jó reggelt...
ottótól vennnék motrot..m ert gázzal nem terhei nem gyilkolja.. inkább magát mert úgy szenvedi fel a motort
ugyhogymotort vennék tőle.. de a szétgyepált testét .. nEEm .
gonzóúr...
mentél már rmz 405 k9seesl?
én nem sokat.. egyszer pályán..de arra emlékszem...hogy a váltója nem hosszú egyes kutyaszar felső fokozatokkal...mint a 2007-8-9 sx -f 450nek a 1-2-3-4
a leböffenésről meg kifejezett ne szó csem volt.. inkább az egyetlen bajság ami volt vele.. hogy nem tudta inditani...ugy szopó helyzetből...illletve a pohár akkor telt be neki ..mikor a dunaföldwáry mikulásahuligán racén az ötvenedik percben elesett..és nem tudta beinditani!ugy hoyg hula fáradtan rugdalata...aztán meg kitolta a pályárÓl
na az nagyon gáz....
ami igazán visszatartó erő..az hogy az enyém át szelepelt telókkal van ..az meg még azzal sem...illetve..
illetve yzért csak ki kéne próbálni a hegyben is.. nehogyaztán igazad legyen ésén meg benyalom az eremzély ötcentest
A hosszú egyes váltó miatt nem leszel előrébb. A kisebb lendtömeg miatt is leböffenősebb lesz. Ez a kettő együtt azt sugallja, hogy endúrózzál enduróval.
jaj de kafi..otisznak it is ment a sok üzi..csak nem azért mert ott is visszaépett este 8kor
csani..megnéztem... a szuzukira ki is vertem..még videó is avn hozzá..lehet holnap átlépek kkf házára.. mert izé..dolgom van arra és egyben meg is nézem...
annó kawagabink is ilyen volt ..a bba konkrétan beleszerettem.. konkrétan pont olyan erős mint ahogy azt egy gépnek kell.. de alul nyomatékos is..mint az sx 525
és innyektoros is...
ki kell próbálnom..ha indul is...
lapulevelet kötök a jó kis ktmre.. mondjuk lehet könnyebb lenne árulni úgy hogy ..feladnám a hirdetést valahova
csani..
csani ez csak öt szentes..
ez a komló mellett i bánya....ez is monumentási volt ..de őzbörghöz képest gyenge ásónyom a kertbe
amúgy iszonyat meredek leomlot falak voltak..1-2 megmásztunk..brutális volt...
a helyi srác még le sem jött cska azt mondta őrültek vagyunk
de most nem tudom a rmz-röl van szó vagy a ktm-röl ? ki is rugta Otto vagy más ?