osztrákban is 250-indulnak aszettek! nagyon sokféle összeállításban lehet kérni. gondolom cégre vetted úgy jött ki ennyire. kérd a pluszgaranciát interneten kell regisztrálnod. de nem fog elromlani. iszonyat komoly szerkezet! ha veszel csak a kést vedd. de meg lehet élezni borotva élesre. egy idő után kitompítja a gumi is! akkor fasza mikor éles. köszörűn megélezhető hosszában mint a kést szokás. ne keresztbe. vagy fend le élezőkövön.
amúgy annyiért jól jártál nagyon! szegeden 100 körül van a standard készlet. amúgy van benne egy csomó felesleges fej. pl betoncsiszoló gyémántos . ha külön akarod megvenni vagy 10 ezer csak az az egy fej. ráaásul én próbáltam vele betont csiszolni. mit mondjak nem sokat vitt belőle. ara van hiltinek flexbe fogható betonmaró feje. na az viszi mint a vajat! (kisflex)
amik hasznosak a feinnél azok a minél kissebb vékonyabb vágólapok. és a csiszoló delta.
lehet ez érné meg a legjobban. aunernél láttam bécsben pár éve. horrorisztikus pénz egy uj gyári szöges. felesleges bele amúgy 20 centis kancsavar. ezek akis szögek pont elegek. ráaádásul nem szakadoznak ki. mondjuk házilag pont 200 ft egy használható szöges. már annak aki képes kimenni fagyban kapirgálni.
nem aksis 220-as. 70 pénz volt.
nagyon fasza a cucc goyrs szagmentes és kurva gyors.ez a jubileumi készlet minden van benne, csiszolo, vágó több fej, minden.
én a fürészessel csináltam, mert a bütyköket, minuszba vágtam meg.
és a oldal bütyköked meg élesitettem.
nem a sima éles spalkni vágófejet rakhattad bele. az nem hagy ilyen vágásnyomot.fűrészessel vágtad. vagy horognak szántad ami nem akadt be, vagy valami mással vágtad el. kérünk egy videót amin látszik a készlet különben nem fogadom el.
ha akksist vettél az zsír. szerintem cseréld ki hálozatira holnap ,mert az akksis bár profi ,de nagyon erősen igénybeveszi az akksit sürün kell majd cserélgetned. elég nagy az áramfelvétel. vagy pedig az akksisnak nincs akkora teljesítménye. a fein kicseréli neked 3 napon belül cirkusz nélkül. mond azt hogy nem vagy vele megelégedve szeretnél egy kettőhuszasat helyette. de ahogy gondolod. amúgy grat. használd egészséggel jól döntöttél!
meg megvágtam a mitást álá sixdays
jah es megvettem a feinm gépet jubileumi kiadést, kurva jól lehet vele gumit vágni. http://www.multimaster.info/hu...
Bár ha magasabbak a bütykök akkor lehet hogy 6-os legyen a furat is ,mert különben nem megy át a csavar. Próbálgasd az első lyuknál és majd látod. JA a kapupánt fejű alá nem kell alátét!
Sz.tem kapupánt fejűt vegyél, ha nincs muz-od akkor, a belső alá rakj egy másig félbevágott belsőt, akkor biztosan nem csípi ki. Akkor nem kell dupla belső ha legalább 2.5 bar nyomásra felfújod.
Köszi, most akkor szerzek egy hasznalt gummat, a bütyköknél kifúrom és 5-6 os csavarokkal(plusz két alátét) tele teszem? kell bele belső gumi? vagy nem fog ez így ereszteni? a csavarok végét nem kell kihegyezni?
akkor már inkább szaloncukrot! vagy legalább csomagold be a kavicsot szaloncukorpapírba. legyél már kreatív. amúgy ha le akarod borítani elárulom ,hogy bmh-555 a rendszámom. egy opel astrával megyünk ami fehér alapon két oldalt kék fényvisszaverős csíkkal. a tetején van kék meg piros sziréna. ne vergődj vele még nem volt időm leszerelni. szóval ,ha hasonló kinézetű autót látsz szórd csak nyugodtan én leszek az ...
na igy néz ki a bontóskamera összevágva zariéval..
operett őr:bontós alijas vili .
főszereplőK:
goldentÚt...
mpi az az ..MPI
szalajtós..és 1ben jódlis
zarándögh
bébontós.. csak mint hangemeber
amik hasznosak a feinnél azok a minél kissebb vékonyabb vágólapok. és a csiszoló delta.
a csomag csokit meg nuttalát leveszem rólad Rigusz.
ennyit megérdemlek nem... teee-
na lépek filemezni.
árban jól vettem ?
nagyon fasza a cucc goyrs szagmentes és kurva gyors.ez a jubileumi készlet minden van benne, csiszolo, vágó több fej, minden.
én a fürészessel csináltam, mert a bütyköket, minuszba vágtam meg.
és a oldal bütyköked meg élesitettem.
na lépek.
gyári trelleborg szöges. titán szöges
ha akksist vettél az zsír. szerintem cseréld ki hálozatira holnap ,mert az akksis bár profi ,de nagyon erősen igénybeveszi az akksit sürün kell majd cserélgetned. elég nagy az áramfelvétel. vagy pedig az akksisnak nincs akkora teljesítménye. a fein kicseréli neked 3 napon belül cirkusz nélkül. mond azt hogy nem vagy vele megelégedve szeretnél egy kettőhuszasat helyette. de ahogy gondolod. amúgy grat. használd egészséggel jól döntöttél!
http://youtu.be/XzXxvO3iaX0
gyári KTM villa védő
meg megvágtam a mitást álá sixdays
jah es megvettem a feinm gépet jubileumi kiadést, kurva jól lehet vele gumit vágni.
http://www.multimaster.info/hu...
jó kis video!
operett őr:bontós alijas vili .
főszereplőK:
goldentÚt...
mpi az az ..MPI
szalajtós..és 1ben jódlis
zarándögh
bébontós.. csak mint hangemeber
a videóért..külön köszönetneki
http://youtu.be/mw9QWrH9fwU