Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne mirok hülyeséget..
leszarom hogy megmérjem..vágod...?
ha téged érdekell...qrwára érdekell.. akkor kell ákiát szétszedni....vágod?
ha meg nem akkor meg.. várj mig NEKED bizonyiték képp felrakorm egy mérlegre lefényképezem majd a bakoot is lrefényképezem hogy hány kiló..vágod...
nix harag lyÓ.
ha érdekell nagyon nagyon..csináld meg magadnak..ami engenm érdekell én is megcsinálom...
nix harag...
te megint hülyeséget irsz... nem tudod megmérni ?
mérleged van emelöd van, de eszed is hozzá, nem akarod ennyi.
vicc, 2 mozdulat az egész mérés !
ezzel szemben arra ösztönzöl szedjünk szét egy motort darabokra hogy közeli allapotba hozzuk a te motorodhoz... és mi mérjuk meg...
ember.... vicces. !

ne haragudj, bocsáss meg próbáltam józanul veled beszélni.
sajna ezt nem tudom megoldani...
de ha gg ákinál vagytok ..és úgy is rályérelöl..a nagy dumcsizás közbe...kapd ki gyorsba azt az öninditót... meg aksit.. lámpaidomokat vezetéket..és ott a az 10 kiló..amivel ez könnyebb ez 123kilós excsénél...a berget egyszerlemértem igy ...az 111 volt! az tök könnyű voltktm jkicsit nehezebb...
de ah nem 113 kiló..hanem 118..azt is leszarnám...nem nehezebb sokal mint krisz 300excsélye...illetve pont olyan súlyú.talán könnyebb mint az ultrahipernek tartott ..350exc..mondjuk az öninditó aksival olyna nehéz szinte mint az enyém..és azért be kell vallani ..néha jó az.. mikor ultraszopóban csak rányom a gombra..és már megy is..én meg rárugok..és van hogy lecsúszik..vag nem is tudok rárugni...
de egyenlőre amigy szakács úr azt mondja kiba kafi gép ez az sx 525 addig..nix hiba...
mondja úgy hogy előtte mehg szétröhögik kagukat a vacsoránál..hogy majd mindenhol van béy nom és azon én is el tudok menni...
olyan kis buksik voltak...de másnap már nem volt röhögés...
1:30nál mikor a csávó lábán dobbantja meg a motort az ..naggyon dÚrwa...
beteg állat..ilyet csak a race hoz ki egy emberből...de normális emberből azért egy race sem
almás mező..a szivem csücske.. mert időbe is közel van..olyan kilátás hogy bexaszarsz...jó szállás...annyiért mint itt a kempingben egy béna faház annyiért normális panzióba reggelivel !
be is rakok kis nosztalgiát...
bontós meg mpi vel...
http://www.youtube.com/watch?v...
de szÍp is volt...
és a égén a személyeskedés.. a seggediekkel az köcsögség volt..mert nem csak seggedi szopta be aki nem volt ott..hanem...mindenki aki nem volt ott
mert geccc jó volt...

idén azért volt pár ultra lyó halytás....
és a vidik azért is jók ..mert az ember egnézi és úlyra át élheti ..ami akkor is jó volt.. és visszamelékezni is...ugyhogy ezért kell a sok emléket begyűlyteni.. hogy mikor majd a dédunokáimmal fogom... 175 évesen nezegetni
milyne buta vagy tata hiszen az űrsiklóval nem is verted volna össze magad...
beteg hisztis helyzett
http://youtu.be/4l1wRyev0wM
kis szösszenet a technikáról 2013 ban
Nézzétek egy évi fénykép és video 102 GIGA _2013 mappa
ha nézitek a többit:
2000 - 161 megabyte
2004 - 2 Giga
2010 - 8 giga
2012 - 70 giga
2013 - 102 giga és van még hátra 1 hónap
Verseny

én kinőtem a megmérettetés lázát s 1x 2x jó versenyzőnek lenni de hamar belátod a helyi ismeret a tudás a fiatalság bolondság annyit számít hogy esélytelen nyerni s még az első 10 be is bekerülni olyan tempot kel menni ismeretlen terepen aminek sokszor sulyos baleset lehet a vége ami nekem nem játszik.
Nekem 2 verseny van amit túrának fogok fel a Panorama (Déva) és Regiment13 Almás mező, s elmondom talán Deva kivétel de ezeken a nyomokon verseny után is végig lehet menni, s nincs ott sok dühös meg fárad versenyző, haverekkel jó hangulatban.
Nekem pl Almás mező a enduro paradicsom non plusz ultrája l
köszi biztatást ! (erre lehet válaszolni mert rövid és olvasható erre pedig figyelj oda mert sokan mondják nem birjak olvasni irásaid a hierogrifák miatt)

szóval azok a sx85 agyakkal ugranak 25 métereket crox pályán.

