Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hály..
mi a helyzet bénabélák...
látom az a téma hogy én. . .
nagyon inteligens gyerek. ...ez szánalmas

aberálltbolondokkirálya..
ma jöhetsz te is motorozni...ugy hogyott lesz golden is én is..és még szerinten többen másik is...de mégsem kel hogy együtt hajtsunk mert ez pályázás...
mivel csak mpi-hez megünk ki a pályára..
tudod..bordány...
dimbidombik...
ott még az is tud menni a géppel még egy hondával IS! aki megragadt a simsonos endúrós szinten .
goldentút is jön...próbálja a gépet...az sx-f 450et..ott akarja tesztelni hogy majd romcsiba mit fog hozzá szólni .
szerintem nem..mert már kapott annyi információt hogy már nem merné vele bevállalni.

kicsit én is megkapratok..figyelem goldentől a krocc technikát
jo reggelt kávé..
De nem is kell a feszko jobb vicces sztorikat olvasni mint a
Szeva! Vik. bevette a bogyókat ár nem tudod felhúzni! Tudod sztem. megfogadta a tanácsod, megvárja míg nem pattog a labda, és úgy nem lesz hiszti!
Üdvözlöm én is
Ha nem veszi be a gyogyszereit idöben akkor tudat hasadása van. hangok sugnak mindent
Zarándög is ,hogy összeveszet sajátmagával
én most értem haza. találkoztam szalajtossal ittunk egy forralt bort. meg jol pofánvágtam.
huu papáám mennyi földi lesz.
Én + mindig innék 1 kortyot a másik magam egészségére
Nem-nem . Te voltál mert én szeretem őt, mert iszunk 1ütt sok finom páleszt majd!
Én az első mondat után összevesznék saját magammal.Lehet hogy szóba se állnák magammal soha többet!
látod..lebuktattad a személyiség teszten..és ezért ..miattad elment
amugy lehet ezt kéne.. mindenki csináljon pár új nicknevet aztán beszélgessen el szépen magával...
ez kész átcsaptunk meghasadt személyiségek topikjába...

gyanitom eddig is ez volt,
Meg azért se mert szali A-ban megy, Jódlis + a B-hez is kevés
el ne mond jódosnak hogy szali már benevezett az xc-w300al.. mert jódos az úly 350 excével.. már ez miatt nem is tud
A többi vidije is jó a srácnak
én meg hat.40nél...helphelphelphelp....megállás nélkül..de sehol senki..ez nem kicsit sokkot kapot
4:06-nál behugyoztam szó szerint

http://youtu.be/xbCKFHC8Egk
01:08 nál az őz bazz
Má megint lemaradt a link

http://www.youtube.com/watch?v...

0:25
NA EZT NÉZD 0:25 nél