Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ha a tűpárnába rakom ott hogy fog fogyasztani
szegasztok

most azért ki ne szedd mindenből a telokat
a fogyasztás a tün mullik hova rakod.
és vigyaz a tul szegéyn keverékkel mert a 2T nem türi sokáig elkopik a dugo meg henger és összeég. inkabb egyen de tartson hosszan.

hajra jaxy..
Küldeném,de megakadtam a pálinka ivásnál.
azt kűggyed is
Na mivan béluskák? Most iszok mégegy pálinkát,azt megyek lemérem mennyi idő alatt tudom kiszedni a telót.
ja látom már írta zsírferi is
versenyen számít
Ha 180 a fofuvoka akkor az enyembe valaki elozo gazdi nagyon nem tudta mnit csinal.Most 170/45..de a 45 az sok,talan a 42 mivel jol menne.
A masik,hogy minden jel arra utalt,hogy a fogyasztast csokkentsek,mert az uszo is fel volt hajlitva,hogy hamar zarjon...hogy miert nem ertem.
Most megjarattam 2,3,4,5,6,nyelgaz vagy 5 szor es kivettem a gyertyat...sazr szaraz szurke...tehat ez a 170 fuvoka nem ide valo.
Holnap rakok bele egy 180 ast,es belerakom a 48 as gyorsito fuvokat....azt irtad az a standard...lehet hogy a hasa is megno ...fogyasztasba:)
Te végül nem voltál len Dánéró-nál ?
ezt mondom ha igy megy a motorod jól akkor elvan kopva a cucc.
cseréld le gyari uj cuccra a tut és a fuvokat jonak kell lennie.
Koszi Zsir a leirast..
Nekem N1EG tum van es jelenleg 170/45
A rendőr is megmondta: Jó ez a gruppensex, csak kapcsoljuk már fel a villanyt, mert másodjára szopok ! "
ronis,én nem vagyok geci,veled sem,ha tudok segitek....
küldjél képet,árat,hátha eladom neked itt őket....
Arra rámegyek:)
olyan mint a gruppen sex, meg a swinger....egyszer ki kell probálni...

csak aztán ha rákapsz .... az izére...
Egyszer lehet én is kipróbálnám
Feri ha kell neked ,van itthon egy egész toronyi szöges gumi megszámolom occco pénzért, van köztük jopár ami még nem is ment....
az idén télen ugyse lesz ídőm használni...
Kívülről :D Mert ugye több fajtája van,belül :D
az biztos hogy a pds egyszerübb ezt nem is vitatja senki...
Kősz Zsir!
igazad van ROn-ba mindenben mesében is.
azért vagy itt tartva nem ?... nyocezrett felirtad. ?
hogy finom igen hogy tartos meg olcso e nem,
ideézem egy hires versenyző szavait:
crox-ra nagy ugratokra pds finom rumplikra himba (NTH108)
igy is van neki két motorja 1 himbás és egy pds-e is.

ami engem illet most a suly csokkentés és szimplicitás a cél s ebben az esetben a pds a megoldás.
csak ugy elmondom ha igaz lenne és logikus a himba hiszti akkor a himbanak vékonyabb rugos tagnak (teleszkop hatso) kellene lennie de mégsem, megmértem egy Gizgas telot és a ktm pds-t és nem könyebb a himbás.

szóval újra nekem kevésbé a teljesítmény a célom mint a könnyedség és egyszerűség, ezért választom a PDS-t

Ron s szeretlek. kis Ronis-al mi van ? videot csináltál nekem a bolondságairol aszoyn telefonjával kérem !
lofaszt.. ne aludjatok.. keljetek fel....