Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na latod...ezert ilyen erintetlen itt meg:))A sok enduros a szebeni es kornyeki hegyeket ragjak...
..ki akar ugyis eljön....tudom..idő és pénz..
na látod..mért nem jutunk el oda..olyan könnyen
Igy igaz... de latszik,hogy a manus nagyon otthonosan mozog a tultuningolt gassal.Amugy semmilyen versenyen nem fogsz te ilyen piramis gumival talalkozni...
Ne baxal Zari..ha meg kolozs is mecce van nektek...kolozsvartol hozzam meg van 260 kilo
sajna én is ugy látomDe...
ezek a rtiálosok a hátsókerékre játszakaan csak és nem felkapar eza eleje hanem a hátsón ugrálva felmennek..mert a hátsó jkeréken a a súly és ott a tapadás.. elsőn meg nulla...ugyhogy hiába is hajtja... ha nix súly nix tapadás
szóvla ez az egy védé..
lyó lyüó ha beragadt sárban akkor igen ..de azon kivül a faátkeléses is ..szánalmas.. egy kerékhelytással ezt is simán megoldja
nekem tetszik..
mint a 4 kerék halytásu a az autóknál...azért ez nem azt jelenti hogy kellene is...
azért az a nagy 3 magas gumi..az állat...és egyedül csinálja meg..nix segitő kéz..ha leeseik ..és le is esett megoldotta egyedül..egy igazi csampilyon-csipsz

zsir a lóvéra vissaztérve.. szali itt is meg a mosóban is az aggitátor volt...utána meg ide is bevágtam amit ök..golden és bontós meg ő!még akkor nem fizetett be!de most már nem is vagyok bene hogy szali name kapta vissza a lóvét meg valami kis honoráriumot hogy a seggedi marhákat bepalizta
mert amúgy meg szalinak mind a két román csoport főnöke a haverja (a bernát úr is)..aki meg azt mondta hogy szarjuk le...mert nem jó ez semmire...
na mind1 szóval már tudjuk hogy miből lett szelsz jódlis úgy 300as te je
szali..szali nyugger..ez csak öt szentes volt ..de inkább csak...4
anniy hogy beszéltem aa vadászokkka és azt mondták hogy ha én megyek ellöl akkor akik mögöttem jönnke ki vannak védvee..és 3 eruro(ályró) per motorozással töltött órára vegyek tőletek fel pénzt.. ebből lesz sokk sok kukkorica...meg gabonaföld bevetve...ugyhogy én szedjem össze a lét...ugyhogy szali ha elintézed..bepalizod a marhákat.,.kapsz tőlem..alyándékba..egy tibicsokit(perssze csak a kistáblásat..és lelyárt szavatosságút
megint tiszteletben tartom véleményed DE

az utolsó guminal az első kerék segít azért csinalja meg azzal a motorral. 2WD
vel-
ez a faszi szimszonettaval is siman megcsinalja..nem kell ide 2wd
figyu...
nagyon kafi arcok vagytok..ti is..takiék is...meg mi is(lyó mi annyira azért nem )
mi is voltunk már motorozni másokkal... de soha de soha nem kértünk meg senkit hogy ne lyöllyön velünk...
atis ez a dumád nem volt ...fészbukÓs
a segitséggel az a baj..hogy megszoklya az ember..aztán meg természetesnek veszi hogy nem csinálja meg a feladatokat, mert majd segitenek neki...na nálunk ilyen re nem kell számítani...
múhahahaha
ez vick vót...

az igazság az hogy azonnal és feltétel nélkül segitünk egymásnak...
pl az exc 300asnak sokkoló volt az hogy 60km felett megyünk és behisztizett hogy ő aztán nem megy tovább mert ő csak egy kéttély... ekkor jöttek a többiek.. én kést adtam neki...már mint a tulajnak hogy szúrja halálra azt a dögöt ...másik segitő kész meg benzint...oszt kisegitettük egymást...
nefélj ha nem ezek az emberi emberek lennének én sem akarnék velük menni...de igy meg...
0,5re a trélyfát... ha kell segitünk... ha megkér rá valaki...de itt nagyon fukar csákók vannak és senki nem szereti ha a motorlyához idegen kéz ér nem fiztet bele a egy kanyit se...ugyhogy ingyé meg ne fogdossa már az a /verz(=perverz)

ugyhogy nálunk ez van...
de mondom soha senkit nem kértünk meg hogy ne jöllyön velünk...mert aki úgy érezte.. nem is akart jönni többet.. de ez is hülyeség...mert nálunk nem az volt hogy nem jöhet többbet vagy akar jönni többet..nálunk az volt hogy indulás után egy órával már azt is bánta hogy nem csak hogy kapcsolatbaa lépett velünk...de azt is megszületett..de hidd el ..nem én ölöm meg a barátságot.. hanem az hogy a többi kiméltelenül jön csinálja a dolgokat.....és után unott arcal magyaráznak hogy na mia baj..mért nem jössz...persze ha olyan a csapat.. voltm émn már többször is takiékkla meg másokkal..és amilyen a csapat..olyan vagyok én is.. a mirror men ha bontós meg golden van..akkor rugalmasan gecik csak..de ha krisztijány jön akkor ő kiméletlenül kinyirja a parasztot...
amúgy mi sem zavarunk be csapatokba..mert nem akarlyuk a feszültséget szitani..mert ahol megjelenünk(krisztihánnyal..keletkezik az magától )

de elmondom..titokban..krisznél is volt már hogy leszarom húzzatok fel .
akartam adni valamit...
BB kapitány voltamCopcitybe csak nem értelek el!
mind1
nem hiszem el hogy elfutottatok vadász barátaitoktol, mikor már vad etetési támogatást is fizettetek...

