a fogyasztás a tün mullik hova rakod.
és vigyaz a tul szegéyn keverékkel mert a 2T nem türi sokáig elkopik a dugo meg henger és összeég. inkabb egyen de tartson hosszan.
Ha 180 a fofuvoka akkor az enyembe valaki elozo gazdi nagyon nem tudta mnit csinal.Most 170/45..de a 45 az sok,talan a 42 mivel jol menne.
A masik,hogy minden jel arra utalt,hogy a fogyasztast csokkentsek,mert az uszo is fel volt hajlitva,hogy hamar zarjon...hogy miert nem ertem.
Most megjarattam 2,3,4,5,6,nyelgaz vagy 5 szor es kivettem a gyertyat...sazr szaraz szurke...tehat ez a 170 fuvoka nem ide valo.
Holnap rakok bele egy 180 ast,es belerakom a 48 as gyorsito fuvokat....azt irtad az a standard...lehet hogy a hasa is megno ...fogyasztasba:)
Feri ha kell neked ,van itthon egy egész toronyi szöges gumi megszámolom occco pénzért, van köztük jopár ami még nem is ment....
az idén télen ugyse lesz ídőm használni...
igazad van ROn-ba mindenben mesében is.
azért vagy itt tartva nem ?... nyocezrett felirtad. ?
hogy finom igen hogy tartos meg olcso e nem,
ideézem egy hires versenyző szavait:
crox-ra nagy ugratokra pds finom rumplikra himba (NTH108)
igy is van neki két motorja 1 himbás és egy pds-e is.
ami engem illet most a suly csokkentés és szimplicitás a cél s ebben az esetben a pds a megoldás.
csak ugy elmondom ha igaz lenne és logikus a himba hiszti akkor a himbanak vékonyabb rugos tagnak (teleszkop hatso) kellene lennie de mégsem, megmértem egy Gizgas telot és a ktm pds-t és nem könyebb a himbás.
szóval újra nekem kevésbé a teljesítmény a célom mint a könnyedség és egyszerűség, ezért választom a PDS-t
Ron s szeretlek. kis Ronis-al mi van ? videot csináltál nekem a bolondságairol aszoyn telefonjával kérem !
most azért ki ne szedd mindenből a telokat
és vigyaz a tul szegéyn keverékkel mert a 2T nem türi sokáig elkopik a dugo meg henger és összeég. inkabb egyen de tartson hosszan.
hajra jaxy..
A masik,hogy minden jel arra utalt,hogy a fogyasztast csokkentsek,mert az uszo is fel volt hajlitva,hogy hamar zarjon...hogy miert nem ertem.
Most megjarattam 2,3,4,5,6,nyelgaz vagy 5 szor es kivettem a gyertyat...sazr szaraz szurke...tehat ez a 170 fuvoka nem ide valo.
Holnap rakok bele egy 180 ast,es belerakom a 48 as gyorsito fuvokat....azt irtad az a standard...lehet hogy a hasa is megno ...fogyasztasba:)
cseréld le gyari uj cuccra a tut és a fuvokat jonak kell lennie.
Nekem N1EG tum van es jelenleg 170/45
csak aztán ha rákapsz .... az izére...
az idén télen ugyse lesz ídőm használni...
azért vagy itt tartva nem ?... nyocezrett felirtad. ?
hogy finom igen hogy tartos meg olcso e nem,
ideézem egy hires versenyző szavait:
crox-ra nagy ugratokra pds finom rumplikra himba (NTH108)
igy is van neki két motorja 1 himbás és egy pds-e is.
ami engem illet most a suly csokkentés és szimplicitás a cél s ebben az esetben a pds a megoldás.
csak ugy elmondom ha igaz lenne és logikus a himba hiszti akkor a himbanak vékonyabb rugos tagnak (teleszkop hatso) kellene lennie de mégsem, megmértem egy Gizgas telot és a ktm pds-t és nem könyebb a himbás.
szóval újra nekem kevésbé a teljesítmény a célom mint a könnyedség és egyszerűség, ezért választom a PDS-t
Ron s szeretlek. kis Ronis-al mi van ? videot csináltál nekem a bolondságairol aszoyn telefonjával kérem !