Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez jo... és mit vettem amiröl még én sem tudok és nem kis értékü meg új,

mesélj már pletyizzünk zsírosan...
Kinyitod a telót felüröl, a felső záró kupakot, és onnan a teló tetjétöl kell megmérned lefele a légrést addig mig nem éred el az olajat, vagyis az a szám az a teló tetjétöl a olajmentes légrés. röviden.
remélem szakmailag türhetően.
kidobtam a horgot, s bele se logatam a vizbe és belerepültél te repülö hal... a horgomba, pedig csak egy szöszenet votl egy srácnak irtam akinek nöi gondjai voltak, ozt gondoltam itt is erösitem a értékeket.

viszont van pletykám Ronis-al kapcsolatban de le sem merem irni mert még megsértödik ki pletykálom a dolgot, állitolag vett valami uj valamit nem kis értéküt.... én tudom mit és már ki is bezséltük...
Marzocchi: 110 mm (compressed, without spring)

tehát rugó nélkül összenyomva

nincs mit 8ezer ahogy itt sokan mondanák
thomas száranként 500-550ml között önts bele..
persze elötte teljesen rántsd szét pucold ki hogy ne maradjon benne semmi koszos olaj ami sikál...
te hülle még mindig a lefényképezett mérleget a motoroddal rajta várom ez a horog azota is benned van ahogy el olvasgatom itt irasaid...
föntröl lefele.
de ember ez egy szakma igaz meg lehet tanulni.
de ha elbaxod lehet hiszti pisti belőle es nem kicsi.
az olaj és a telo belső levegő menyiséggel játzshatsz bármyenyit csak az olajat cserél sürün. évente 2x vagy 80 óránként kb.
amikorcseréled szed szét tlejesen a telót és alul jol mosd ki a szelepelést mert szokot a kis lamellak kozt szutyok maradni.
ha nem akarod szét szedni akkor sok benzin meg friss olaj árán átlehet mosni de nem lesz teljesen jó.
a lényeg annyi olaj legyen benne a két dugatyu, régiegnél 1 db olajban legyen, ezekbe a telokba általában 0,5 és 0,3 liter megy, mondhatni 5, 4 deci olaj a sürüsége 2-töl 7 is. A gas gas 7 ír de 5sel finomabb lesz.
Ha puhát akarsz akkor a légrésed növeled, mondjuk 5 deci helyet raksz bele 4 decit vagy 3mat. Igy az a 110mm növekszik. Én általában 100 ml veszek ki ha puháb telót akarok.
Ami az olajat illeti ne akármiylet tegyél bele, lehetőleg átlászót, ami ahogy fárad az olaj meg koszolodik mert megy be por meg sár majd látod állpotát, a szines olajak azert nem jok mert nem latszik benne a hiszti. Én öhlinst használok, de mindenki másra hajazik.
De vigyázat itt van egy mester aki mindenre majd ellentmond... ki sem merem ondani nevét mert megkeserülöm a szakmai hiányosságot, pedig voltam Öhlins tanfolyamon. Van oktató anyagom is.
lya..zisr..
amit elfelejtettem még irni...
az hogy ..leszedtem a blokkvédőt..meg a tarti belsőtaz első rajtszámtábla mögül...
hát 2,5 kiló...a kettő együtt..!lemértem a konyhai mérlegen..
megdötötem amotort.. és bakker olyan könnyed lett mint goldentút sx-f450je....
pályán is jobb lett...nagyon jó lett igy...
+igy nem kell szerelgetni motormosás előtt..hogyagedvátki tudjam mosni a blokkvédő és a blokk közül...
pályázni mostmár sehogy máshogy..blokkvédő úgy sem kell a kroccpályákra..
na..ma kint voltam a füvesben..mert ember nem volt aki kijött volna románba...
de utólag kiderült..regel nyolckor. hogy csak jöttek volan.. csak az egyiknek nem szoltam mert azt hittm még a kezével lába..dozik
de már nem meggyógyult.
a másik meg esemest nem olvas csak heti egyszer.. ugyhogy.. full szopó..na mind1 azért afüvesben meglöktem a gépet..kiderült.. kenda nem is olyan kemény..csak sokoat ál6ot a boltba.. de már szépen bepuhul.tk772

fogott is mint a barom a gyöpes füvesbe is.. meg a homoos ba is...nagyon nagyon jó...
jól ki is szivott....most van időm regenerálódni...meg vigyorogni az usziba..kicsit magamba szÍvom azt a vizet amit elvesztettem
(csak azért irtam hogy ne irigykedjen aki dolgozik..mert neki is jó ..meg nekem sem szar.. .
zsir..ez ultra kafi pálya...
nehéz ... de nagyon kafi...
igazi sprintverseny full hárd szopó az egész..semmi összekötő
na ide a mitasz..extrem..na az kiszoptatna. az tutti..
de egy jó sárgumi vagy illetve a fimes endúró..na az jó..

