikába nagy halra pecázni! szarik rátok azt üzente és ha hazajön mindenkit sorban megbax aki sértegeti.
a másik meg az ,hogy van netje csak sürű a kapás nem ér rá irkálni. de titokolvasgatni tud és nem hagy ki egyetlen napot sem ,hogy képben legyen. aberráltal mentek ki ketten pirányára pecázni.
Szaki, a motorépítős cikkben feldobott témádból kifolyólag írom inkább ide, hogy ha van kedved ideológiai jellegű témákban beszélgetni, akkor a jó idő beköszöntével a főváros környékén összefuthatunk. Tervben van a környéken jó néhány emberrel az összeröffenés, és személyes csevejnél már kevésbé kell figyelni a cenzúrára
Kilföldiek azt kérdezik a kecskés ember nem-e valami ügynök féle,hogy megy mindenfele mindenkihez? Mondom,nekem nem úgy köszönt,hogy nevem bond, james bond
történet a kollégákról..és pszihón ezek sem
bemegy boltba......
kiirva a kasszánál hogy nagybevásárlóknak...
mindenhol sok a sor...hát mindegy gondolj.. beáll oda...nagy nehezen sossakerül.. mondja a pénztásos csaj...
-ez nagybevásárlóknak van...
-ezt a pár cuccot nem tudná lehúzni ....
-de igen de ez a kaszza a nagybevásásrlónak van
-jó értem..de it áltam sorba és csak kifizetném és haladnánk..
-le tudnám húzni...de ez mondom nagy bevásárlóknak van...és ez a 8 tétel ez nem számit nagy bevásásrlásnak ...
könyörgőre fogta.
-de ha szépen megkérnélek lehúznád...és nemkellene még1szer sorbaálni...
-megtehetném de nem húzom le..kérme mennyen át a másiik kasszához...
nyugodt kolléga fogta a kosarat.. majd beborította a csaj ölébe a cuccost és kisétlét...
mondom és ha jön a biztosági őr..hát na még az kellet volna...
ja..mert ez a marha azt is megcsapta volna.. nem számitki.. ugyhogy ha ell ez összevereti magát rendessen..
mondom fejbe nix hiba