Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én most vettem fein..azaz fain fleksz árába egykést...600rokkvel keménységű..igaz hogy olynan nix is
de most már mindent azzal vágok...csavarokat gumikalipács is van itthon..
meg mindent..
Minek a flex ,ami bent maradt fúrni kell Azé tanáták ki a kúcsokat
Amúgy sem kapott sok büntit,nekem 103 vagy mennyi 50-es táblát nem ismerem Az volt 90 pénz.Őt meg még kergették is,csak a benzin pízt tették hozzá
Dekiafaszomvágkésselcsavart? Felx nincs bazzeg?
az hat-gyán..de figyelnek mindent... okostóbi meg még ide is felirta..
és h figyelték ahogy mondta is.. egyik rosszabb mint tamási K
Milyen vallomást?Ez nem bűncselekmény,hanem szabálysértés.Olyan mint a gyorshajtás.Büntettek már meg telefonálásér vagy biztonsági övér? Ott is aláírod a papírt hogy elismered,aztán ennyi.utána bemész és azt mondod,hogy ja bocs de mégse úgy volt,csak csúnyán néztek a rendőrök,azt becsináltam. Szerintem ez nem egészen így működik.De mondom,szakember.Szerintem meg lehet kérdezni gonzodokit is,két pelenkacsere között.
ha kilyön..lső dolga lesz elmenni egy cukiba.. én a zénagyot alyánlanám neki..olyan mintha haza menne..
lyó ez vicknek elég mosrbid volt.. mert nem haza ..hanem csak a munka helyére
ez meg még dúrvább...
mert nem jó munkahely az ha nem kapott meleg étkezési utalványt...
ez maga a nem vick
ilyesmi keménységű volt a mini manix
az 5.6-os csavart simán átvágta némi gumikalapácsos segítséggel
ekkora keménységnél az anyag összetétel sokat számít, és az él kivitele láttam maszek késeket ami simán kipattogott mert csak a keménység volt a fő cél
ráadásul szar élszöge is volt
amúgy ez a nagyon kemény anyag nem mindig praktikus, kurva nehéz élezni, nekem is gyémántos vackokat kellett beszerezni a manixhoz
ha meg viszi a teszkós fenőkő akkor nem 60as
Van azért még pár éve! Nem cserélnék vele!
a magdus csak 3at...
oszt enniyre körözték..lyobbna mint a cba-s kŐrözöttet
Magda nemsokára kijön Tanú meg volt,leírta,hogy látta!
van egy nagy mondás..
a pokolba vezető út is lyaú szándékkal van kikövezve...
ezt nem én találtam ki..ez egy nagy mondás..és nem si a mega megmondó az ertéell klubból.. ez valami 2000 éves izé..

zsri..tanács nem kell. azt ad a das is...csináld meg ..mutasd meg hogy te megtudtad csinálni..aztán döngetheted azt a csirke mellyedet..

csirke mell horogra be ne akadj... gecc
csak vick vót...csak keményen vick...ers
arról még nem hallottál, hogy visszavonta vallomását?

ő meg fiatal süttyő (bocs a kifejezésért) meglátta a buttha rendőrt beszart, aláírt...

simán menthető. főleg egy ekkora kibaszott nagy súlyú dolog. megölt három embert...
Inkább mondjuk úgy,hogy baszhatták volna. Így már nem lennék benne olyan biztos.De mondom,meg kell kérdezni egy szakembert,hogy mik a lehetőségek,és hogy érdemes-e.
Addig amíg horgokat dobál és jókat röhögünk,addig nincs is baj,de itt azért rendesen bele tudja még pluszba keverni a srácot a kakiba.

Nekem már nemtudja szívni a véremet,a család kiszívja az utolsó cseppig!
nekem is qrvára mindegy, de ferinek igaza van.

ebben a szituban baszhatják a rend éber őrei, ha egy tökös csávóval találkoznak...
mÚhahaha ...a golyókla is lehet telifonálni
Nem vagyok ügyvéd,de,mire kell tanú? Ott az aláírása amivel elismerte hogy ő volt. Akkor ennyi erővel a magda marinkó is szabad ember lehetne,mert azt se érték tetten.
A megfélemlítéssel meg azért szerintem csínnyán kellene bánni.De mondom mégegyszer,kérdezz meg neki egy ügyvédet.Ha nincs jó,adok én te meg kifizeted.
haggyad már.
nem golndol6ta komolyan..biztos csak horgokat dobál szét mint mindég...aztán ha beleakad valaki itt röhög nagyokat.. még akkor si hanem mert abba meg ő akad bele..

telósegitség 0,3 dl per szár
szerinted az az marhaság..az mi az az is ugyan az...
zsir nagy igazmondó lyuhász..
egy boszorkányvámpirenergia..izé...most szivja a vért ..akiből cska tudja..aztán tartalékol..és abból él....
a hegylakók fiatalon halnak zsirlakóhoz képest
Ronis naaa...

érintö...
NEM ÉRTEM VOTL TANU ?
be tudták azonositani ? mi a francrol beszéltek, elfogták a helyszinen ?
mi a faxro lbeszéltek ez nem tetten érés volt, hanem utolagos kifaggatás és allitolagoság...
részemröl miondegy.... fizese ki ha akarja.
ha nem volt tetten érés akkor és ö azt valja hogy megfélelmités miatt mondta amit mondot akkor visszamondhat mindent, de neke mindegy leszarom.
Feri,teljesen komolyan mondom,hogy ne tanácsoljál hülyeséget az embernek. Tudom hogy segíteni akarsz meg minden,de örült nagy marhaságokat beszélsz. Ha már segíteni akarsz,akkor tényleg adj neki egy ügyvédet,aztán az majd elmagyarázza,hogy mit miért nem kellene csinálni.
Csak mellékesen jegyzem meg,ha egy normális ügyvédet akarsz fogadni,annak a díjából majdnem kijön a büntetés.
inkább adj neki visza nem térítendőt , ha segíteni akarsz neki. még a végén lecsukják az ügyvédeddel.
a keménység mérés EGYIK! mértékegysége..mert ezen kivül kettő még tuti van..
az egyik az acélgolyós...asszeszem a a brinel...
a másik kettő az már gúlás illetve kúpos..
rokvell..brinel... vickers
Zsir nehogy kifizesd.
1.- fellebezél és ird meg amit mondtam, semmi kép ne fogad el.
nem vicc, 1 nem tudjak rajtad behajtani masik addig kell huzni az igát mig elfogadják a felrértett vallomást hivatkozva arra hogy meg féelmitettek.
a másik ne légy muja. szed maga össze. menj be és tagadj mindent, fellebezés ez a lényeg ha kell szerzek ügyvédet, nem vicc. keres meg a fészen zsir feri és segitek. privi üzenetben. garantálom nem fizetsz semmit. nekem volt már hasonlo hisztim és kimásztam belöle.
a lényeg benne légy a fellebazési idöben.