Zsír! Te is jártál Eisenerzben, neked milyen volt? Te a legvadabb sziklaomlásokat kutattad fel?
Nézzétek, kit találtam a 2014-es Erzbergrodeo nevezési listáján: http://www.erzberg.at/jart/prj...
Tekerjétek le egészen a Cs betűig...
Zari! Nézd, mit találtam neked...
Lelki szemeimmel szinte látom, ahogy mész fel vele a supersuperen...[
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fe
_550_e-7427754
Vagy inkább ezzel?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rm-z_450_legjobb
_ar-7064521
Zari, Bonti! Nem is tudtam, hogy jártatok Eisenerz kicsiny falujában...
A verseny idején voltatok, vagy máskor is beengedtek titeket?
Ki tudtatok jönni a katlanból? Rápróbáltatok a Badewannéra?
Meséljetek még, plííííízz!
Csak nem Afit látható még a képeken?
azért a 450..és a 6ötven között akkora volt a különbség hogy aznem emberi...mindenben...csak súlyban nem...
endúrót 650be hiba volt venni..nagy hiba..
aztán sokat álmodoztam egy 55 ről.. lett is próbaitt a közelben.. opusztán....
2005 fc 550.. bakker..14-48al.. negyeik alapjáraton rápöccintettem a gázra...véletlen.. és ugy kiugrott az eleje hogy csak pislogtam.. nem véletlen a sácnak 3 motorozás három baleset... mind a három pályán 10 perc mikor már fejbe is elfáradt.. 4 dik alapláyrtaton kiugrott alóla a gép...
na az az 550 az brutális volt...
endúróban kb használ6atlan.. mert úgy forgott mint a 450 de olyan erős volt olyan nyomatékos mint a 650
igazi lerettentő motor.. ehez képest a 525 sx egy nagyon finom kifinomult gépezet.. nem véletlen szarrá verte mindég a berget...a váltó könnyebben műkszik..mint a japóknál és az ereje is úgy és akkor jelentkezik amikor és ahogy ÉN akarom...
tibu
igy utólag igazándiból sok hiba illetvee felesleges ráköltés végül is az enyémből következett be...
de a végére mind ki lett javitva...és mikor elvitte a tsávó már hibátlan volt..de mennie kelett mert túl sok volt vele előtte a baj..+extremben azért csak nehéz berugni egy 650 amin a sem gyujtás akkora szikrát ad ami szabad szemmel nehezen volt érzékelhető...
dee a végén belekerült az úlyfajta fs 650 c veztengej...ami 0,5 mm magasabbat nyitott és a bütyök is teltebb volt...a karbit be tudtam lóni..hogy ment is melegen is hidegen is indult...pöccre...
és ment vagy 180 felett a krocc áttétellel 14-42 velazzal tök jó volt mindehol...
de mondom a végén annyira gyűlöltem hogy el sem tudom mondani...
bontósé...ésa za fc 450 az teljessen más volt...de a különbség csak ia a gyujtás karbinyekvben volt...és igen..ha egy motor a szikrát ami erős.. akkor bármilyne karbival indulni fog...
köszi bontós hogy emlékeztetsz arra hogy sosem voltam szÍÍp..de ennyire nagy kerek fejem sem volt mindég mint most..régebben 100kilósan kissebb kugli fejem volt...
eltelt 10 esztendő és most hogy számot kell adni...azt mondom..nagyon kafi emberrekkel sikerült és sikerül is mennem..ezért hálás is vagyok a sorsnak nap mindth nap...
az a bánya nagyon kafi volt.. ott szali ment fel elsőre...nagyon brutál helyen...
bakker bontós..ú de kafi ezt látni...
ez a ktm volt az első igazi 4t
bakker ezen tanultem meg a telót szerelni meg azt hogy szelephézag az ..mi a fax
bakker úgy tanultam meg rajta motort szerelni..hogy nem halt bele a páciens sőt életben tartottam ...jóéletben
ez után jött aza korszak amiről nem szeretnék beszélni sem meg emlékezni rálya...fe 650 kutyaszarberg
ott viszont megtanultam hogy mi is az a karburálás...de úgy hogy vettem rá karbit is7öt ezerért..tmr mikuni 40...de mire beállitottam az úlyakat addigra a régit is be tudtam..ugyhogy eladtam..mert bergre el lehet adni a karbit mert a delortopédot nagyon nehéz volt belőni..de ha sikerült..akkor az is jó volt
a motani ktm árát buktam el a bergen 1,5 év alatt
de sikerült eladni..és azóta is hálás vagyok annka az idiótának...
bontós meg jódlis hányszor dee hányszor vontattak vissza a kocsihoz..mert a 650 kutyaszar berg megint bedöglött...minden 2 hegyi hajtásssal ez lett...na az romániába kiszopatott volna minket rendessen...
a végén olyan erős és brutál is lett hogy még 120nál 6dikba is jött kerékre.. közepes unszolással... ugyhogy 120-130 simán toltam az egykereket több 100méteren át...úgy hogy közbe azóta sem fékkel operálni csak a gázmarkolattal
hat van akinek meg volt az a "elönye" itt nőt fel ! van akinek nem. !
tegnap is szembesültem vele a szaunába egy pár csajjal.... konkrétan 4-el....
de ma lesz zsirtv este es akkor bemutatok uj dolgokat nem csak repedt fazék hangu freet.
Nézzétek, kit találtam a 2014-es Erzbergrodeo nevezési listáján:
http://www.erzberg.at/jart/prj...
Tekerjétek le egészen a Cs betűig...