Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2WD Christini teszt és véleményezés
http://youtu.be/1lBcAp6Wp5k
az állítás minden esetre igaz a kerék sokszor egy helyben forog amikor a motor áll de amikor befizetsz egy rendezőnek nem kis összeget egy rendezvényre, hogy azt megfelelően szervezze le, s nem jó helyre kerül a tankolási pont és a versenyzők 2/3 benzin nélkül maradnak és egyben utána kigúnyolnak az nem fer.
Te is ebbe a csapatba akarsz tartozni aki másik erőfeszítését, anyagi ráfordítását majd reklamációját figyelmen kívül hagyod kiröhögöd ?
mert sokunkkal ezt történt.
besenyő pistabácsinak ez sem kell..nem kell megverni a vadászt mert neki mindég igaza van...nEEm..De
http://youtu.be/mQf_9-SO6rY
Az szép Nem tudtok rendet tenni Olyan tízen éve még nagyon senkik nem mászkáltak ösvényeken mi már teneréztünk lassan leselkedve az asszonnyal szabadidőben,más dugványozik,mi motorozással basztuk el az időt Kékes alatt,mentünk fel ösvényeken,álltak kint az úton,puskák kézben nagy integetéssel megállítottak,majd ugatni kezdtek mit keresünk ott, elzavarjuk a vadakat,mert vadászat van,nem látjuk? Jó napot, elnézést kérünk,de nem jelzi semmi,hogy maguk itt vadásznak.Elmennek a vadak ember,mi a faszt kerestek itt,nincs jobb dolgotok ilyesmi szövegek.Na,mondom mennénk tovább, legyen szíves arrébb menni.Azt mondja, erre sehova! Kérdem,na,hogy,hogy? Egyik megfogja a kormányt szemből,valamit pampog,de mondom neki,szépen engedd el a kormányt.Azongya,mé mi lesz? Azt ha vadnak nézünk és lelövünk akkor mit csinálsz? Szólok hátra szállj le.
Jó hangosan szóltam nekik.Na Uraim rendőrség,szolgálatba helyezem magam,kérném mindenkinek a személyi igazolványát,fegyvertartási engedélyét,azt meg majd bent megbeszélgetjük mit is keresnek itt,és a félre nem érthető fenyegetésre majd remélem kielégítő választ fogok kapni.Flekó elő,aszongya egyik bassza meg,mondom,nem káromkodik,fegyvereket ellenőrzésre kérném,megmutatni remélem senkié nincs töltve,mert még az enyém sincs Mé az is van kérdi egy,van mondom,de telefonom is van, így hívtam is a Gyöngyösieket,jöttek azt szépen bent elbeszélgettünk.A fenyegetős beszólást tagadták,de volt ugye tanúm,szépen leírtuk milyen udvariasak voltak.Volt nekik szép vége vagy 1,5 év múlva,de az nem publikusos.Csoportosan elkövetett személyi szabadság.... így kezdődött..........
Jobbulást !
jó-jó , már 3-hónapja
én már mióta tudom
nagyika leszek
bébi Köszi
gondolom lesz benne szuper konyha...
bizony,szuperjó lesz már csak napok kérdése és kééééész
szia drága
gondolom
látom készül a keco...
én annyit dolgoztam,nem értem rá odaállni fotózkodni
az biztos a góré mi ?
jó ám,csak én hiányzok róla
Szia drága ! én is jobbulást kívánok
jó a kép
feléje-fölé...
na meséljed csak el a sztorit had szorakozzunk kicsit...

nekünk senkinek nincs flekoja meg jelvénye.. szoval ez az opcio nem mükszik...

itt már elmondom több olyan sztori is volt hogy utána löttek a motorosnak... nyilván feléje célzott de mondjuk akkor is a jokuirvaanyát a lövöldözős paraszt vadászába...

sőt konkrétan volt olyan sztori ahol a résuzeg vadász a srácokra lövöldözött, azok meg feküdtek a fa mögött a domb tetőn.. mesélte fütyültek a golyok.... .. azt mikor elfogyott a faszinak a tárbol felpattantak, motorokra és iszkiri...
Köszönjük! Sajnos,ez így van.