Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jobbulást Apukádnak....sajnos az egészség nem megvehető............
lehet tovább tartana a matricát felragasztani,mint az akció Így kár rá időt fecsérelni az előkészületekre
Köszi! Jól bírja,volt neki már 2 ez a 3. meg egy agyvérzése,de fizikailag,mint egy 50-es pedig 71 Remélem, él vagy 120 évig
Gyere már el besegíteni
dede ha van flekód,jelvénnyel,meg a hónod alatt egy tok benne meg pár makk Nekünk is beszóltak a Mátrába anno.Elállták az utat ketten mentünk az asszonnyal teneréztünk ösvényeken,nem gyorsan csak leskelődtünk.Álltak az úton megállítottak,mit keresünk ott,mert ők vadásznak ,na nem vadásztak tovább,mert bevitték őket Hosszú elkezdtem leírni,de töröltem,hosszú,de buli így visszagondolva
nade a legfontosabbat kihagytam... minden nagy generál után raksz az aktuális szomszéd asszony farára egy elemcsikabymegszereltem matricát... und foto... amugy nem hisszük el hogy jo utra léptél...
apukádnak jobbulást...

neked is valami új munka ritmust kéne kitalálni hogy ne feszülj már ennyit az olajos telokon....
mondjuk egy telo generál után bemész lerendezed asszonyt.,.... , következőnél lerendezed szomszéd asszonyt... aztán ha még birod meloval ( esetleg répával..:) szépen végig látogatod a környékbeli otthon unatkozo asszonykákat... de mindig figyelni az arányokra--- 1-1...
basszus Ádám ne legyél már ennyire net un-kompatibilis... ott van a telefonszámom az elado kacatjaimnál...
Csókolom Remekül vannak mind a ketten kijavultak Most szaladgálósba vagyok,mert apum kapott infarktust,lebénult a bal oldala,nem tudott beszélni.Már jobban van feltud kelni,jobb neki,halkan lassan beszél is.Anyumat hordom be hozzá,mert ő meg 1 méternél nem lát többet azt is alig,neki meg zöldhályog van rajta,nem műthető nagyobb lenne vele a baja.Nem egyszerű,de még bírom Nekem a múltkor egy felsőruha fetékanyaga égett bele a bőrömbe(szépen le is jött,akkor nem vigyorogtam ) jött egy takonykór rám az is elment,ment be csavarhúzó,na az is baba úgyhogy szépen elvagyunk
Gabesz, mondtam neked hova kéne járni motorozni tavasztol... dehát neked az se tetszik...

viszont jo ez a házi pálesz...
mire lesz rendes motorod addigra üzött vad leszel a zarándba.. na fasza....

amugy sose felejtsétek el a vadász ellen ugyse győzhetsz.. náluk a hatalom a törvény.. max ha megvered akkor lesz igazad amugy sose...
Ferikém.. végül is igaza volt nem..? hát csak azért fogyott ki a benyád mert egy helyben forgattad a kereket a sárban , előre meg nem haladtál semmit...
valami 2 t. vik.
mikor lesz és milyen motorod.. és akkor gébnek vagy börninek integetek innen a fhÓrumról ..nincs is integetős szmálylÍííí
zsír. többen olvassák ezt a fórumot mint gondolnád. ha a zarándiba akarsz még menni. ne beszélj hülyeségeket mert ottfognak.
nem örülök neki . én odaadtam ottonak de szerintem az enyém sincs még befizetve. nekem gabriel üzent sokszor hogy ne járjunk oda ha nem fizetünk. én csak továbitottam és nem értem miért nekem üzent többször is. amúgy gáz ha beszoknak oda avadászok. remélem nemsoká megint lesz rendes motorom.
angol tudással (oklahomai accentus)
kis poen vicc !
http://youtu.be/pOsB2nsls28
Nem volt ma por!
Jaxy,pon ezt mondtam én is!ha ott eltéved valaki aaz elcseszte...
húú ma nagy munkában voltunk
és micsoda segítségünk volt

csikusz,asszonypajti jól van már?lehet hogy már írtad csak még nem olvastam vissza
Én értem de mégsem ! kell a hiszti meg az ötcent de nem ugy hogy másokat besározok !

itt egy ember írása bazz ötcentesnek íródik illetve nagyon két értelműek... fel kellene vállalni a dolgokat....
kicsit ez olyan mint amikor ki húzod a bicskát meg utána be mondod csak vicc volt ...

betöröd az ablakot majd jaj bocsánat véletlen volt... ne dobd el a követ
ha nem akarod betörni az ablakot.

vagy dobd be az ablakot és állj ki. !
gondolom érti aki érti.. mert nem buta az ember aki ezeket írja..
csak ne csodálkozzon majd ha jön az érintett és kirohanásból hisztisen rátámad.... mert becsületét bemocskolja...
ez olyan mint amikor fel festjük a falra azt ami nem is igaz, majd bízd a érintettre takarítsa le magáról a szart.
Atis....itt van hol motorozni szerintem....míg a szemed ellát és az mögött is...
http://youtu.be/pO7Hch4XFoI
De sok helyen az a első kerek felhuzna, én sok feljarot tudok ahol pont az első kereked akadbe és a hatsot szét fürészelheted fökép shárban.
nincs vita kinek a pap... kinek a 1wd.
en ha tudok rendelek egyett és majd meglátjuk.
1 tuti nem ezen mullik "Jack Field" leszek de sokat segit.
en most a gec hosszu sáros és eldobos feljarokat gyakorlom és egyre jobban megy ez a gyengém és ha majd ez is megy akkor lenyomom Jarvist és utana jön Jack Field....
már nálunk is csak 10-15 uj helyet találunk alkalmanként de Jaxynál szerintem ha eltéved valaki előbb találkozik a medvékkel mind emberrel
a segitseg nem arrol szoll hogy maid ahol nehéz ott más viszi a motorod,hanem először elmondjuk hogy mit csináljon és hogyan,aztán megmutatjuk hohy milyen nyomon könnyebb és ha már ugyse sikerül akkor valaki átviszi az akadályon a motort