Szep estet mindenkinek..
10 pontos kerdes...
Mitol van az,hogy a motor melegszik zikizakiba akkor a motor kezd ellustulni es vele veszik el az alapjaratom is...Befele mikor sokat megyek es lehul a motor akkor jon vissza az ereje,tehat gazadasnal majd kiugrik alolam,es jon meg az alapjarat
Mikor hidegen begyujtom nagyon magasan jar alapon..de minel jobban melegszik annal jobban esik le az alapjarat
..Milyen meretuek a Gass 300 as karburator standard fuvokai?
Nekem a gyorsito 48 as 45 benne es a fo fuvoka 170...
MInden le volt ellenorizve ami az alapjaratot viccelhetne,tisztitva....de lassan mindenbol kimerultem
am most megnéztem zsír trialját... gondolkoztam már rajta,olvastam is itt a nemrég fojt vitát,meg véleményeket,lehet fel is hívom majd bontóst... nem is ferit...
nagy megmondó vagyok és sztem a videón nagyon hangos a blokk maga...sza lehet hajtókaros
szali! 3900ért tudnék ossa trialt olyan mint ami elvileg neked is van...vedd meg azt is üzletnek,ha ennyire jól megy kint az ossa... és ez irányár... 70km-t használt!
Lehet hogy nem jól tudom,de ha bemész az erdőbe (mindegy mivel) neked kell megkérdezned (asszem a helyi jegyzőtől),hogy ott folyik-e vadászat vagy nem.Az már egy másik téma,hogy feltartóztat,vagy fegyverrel hadonászik.
Van valakinek tapasztalata utángyártott MITAKA vagy PROX kuplung kosarakról? Anyagminőség, élettartam érdekel, tudom utóbbi erősen lovas függő, de jól jönne infó, ha valakinek van bármi tapasztalat. Köszönöm
A mitaka az 7075 T6os alumíniumból van.
PROX passz.
Hinson, Wiseco,Barnett nem gyárt olyat, ami nekem jó lenne (RM 250 95).
Talon titkolja mihez gyárt, legalábbis pulikusba nem találtam.
10 pontos kerdes...
Mitol van az,hogy a motor melegszik zikizakiba akkor a motor kezd ellustulni es vele veszik el az alapjaratom is...Befele mikor sokat megyek es lehul a motor akkor jon vissza az ereje,tehat gazadasnal majd kiugrik alolam,es jon meg az alapjarat
Mikor hidegen begyujtom nagyon magasan jar alapon..de minel jobban melegszik annal jobban esik le az alapjarat
..Milyen meretuek a Gass 300 as karburator standard fuvokai?
Nekem a gyorsito 48 as 45 benne es a fo fuvoka 170...
MInden le volt ellenorizve ami az alapjaratot viccelhetne,tisztitva....de lassan mindenbol kimerultem