Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Nekem van.
velem..te ..hát nem hiszem..mert aki vel én már tudtam motorozni..annak mind tudom a nevét..és hajtunk is velük sokat...
a hecás történet ..hát ha kilyössz legközelebb..elmesélem sisakban..mert te úgy is úgy szeretel...
letörölheted a könnyeimet.. ha majd sokat vártál rám és a sirástól kipirult arcom már ne birod nézni..
igérd meg...segitesz majd
Inkább ezt nézzétek! Itt az új OLED tv és telefon kijelzők! Nem semmi! Már lehet ilyeneket kapni, mindjárt megnézem mennyi a mani.

http://youtu.be/JGNs2gtWDdo
A Király az király te vagy a winner a hegy király a Boldog vagy?
Tévedsz Én kérdeztem hamarabb,hogy törölted a sarat az arcodrol
Veled viszont már motoroztam és mindig csak baj volt veled a motorjaidal,mindig a kokányolás,nemhiában a diploma az diploma
én meg azt kérdeztem..mond el miért..lyó

és én kérdeztem hamarabb...
Bontosal sem motoroztam,nem is pálinkáztam caisoján. Nem azt kérdeztem hogy a második napon mit csináltál,hanem a prologon ,hogy törölted a sarat az arcodrol
csak a prológon történ bénázásom miatt...
ennyire nem lehetsz profi...
hát a második csekpontnál már a 21dik voltam..a 75dik helyről rajtolás után...pedig csak két dombon kellett fel-le menni...
ki a lófasz lehetsz te..bontós sincs teljessen képben kivel pálinkázott...kaszolyában

te ha ekkor menő vagy..nem lehetel más. .csak a dzsárvisz anukálya

mipöcs van hogy nem akarsz velem hajtani...
én mindenkivel olyan szivesen hajtok...főleg össze itt a fórumon..
de tényeleg..félre a köztünk vibráló rügyedző szerelmet...
bontósékkal kented kint...és ezért vagy ilyen barátság..izé
Viktor mondtam veled biztos Nem!
Mond már el milyen volt Gyorokon a prolog, muhaha
néztem a kind-el Walking dead-ot, anyira tetszik neki hogy most meg kell nézni elölröl mind a 4 évadot...
mindegy ugyis régen láttam,
Sziasztok
Keresek kehin pwk 38 karbit esetleg valakinek?gg-re
mint mikor az elefánt megilyed a kisegértől..és el kezd toporzékolni..majd beletapossa a sárba...aztán meg néz a nagy marhálya hogy nem is ezt akartam csak játszottunk..és tessék
próbálom beszervezni ottónak a friss húst..hogy legyen min csámcsogni este..a 15km megtétele után..erre meg ..itt hagy minket
sokkal alázatosssbaban kell be cserkészin a vadat. ..
de majd ottó ugy is becserekészi..
kik tüntek el és hová..? most olvasok vissza...
mit mondjak Vik.. sokkal szebb nem lettél, kár volt a sok szenvedésért de azért birlak cukor macko...

de csak semmi sex ,..
a qÚrwa élet..elrontottam a játékot ..ezek eltŰntek

szali...
találtam neked..rólad vidit..mintha téged látnálak..

ha kimegyünk motorozni és nem tartod a lépést..nem velem ..az arcoddal... siksakban alúlről...(mert képzeld fel kell nézni rám hogy feljuss oda..felnézni..rám....múhahaha ..tudod..nem lenézni mint itt a fórumon...
de olyankor még szörnyűbbnek látnak...aztán kocsinál még elköszönünk..és olyankor ..még utoljára ..megszépül az arcom sisak nélkül is
de nem az racom..csak a világvége állapot megszűnésével az fáradt agy máshogy kontrolálja a beszűkült látómezőt....

barátok közt szappanopera..
vége
nem szeretnlém ha aberrált előbúlyás után eltünne.. csak kicsit ovatossabb barátibb közeledést várok egy idegentől..ha már megszólit.. legyen méltó és ...emberi...
köszi
nix hizti pisti..
haverod tetszik...
remélem én is bejövök majd neki ha együtt hajtunk...
és hosszú gyümölcsöző kapcsolatunk lesz...
Ó
be salynálom...
milyért..
kaszolyába találkozunk.. én már a motoron sisakban leszek...
és megigérem..sehol nem küldelek előre hogy mutasd meg hogy kell..majd megyek előre én..töröm az utat...lyÓÓ
kajáláskor sem veszem le...sisak marad...majd megoldom kajálást miattad ha kell orrszondán
jó?
csak kérlek ha már igy megy szólitol...had tiszteljelek meg egy baráti hajtás körében
aztán ha mindehol ott vagy...mert ott vagy....internetről pont akkor a császárnak tünsz ..mint mindenki...
én meg eldobálom a motorom hogy tartsam a lépést veled.. hát bolondnak hiv6ol....mert aki dobálja a motorját hogy feljusson oda na az már majdnem bolond..de én öket sem bolondozom le...
szóval ha bolondul eldobálom a jószágom hogy ott lehesseh valahol mögötted le is videóza6ol..felrakom az albumomba
de ha te dobálod el...nem vigyázva motorodra..lebolondoz6lak...
lyóÓ
A névtelenség az direkt van! Veled biztos nem megyek motorozni,mert le veszed a sisakot és akkor már nem vagy jó arc, most sincs rajtad sisak, vagy atüzoltó sisak rajtad van?
ki vagy te istenállat

bontós...
full ismertelentől nem fogadok el ilyen szintű beszélgetést..én sem szólitok meg igy senkit...persze ha igy kezdi..hát viszonzom...

az hogy minek tart.. hát szive joga...
otto azt mondja qÚrwaanyád...még röhögök is...
idegen mondja..a d már nem jönne ki a szályán...
ez van....
tiszteletet meg adom én is idegennek .. én is elvárom...

fórumon nem számit...
mert itt mindenki akkora király amekkorának lefesti magát...
de ha berak pár momentumot.. a neve mögé..mint én is..
lesz is teljesitmény mögötte..nem csak szélben lengeti a szályát...
nálam..nálunk azt hiszem van teljesitmény mögötte...

a bolond nem mert ő nem tudja mit csinál..
egy örült egy örült állat viszont mindehol képben van...

de hogy volt kaszolyán azt látom.. vágod is hogy ki..védjed is..mert ha egyszer kijön velünk és én leszek a vezető...hát figyelni fogom minden csodálatos mozdulatát..taniccs mester
Na szervusztok megyek vacsizni, addig béküljetek ki! Vagy addig beszélhettek csúnyán is