én crox pályát kihagyom nekem nem kell egy törés, a másik tedd már a motorod menetkészen megtankolva egy mérlegre (sima szoba mérleg és fényképezd le) jó lenne végre pontot tenni erre a irreális súly dologra.
Kivitelezés: felrakod a motor emelődet egy szoba mérlegre és oda rá a motort és lefényképezed, s a végén le vonod a emelő súlyát.
ne vedd basztatásnak csak tényleg tedd meg. Engem izgat a dolog.
igy néz ki fentről..de szakácsúrnál van olyan hog lentről...az dúrvább mert boresz beáll alám a fal tövében..na ott látszik hogy mekkora is..
http://youtu.be/PVuROmJxyeY
és akkor most sx kinézetű lesz emélem
az elképzelés jó... kivitelezés..nem les zkönnyű ..de ha szakisan többen okoskodjátok össze.. nagyon extremenduró ütőképes kis gép lehet..
hajrá....

gyanúsan a nagy ktm is igy fogjy végezni..egy kis vázba...de amig leér a lábam és birok a 112 kiló telitenkolt tömegével.. addig marad..mert kroccpályára is kell a gép.. és oda eg kell ez a wp48as teló...meg olyan agyak amik elbirlyák ha becsapódok mint a bomba...
lásd szakács úr felvételét mikor a 2,5m magas betonfalról 3m hosszú neki futás után leugrok.. az azért ..kemény..
tudod mi az érdekes(nekem ebben semmi..de neked lehet)az hogy most hétvégén IS azokkal voltam hajtani..akik ott legjobb magyarok voltak..A-ban...
és egyik sem ..mondom egyik sem jön ezzel a fennakadt béna dumával...korona meg baromságok...
figyu.. a legnagyobb faszó herceg lehettél volna.. de igy ..nem..igy robúré volt a dicsőség meg hosi boresz krisz mórúr...ezt gombócot nem tudod lenyelni..vagy mi a rák van...sajnos szegedről még a szikláig sem jutottak el az A sok..nem hogy a várig...
ha jó sokat basztatod öket menniyre szarul is mentek...majd ha hajtani mentek... bizti tetszeni hog nekik....
ugyhoigy igazán úgy érzem ebből a racéból..a keserű pirula..csak neked jutott...mert a többiek ..soha bontséks em kezdik el igy mesélni...mint valami rossz élményt.. annak ellenére hogy nem a legkafibbul sikerült race volt az biztos....de kafi volt aki tud vesziterni méltósággal annka ez nem gűáz.. aki meg nem ...hát az meg keseregjen csak...

amúgy ha szombat mentek és kell refelrencia..lehet kimennék én is.. .
akár együtt akár csak az utazás idejére...majd megbeszéljük ott a napkezdő tetején...
aztán ha nagyon sok lelne a különbség ..és elfogyna a 30 percnyi felvétet biró kis 8G kártya a videlyóból...hát mennétek tova ..engem meg otthagytok valahol.. és mondjuk 16.00 a kocsinál találkoznánk...
mit szólsz?
SX85 - GASGAS300 össze vegyítés elképzelés

az 5let onnan indult hogy a freeride minden forgó futó eleme is sx85 a féktől kerekek és a roskatagok is. Annyi a különbség a free 21-18, szóval átkel fűzni a kerekeket.
Ami a terv és elgondolás volt az az hogy egy olyan egyedi motort csinálni ami illeszkedik a motorozási igényemhez, extrem enduro, trialozás, semmi crox és ugratás. S meg is vettem a trialt erre a célra de rájöttem gyenge a blok arra ami sokszor kel erö a félfutókra meg ügy sokszor ülve indulunk el.
Szoval most hogy a kis freefrog 350 nagyon bejött és megvoltak az összetevők, sx85 rugostagok, kerekek (agyak) könyüek meg Radu havertol kaptam ajándékba a GASgas blokkot 250 2006, igaz hisztije volt. hat hozzá vettem a maradék cuccot, GG váz, villa, futomu kerekek. De elkezdtem mérni le a dolgokat és suylban pl. a GG vaz sok tul nehez igaz gec erös. Szoval van GG-s cuccok: blok, hatso villa, vaz, benzin tank rugostag) s most a kis sx85.
A terv egy ilyen 85-90 kilobramos motort csinálni megtankolva.
Ami a követelmény igény: magas hasmagasság, no himba, no tügörgök, vagyis pds (hátso rugo) könnyü motor, 12 literes tank, öninditó erre pl a KTM blok alkalmatlan mert tudjuk szarok az oninditok, egy rendes megbizható blok (GG a legjobb), pl GGnek legjobb a 1 meg ketes sebeeseg fokozata, alacsony üles magasság (no völgy láb)
szoval ezt mind el szeretném érn itt van minden hozzá most kezdödik a öszerakás.
megérintette ez kicsit több volt

