Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jájj ilyen zsúr nálunk is szokott lenni.Volt amit nálunk kezdtünk szombat délután,aztán a csapat fele másnap délután 2-kor fejezte be.Volt akit a szomszédja engedett be,mert a saját bejárati ajtaját nembírta kinyitni.Valahogy sehogy nem passzolt bele a kulcs.
Na bazz azt meg elfelejtettem! Ha nagyon akartad volna,a józsótól elkérhetted volna.Asszem neki megvan az új. amúgy 06-90-505-111
Majd holnap küldöm.Mielőtt kérdeznéd,azért nem most,mert a kocsiba maradt,és lusta vagyok kimenni érte.
Jódlis, addig kell vedelni, amíg van rá lehetőség.

Ja, ezt a képet egy ideje fel akartam dobni. 4 ktm, ebből 1 az enyém, és 1 az enyém volt. :D
SX 250, SX 525 , EXC 400, EXC 525 . A faluban összesen 7 KTM es van, de sajnos sosincs olyan hogy mindannyian egyszerre menjünk....
tudsz élni baszod...
Na szóval gyorsba leírom, mert ezer még a dolgom....

Szóval szombaton egy páran elindultunk felfedezőtúrára és találtunk egy elég vagány helyet. Ahol a végén már zorrózni kell, az alja meg nagyon hisztis. Ha azt mondom, hogy tele van tuskókkal, akkor keveset mondok. De nem csak az alja, hanem az egész. Aztán mondom csináljuk meg. Csodával határos módon harmadszorra siekrült, de éppen hogy. De azért kijutottam, és elsőre. Utánam az egyik haverom jött 4 edszerre. A két fideszes fent, többiek lent és elkapott minket az eső. Kb. az egzóduszban lehbetett olvasni ekkora esőről. Közbe akik felértek, azokkal lementünk, hogy spártaiak legyünk és zuhéba csináljuk meg. Mondanom sem kell, volt kínlódás. Az egyik lefelében szépen elkaptam első kerékkel egy vastag ágat. Ami a falevelek alatt megbújt. Akkora orrost nyomtam, hogy még videóban se láttatok ilyen bukfencet. Na, a team nagy része megállt dohányzoni meg pihenni, mert úgysem lehet felmenni. De addig addig kínlódott a fideszes banda... amíg felértünk. A végén úgy kellett tolni a motorokat, de felértünk. Vasárnap hozok erről videót nektek !
na majd holnap lesz okádás.
nem. majd lesz valami de még titok. de ez marad . vagy nemtom. így elsőre bejött . demostmár tudom merre hány méter.
Ja igen, akartam nyomni itt az ipart. Mert lett volna egy kis élménybeszámolóm, de a kecskék meggátoltak ebben.
Halló-e

Jódlis, akkor ahogy kivettem, bejön a trijál. Akkor az entúró projectnek annyi és csak triállal nyomod tovább?
ne röhögjél ... kostoltad volna az elöbbi krumplis tésztáját.... nem lenne őszinte a mosolyod
mAArha
az elöbb én is emlegettem a bear grillszt... jön itt nekem a hernyo evésével, kostolná meg egyszer anyám főztjét... na az lenne a kihívás...
mesélly még mi volt...
é nme tudok mert a pályázásról elég nehéz érdekeset..de te.. gondolom ..vittél kést és ebédre ogtál egy vaddisznó... azt annak aaszáéyába szedtél a citromfáról narancsot és azt raktad bEE?
mesélj vagy kitalálom hogy is volt
3,5 litert vittem mert fostam nem lesz elég. de elég lett még sok is. befért volna egy kis kaja meg egy liter viz is.
de Jimmy a király... a te számod is kellett volna mert egyik barátom akart volna csatlakozni hozzátok motorzani... de nem küldted el nekem mert biztos szuper titkos...
tudtam tudtamm...
csak nem selytettem .
hazudós vagy..tudÓd
csak azért nem vittél hogy bizonyitsd keménybb vagy mint a gilles gyerek ...
az a ber gill-es
ahogy az öreg bear grilsz mondta.... jobb éhesen szomjasan kijutni az erdőből ,mint bent rohadni jollakottan benzin nélkül.
milyen 60-km-ert...még hatot se...
nem vittem mer nem fért.
mer amúgy aki triálozik az egész nap nem ihat meg nem ehet..vagy mi a retek..mert akkor nkem sosme lesz..mert szomlyaséhes tipusú vagyok
gyere már..wédly (lyang) meg bontós.. mond hogy csak akkor hazudok ha valótlant mondok..jÓÓ...

irj te is ...
legalább MI triálosok tartsunk össze
kiforgatod a szavaimat.. .
mint mindég

épp azt mondom amit te is ..örülök hogy örülsz...ha azt irnám..dögölj meg..az t elhinnéd..
tiszta nyomor az egész...5 centes it 5 ott...mi igaz mi nem...
egy tuti..én ugy fogok menni mint eddig is...kicsit próbálok javitan ia technikámon..ah jó ha nem akkor meg ülök továbbra is a motorron és mint ahogy m.z mondta ia s hihetetlen hogy eze a nagy tepedék mindehova felcsopperezik azzal a sx 525tel

én nem haragudtam rád mikor ithon dolgoztál..és azóta sem kerültér nálam lejjebb hogy kint dolgozol..vágod?...
én örülök a legjobban hogy örülsz

és ha csak a jód olgokat mondanád ..nó basztatás..akkor még jobb lenne...
mert nem én

az segiten rajtad ha azt mondom most 7végén is megyünk..de endúrókkal..nix kizárva a triál..csak mi endúrókkal...ha ez segit akor ezt mondom..ha ez nem jó hir akkor ezt nem mondom...lyÓ
amúgy én meg irigy vagyok rád hogy olyna hlyen dolgozol anyi pénzért ahol és akivel....igy már lyÓÓ..plussz ott a kir trilyál..amivel minden nap tudor menni... én meg nem...
figyu...csináljuk úgy ahogy még soha..legyünk jó barátok..oksi
bálint. most szombaton megyünk hozzád 60 km re ha kint leszel gyere el . luzba.
el hiszem bálinyó! de az is kurvaisten hogy nem mennek vele 60 km t egész nap állva viz meg kaja nélkül.