Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor
se pontos
vagy
se bontos

lebuktam..mert én meg egy nagy nyelv-ÚlyÍtó vagyok
Ne bántsátok DiliBogyost !

én elfogadom a mérést a Zarándi faktorral ami sok shár meg egy 1,2 szorzó. Ami igy 134 kiloó körül van plusz a bogyok.. !
ÍGY VAN! RONIS JÓL MONDJA! CSAK ÍGY FOGADJUK EL, és a mérés leovasási milisecundumban engedd el a kormányt, és úgy olvasd le az értéket, mer ha fogod akkor se pontos
dehogy halt meg... itt irogat a forumon állnéven...
a te egy lábas mérlegre állásodat ugy lehetne modellezni hogy felhúzod egy kerékre a motort a mérlegen.. na most menjél ki szépen a sukliba és prezentáld a dolgot... fotoval-videoval-bukosisakban

de ugy hogy az első kerék ne érjen hozzá a menyezethez mert az pont levonásal jár...
gecsa ..gyűjtöm a tapasztalatokat.. azért csak 4 kilóval könnyebb..meg egy 4 évvle fiatalabb..
meg én szerettem isvele menni... az a pár kör a halasi dombokon..azért előadta magát...nagyon kifinomult a váltó motorerő..minden
ha tudnám hogy hogy indul szopóban...márén alattam..mert pl az sx 525 mielőtt megvettem..az egész szegedi bandát kiszoopatta a hegyben...
már mindenki rugdosta hogybeinduljon szegény..pedig csak meg kellet volna találni a hibát..aztán jól összekarburálnia hegyel..és azóta nix hiba...

nekem is a gyári 14-48al mindent lehete csak extrémezni nem..most 12-52 van rajta.. pont egy fokozattal hátrébb van az egész váltó...
és most nagyon nagyon lácsó
Feribácsi ide..feribácsi oda...
nem.
az azért van hogy akinek ilyen neve van az full normális..vágod ?
ez a szó azt jelenti:neki minden rendben van fejben

lyó neszólj be neki..jÓÓ
lyó

visszamegyek bölcsi szintig..ha egylábbal álsz a mérlegre..és a másikat felemeled..akkor is ugyan akkora vagy súlyra minntha kettő azza 2 lábbal álnál rálya..
de ha két mérleget fogsz..és rá állsz...minimális terpeszben..akkor az egyik lábadra eső terhelés ésa másik lábadra ső terheéls 6ároza meg a súlyodat...
ha egylábbal álsz a mérlegre...akor az egylábadra esi az összes súly.. ez a különbségH...
tényleg..memérem úgy hogyhátsókerékre állitom...és fullosna függőben lessz(úgy hogy a súlypontja a motornak az pont amérleg felettt legyen...
akkor is a pillanatnyilag 114 kilót mutatja..
kúrva élet..remélme az ovis szint már elég alapul szolgál..
értem én, hogy gőzgép, de mi hajcsa ?
...azt hittem Kazincy Ferenc meghalt
ez egy másik szó...
aberráltbolondokkirálya..

hát itt vagy szivem
anyázást hol olvasod..melyik soromba linkeld már be....
köszönöm
névtelenül arctalanul. . .hát az meg te vagy...de neved kiderült... mert csak addig beszéltél elszóltad magad
..mert okos vagy bontósék kiénekelték belőled...
ne folytassuk már jó...207004es irás...te irtad.. ugyhogy ennyit ki hova rakja a nevét...
köszi hogy művelt és intelligens vagy...
és ha nem is motorozunk egyett... és nem is szivesen találkoznánk már...
ha nem szólitasz meg többet ..én sem foglak....köszike

te kedves aberráltbolondokkirálya aki nem anyázol arc nélkül

most már tartom magam a mondáshoz:
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Csak úgy pártatlanul kérdezném, hogy az aberrált szót azt csak szerintem írják két R és egy L-el ?

Tudom, tudom, nem helyesírás szakkör...
Zarándög! Én soha nem ANYÁZTAM, neked bajok vannak a fejedben ,nem is kicsi.Hogy gondolod névtelenül arctalanul anyázni, Én nem vagyok TE
bénaságomnak is köszönhető az h nem indult...először rúgtam injekciós rmz-t,nem volt tapasztaltom...a tulajnak megy 1re is!
Akkor pontos a mérés ha egy időben van az első és a hátsó kerék alatt a mérleged, vagyis 2db mérleggel méred, és a két mért értéket összeadod! NA IGEN AZ PONTOS
VIK-VIK! Nem azt mondtam hogy teljesen faszság amit csináltál hanem "Közel járhat az igazsághoz a mérésed,de sajnos nem pontos" VAGYIS HA EGY JÓ PONTOSSÁGÚ MÉRLEGEN MÉRED AKKOR VAN KÜLÖNBSÉG! LEHET CSAK 1-2 KILÓ DE VAAAAAAAN!
Pontosan! Lesz benne egy burda szabásminta,meg egy cikk az almával.
sajnos a piros hangszoró már elfogyott , csak fehér van...
és a svéd horgoló kötő minta meg a pörkölt habarás között fog megjelenni a cikk..
Viktor .. levezetem neked, csak ugy ovis szintre hogy megértsd...

ez olyan mintha ugy akarnád lemérni a saját testsulyodat hogy egyszer az egyik lábadal állsz rá a mérlegre, utána a másikal és össze adod....

mindegy azért ez mint egy probálkozás mindenképpen megér egy piros hangszorot.. olyan szocreálos ddr-es...
Ahogy rejtő jenő hőse mondta:Le a kalappal,különben leverem!
Erre nem is gondoltam,hogy csak kijelölt időben lehet menni.Na akkor mi fogjuk tudósítani a Fakanál vagy a fürge ujjak című magazin olvasóit az erzbergi rendezvényről!
na itt a tudás kérem szépen....

mondjuk a sok titok jancsi most ezt elolvasta és gyanitom a jövő évi versenyen 46 magyar kisujság, még az ingyenesen bedobos kétlapos is onnan akar majd tudositani...

szoval valoszinű csak egyszer lesz budán kutya vásár ahogy a mondásban is van...
A versenyzős nem jó, mert drága, nincs hely, meg csak a kijelölt időpontban, a kijelölt helyeken gyakorolhatsz-motorozhatsz.

Olyan kell, amivel 4 napig gátlástalanul lehet csapatni, és nem kerül semmibe.

Menjetek el egy noname újsághoz, kérjetek egy a4-es papírra írt nyilatkozatot-(alul pecséttel), hogy ti tudósítotok majd a rendezvényről.

Regisztráljatok be a szervezőkhöz. Kaptok egy szép sárga press-es láthatósági mellényt, amivel kedvetekre motorozhattok az egész rendezvény alatt, a rendezők előre nyitják a kordonokat. Max visszaintesz és megköszönöd.-feltéve ha úriember vagy.

A nyakatokban lévő kártyától pedig megnyílik minden ajtó, box, még talán a szendvicses-kólás sajtószobába is bejutsz-ha kellően határozott a fellépésed.

Szóval mindenki boldog, mosolyog.

(akinek nincs médiás kapcsolata, vagy fél bemenni kérni egy aláírt papírt, az kénytelen lesz bemenni a bélyegzőházba és 2000-ért gyártatni egy szép nagy pecsétet. Tovább nem mondom, mert az már magánokirathamisítás)
találtam egy nagyon jó mondást:
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

itt is látszik..a rutin mindenhol sokat számit...
de a végén csak össze birták adni
grill.. itt is itt van.. ő volt az aki miatt a terepre mentem..1994ben