meg kellett volna állni és szemrehányoan megkérdezni hogy most mi van? fizettünk aztán mégse motorozhatunk? felháborito nonszensz...hivatkozni a román motoros haverotokra aki beszedte a lovét...
amugy zari azon a patakon lehet hogy a világ leg-leg jobb endurosai végigmennek segitség nélkül,de mi nem ők vagyunk és azért választjuk meg a csapatot hogy ezt mindenki tiszteletben is tartsa vagy többet nem jőn velünk ez egyszerü és nem kiutáljuk hanem megkérjük hogy tőbbé ne csatlakozzon hozzánk....
ez a vidi 3 hete készült,kicsit lazább amolyan DISCOVERISEBB
http://youtu.be/uIWS2idpkc8
zsolti.
nem is meséltem..tegnap ott volt velünk a 16tonna szén ..azaz mammer szellem mert a töle örökölt fekete idomokkal wan már a kis eskisz fríím +béka
az ott volt velünk a hajtáspalytásban..de mikor seggedre értünk akkor meg beleköltözött hosiba...és az a kis 78 kiló az úgy felszivta a 3 adag kalyát mintha csak fél deci vizet kellet volna felszivnia egy 20 perces futam után..
bakker és nekem dumálnak hogy sokat eszem...mert az egész nap a két zsemlés szendvics..az szerintük brutál sok
Én nyiltan kimondom, aki nem vállalja elbaszta egy rendezvényét, konkrétan a HECA versenyt az útána, utána nem kér elnézést hanem tisztán a másik embert ki gúnyolja, na ez a ember ne várja el tőlem én higyek neki amikor azt mondja a 20 euro kér a vadászoknak, akik majd nem basztatnak az erdőben, majd később amikor vadász meghajt minta nyulat gondolod elö tudod venni ? hogy hol a húsz eurom ?

vicc. !
Nekem eddig Jaro - Graham Jarvis volt a legjobb ebben de most ez a srác Jack Field. überel mindenkit. a legjobb.
http://youtu.be/bTp7sJUoOLE
Ok. tisztelem véleményed, DE nagybetükkel 0:20 tol sose mennél oda fel 1 WD-vel. Az első kerékre nem mennél fel. nem hogy a harmadikra.
tud meg ez a srác az a tudás amit én még soha nem láttam és csak ezzel tudja megcsinálni.
http://youtu.be/bTp7sJUoOLE
azoknak küldöm ezt a video akik csak magukra gondolnak
és azoknak is akik szeretnek adni mert tudják meg nicnsenek egyedül
http://youtu.be/TmKKaf2F6uk
sajnos én csak kolozsváron tudok szállást bisztositani,ide szeretettek várok kis csapatokat mondjuk péntektől vasárnapig vagy hétfőig,dévás sajnos nem ismerek senkit és a terepet sem.
megnézem hol van ez a kolozsvár...de nagyon messze..
mert amugy..nagy vendéghajtósok vagyunk..
most is 3 an voltunk pösti szögedi és nyir1hause-i..és ..

de ez a kolozswáry dolog ez nagyon messze van
a dévai kislakásos téma az okés...de ott az kafi hogy van hol aludjunk..de ha nix vezető...nem lesz jó a hajtás

a vidi utolsó momentuma a faterpatak kilyárólya volt...az a patak max fél kiló-méter..de nagyon kafi..és most nagyon jó nagy lépcsők is voltak benne... ... ..olyan igazi kihíwás volt.. de mentünk benne mint a táwirat....
oda vissza előztük egymást robúrékal...ott a három féle gumi..a mitasz eksz-izé... a misleny emes3..és az úly sixdalyz harcolt...
a sziklás részeken a mitasz tartotta magát faxául.. de a legvégén..a vidi utáni..kicsicsira részen azért elvérzett...de most a 0,3 alatt azért mondom jó ez a gumi...
az nagyonk kafi vot hogy volt egy rész a közepén ahol lementek...de egy nagy sziklalépcsőnél meg befogtam öket ..és igy én értem elsőnek a kilyáróhoz...
mikor csoresz mpi trióval voltunk negyed éve akkor sokla lankásabb volt a patak... de a 13 percet most is tudtuk tartani..azért a végén volt ám levegőzés

lesz legközelebb egy úly feljáró...most a feléig sem jutottunk..de ha 2 napra megyünk..ott fel kell jutni..últrahosszú últrameredek...de van nekifutó ..viszont gurulóköves a talaja.. ami... hátt nem gyenge
majd ha elkészül a végleges video 2 kamera anyagából azt is felteszem ide
ez a patak kb 1,5 km és vagy 300 m szintkülömbség,über hárd hely most voltam előszőr ott ráadásul a kis 125-el mert a tura elején valami kivágta kb 5 cm-n a 250-es hátsó kerekét,ezért gyorsan hazamentem és átültam a kicsire.
mesélj atis..mi volt még..akció.. élmény..minden
láttam a sarat most is...és tiszta irigye wagyoke.....

amúgy ha szali olvas..és az ö nagy haverja az összes aradi román akkor nehogy lejárassatok hogy nem akarok jöwöre fizetni...mert szándékozom...
nem úgy egyből de moindok egy példát..ami ha megtörténik.. a szándék még jobbna megerősödik bennem
első példa...:
déw egy pótos ifányi kukoricát visz a romátrai vadásztársaságnak
második példa:
az nem lyut most eszembe..de ez az első is azért előferdülhet nEEm
tehát végül is ..akkor azért...nem vagyok elzárkózva az 5lettől