Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kezdenek szivárogni a nevek a hecára. már regisztrált wade young és mercior faja is , megmég hosimin tábornok is meg még egy magyar is. kiváncsi vagyok hányan merészkednek ki a tavaji után a magyar élmezőnyből. azért jósok elsőosztályos van akinek szerintem kötelező lenne a részvétel.
ez a guma últra érdekes..
de a v az tényleg forditva van..
kb használ6atlan lenne.. mert túl széles nagyok. azok a bütykök
amúgy állatul néz ki...

vémpusz..ugyi mondgam figyelnek itt mindenkit..ugyhogy csak okosat irni...jó persze zsirnak nem muszály mert őt ismerik
zsir a telós leirásod.szar...
már bocccs hogy ösznite vagyok veled...
kb annyira faszság mint hogya bergen leirtad az első dugó cserekor hogy D kell bele.. látszott már akkor is ...értesz hozzá gecc. .de inkább vidd el szerelőhöz
vigyázz eze már gerebjézésnek számit

teló...ktm vp negyven8as...
6,5 dl kell a 100as légréshez..ha jól emlékszem.. de az ttui..nagy telómágus mondta.hogy kb 0,5 liter aq határérték..h a attól kevesebb van benne ..csúnyán megkop6...teháta 0,4 az már nagyon öngól gyanús...a 0,3 meg maga a z öngól..de úgy hogy már a meccset egyből le is fúllyák...mert ez az öngól döntö vereséggel is felér
öklins olaj a legdrágáb legigényesebb......úgy is csinálják hogy3-4 hónapnál többet nem is fog birni...valami középolajat ajánlok.. én repsolt rakok bele..5w egész évben ez van benne.. full hibátlan.. viszkozitása nem változot... de már lassan cserélni kell
Majd én beárulom! Vett egy 350-es free-t,csak nem akarja megmondani.
60 Rockwel keménység mérés mérték egysége.
nagyon kemény anyag a 60. HRC
nehezen csorbulki
Sztakurvaéletbe! Ezt csúnyán megszívtad!
nagy lályk zsir
kidobtad ahorgot.. én meg megakasztotalak vele. aztán megcingáltam a zsineget,.. jól berántottál magadnak..geccc...most mélyre betépted ..gec..zt már nem tudod ..kiszedni magadból..csak ah levágod.. a háercé 60rokvelles késsel

motor súlyát nem tudom..de mintmonsdom magasról leszarom..ez 2,5 kilóval könnyebbmint volt...
képzeled a kis frít ha megszabaditanád a fejlesztéseidtől. tök könnyű lenne pont mint a gyári adata

ron mit vettél már..endgyúrót..vagy utszait mint mankáé is.... vagy egy úly iksz 7es iksz drályvos bömöst
de nem ..tudom mit..egy 525 kátélyemet..olyat mint kátéem Ákinak is van(nem gg...ktm áki )
küldjek róla képet zsir
fura gumi. szerintem fordítva van feltéve. amúgy logikusabb lenne. ki kéne próbálni.

cagivás. mit írtak be végül a fakabátok? legközelebb csikával menj hajtani. megy vissza serlokholmsznak. hátha el tudná intézni .
uuu az gáz
Szervusztok Gázosok

Vémpusz vagyok, tudjátok, akit megbüntettek. Másik profillal vagyok, mert az előzőben elég szépen turkáltak, meg volt egy jó pár összeesküvés ellenem... Namindegy

Csak tájékoztató jelleggel írok, az első csekk meg is érkezett, 110k lett. Ez az olcsóbbik.
mi a 60hrc?
1. anyagában mert ha igen akkor törik
2. vagy csak a felülete
mi a pics
érdekesség
a kés meg a muff..mint viszonyitási alap.. hát ezt jol összehoztad...
hat baz asszony mindig kér meg élesitsek de után mindig hallo Újjj és tudom az Új-át vágta el....

a kés nem veszélyes
az a veszélyes aki tartja
amúgymeg az életlen késsel több a baleset(kivéve a mosogatás)
én nem árulom a késeket.
azt tudom amivan töle kés nagyon nagyon veszélyes.
simán leveszi az ujjad. én a kézemről a börkeményedéseket szoktam kisimitani vele, mert nagyon éles.
én régen késbuzi voltam, de rájöttem hogy a muff jobb.
bár mostanság egyre jobban tetszenek a kések
ok. Ron ez a puszta 1cerü nagyszerü de muxik Ron stilus. nagy LIKE
de az én tapasztalataimat is leírtam. A legoclsobb és gyorsabb telö keményités puhitás az a légréssel való játzsás szerintem az 50ml az kevés mint hatás inkáb 100 150ml van hatással telónként a rugozásra.
Lényegéen ha kevesebb benne az olaj ergo többa levegő gyorsabban és könyebben csuklik össze a teló, ez extrémben jó, de crox pélyán nem, oda szar lesz. Stilus függö minden.
A legfontosabb a sürü olaj csere hogy ne kopjon szét a teló belseje. sokan egy motor életében 1x cserélnek olajat a telókban föképp a hatsoban ami a halála.
nálunk a konyhában van egy csomo.. ricnis meg nem ricnis
valami ilyesmi cucc lehet nekem is a huskyban, akkor gondolom azt is így kell tölteni
te nem tudom nekem mar van tóle késem.
most irtam neki mondjon rá árat. nem drága szerintem.
van fent fészen film nézd meg.
https://www.facebook.com/photo...
érdemes megnézni hogy vág.
a fészen Péah Barna a neve.

itt egy vidi töle

http://youtu.be/qbEvCzJj3EM
hát igen zsír ez igy masszivan fél imformácio a srácnak.. .

lokotonál a pont ha már mm-ben akarjátok méregetni összetolva, rugo nélkül...
thomasz ha rám halgatsz de hagyd a picsába az uri huncutságokat 500-550 ml között keménységtöl föggően és nekem pl 10-es vált be mert a gas eleje puha mint a pöcsöm..... ...

egy swinger házi buli után...
ultra pontos 10 pontos LIKE.
ha árulni akarod ide is tedd: http://forum.index.hu/Article/...
ott van egy csomó késbuzi
amúgy mennyi zseton egy ilyen? utóbbi időben nem vettem kést
Egyik haver csinalja és árulja magyar cucc
60 HRC keménységü kés magyar gyártmány.