zsir..gec..akkot te ezer évig fogsz élni
lyóvanjóWan..csak vick vólt be ne sérwTŐGY

mondjuk olyan tényleg van hogy lesziv valaki...
de utána úlyult erővel fel kell állni...
ilyen nálunk is van...nevet nem mondok ..mert nagy olvasó...
Köszönöm , vendégem vagy egy söre !(nyáron)
Szevasztok.
Segítséget szeretnék kérni...
Van nekem egy Ec 300 (2006). És azt mondjátok már meg menyi teló olaj kell bele. A teleszkóp (MARZOCCHI). A könyvébe olvastam hogy 110mm, de honnan mérve?
Ha valaki tud pontos értéket azt NAGYON megköszönném!
Fontos és sürgős lenne.
Részvétem.
Talán nem volt aki felismerje és jobb belátásra vagy a jó útra kényszerítse.Isten nem ver bottal!Egy-két élethelyzet hamar ráébreszti az embert,hogy nem jó amit csinál Már,ha képes felfogni.
egyébbként a boszorkány vér meg a zsivány-vér öröklödik, ezek az emberek mind magukban viselik a hajlamot, s élnek is vele.
van nagy manipulátor, szar kavaró és van ultra könnyü finom lelkü ember
erre a legjobb példa Dew. ö senkit nem bánt soha. Na ezek az emberek nem élnek sokaig, iylen volt anyám is finom szent és kedves, 52 évett élt.
Bezzeg aki szivta vérét az összes mocsok még most is él... mert elvette a lelkét energiáját és erejét... ez van.
Szevasz Imi.Hozhatod.
Asszonynak,meg anyósomnak is van papírja,hogy boszorkányok.Azt viszont én sem értem minek Lehet annak idején unatkoztak A lényeg,hogy anyós már 2 éve istenhívő és minden gonoszat megvet .Érdekes, milyet tudnak fordulni
http://youtu.be/VqJZnQBdTZ8
Mike Brown 6 hely huh - 7:03 ultra faxa ugrato köre
kis szösszenet - valaki felismerte magát ebben ?

A boszorkányok !
Ha valaki elhatalmasodik rajtad, mert vannak ilyenek, akkor egy boszorkánnyal van dolgod, nagyon összekapcsolódtál vele (eladta a lelked egy boszorkánynak), ha nőről van szó akkor tud meg ezt érzik is, és vissza élnek vele mert élvezik hatalmukat. Régen amikor egy ilyen nő megtalált egy nagy hatalmú urat, és nagyon megfingatta akkor voltak boszorkány égetések, nem rémlik ? azért mondom ha érzed gondolnál rá az ő aki el uralkodik feletted, kapcsold ki és töröld a fejedből.
Egy tanács olyan nőt-társat vagy barátot válasz aki nem uralkodik feletted hanem teljesen oda adja magát. arra figyelj oda, távolról is tudnak a gondolataidra hatni, és ilyenkor kapcsold ki érted ? ez fontos töröld a gondolatot, híd el ezek boszorkányok, előbb utóbb meg égetik magukat. Ilyenkor gondolj a legszebb gondolatra ami volt életedben, pl anyukád vagy valami ilyesmi és amikor ez a boszorka érzi nem hat már rád akkor keres más áldozatot.
Én így élek. Olyan emberekkel viszonyulj akik nem szívják véred és energiád.
525 gasgas akos
http://youtu.be/Xm6_SmnOkKQ

mondta ment egy 450-el azonos évjárat és azt mondta fos gyenge.
igen.
csanád kis kiegészitésként... Christian Pfeiffer nagyon régota szerződésben áll a BMW-vel, azért csinálja az összes stunt,és egyébb bemutatot a márkával...

amugy a srácot a hét majdnem minden napján meg tudod nézni München-ben a BMW WERK-ben, ott stuntol a srác a japo, és kinai turistoknak a nagy csarnokban a sok new auto között, utána meg osztogatja az autogramokat meg fotozkodnak vele...

jahh és rohadt ügyes a fiu, ő is trálbol jött, mellesleg tök normális emberileg is...
Szia Csika !

Olvastam az öröm(?)hírt.
Ha sikerül elvinnem Neked jövő héten a DRZ elejét, akkor még bevállalod ?
Üdv
Már olyan régóta járok hozzá,hogy velem kivételt tesz!
igy van az a motor sehogy nem megy csak csabi hite és hite adneki eröt.
amikor a feljáéró végén elfogy a moci akkor Csabi hite is elfogoyt.

a kis free kurva erös lett a nyitott rendszerrel, ugy tol majdnem mint a Berg, csak annyi lefogy a végén amikor e berg még tóóól.