kafi ez a romátra...dévó...kafi a kis esiksz filingje.. az igazi kátélyem kinézet

szali...bonti...
remélem jól sikerül és el sikerül dönteni hogy nektek mi is kell...a kiöregedő endúrósok..lásd bociék.. is nagyon jól érzik magukat a triállal...én még úgy érzem nem jutottam el arra szintre ahol ti vagytok..nekem még sokat kell endúrózni meg kroccozni hogy triálozhassak...
de ha úgy jön ki hogy nektek is.. hát azért még utána hajthatunk 1ütt
de ha nem hát elfogadom...bociákkal takiékkal meg pÁmpálinyivel milyen kafi kis triáltúrákra fogtok tudni menni

várom hogy hazaérttek és lyöllyön a beszámol-ló

Ósztin.
ha felhivol..meg tudunk beszélni valamit..vagy bár mit...akár lábon is gurul6unk...rég voltam már olyanon...menni mint a csendes ..illetcve hangos..izé
de ha kimegyünk pályázni az is kafi lesz..de ha homokdűnék világába lépünk bóklászni..az sem lesz szar...
majd beszélünk és kitaláljuk..
jól fog kinézni a kis 85 ös elöl átfűzött 21 es kerékkel hátul meg marad a kiskerék. csoperes lesz a feelingje. vagy belefér a 18 as a kis lengővillába? tutulékat kéne megkérdeni azok lehet tudják.
ááááá... a kedvencem :) a jó kis vízválasztó koronatemető race. ahol eldölt hamar ki mit tud.
voltak sárban dagonyázó haverek exhaverek akik kikészültek s hazamnekültek most meg különféle gyerekmotorokat építgetnek hátha majd azzal . meg volt akinek kevés volt a benzin stbstb.. volt aki eltévedt s ujrakezdte a napot a nap végén. ostoba .

most pakolászom a cuccom délben huzok haza . majd hazaviszem az alkatrészed gyüjts egy kis jurkát :) de ha visszaléptek halálll! a kispolszkis patakhoz is el kéne jutni . legjobb a szombat lenne de péntek is mehet csak akkor éjszakába nyúló pakolásom lesz . holnap minden be lesz zárva nekem meg pár fontos dolgot el kéne intéznem.
Mai menet Ro-Matra
http://youtu.be/8bRTdrppsDs
illtve kedvenc köves gyökeres felugrató
én is csak itt az alföldön húzom szeged környékén.itt az exc a garázsban de látván ezeket a vidiket rájövök,hogy ez a motor nagyon de nem ide valóóó :D najóó azért itt se rossz. Vik te hétvégén merre tervzed mert szombat csatlakoznék ha tudsz vmi jó helyet.
Megérintette ugye ?
Mai nap megvolt örömöm !
hajthattam Dewoval és Dánéroval a Romatraba.
kurva jó volt, a menet a csapat
Dewoval kurva jó hajtani szerény csöndes és kitartó.
Dani igazi bomba srác tüz hegyekben benne, s aminek neki megy azt megcsinálja.

s utoljára a kis sx85 - sziv átültetésre vár....
Ha bejönne a trijál, akkor mindegy hogy mennyivel megyünk az összekötő szakaszokon, ott mindenki tud jönni, még a simósok is, a full szopó nehéz részeket játszva élménnyel csináljuk meg, és várjuk a tologatós zorrós többieket. Persz race nix!
jakszi
0:15nél. .mit csinálsz

kafi kis omladékos...
szombaton csak pár órám lesz hajtani..és mivel nem a hegy ellet lakok mint ronix...dzsimmi...vagy zsír..vagy déw ...vagy dani...szóval itt mindenki kivéve az alfőd tímeket...

de pl ha lacáék macskáznak kicsit..akkor lehet oda megyek ..ha nem akkor marad a füves
figyu.
kontrol enduró..arra valólyában nix szükség.
mert mindenhol tudod hogy ott eddig hogy mentél az endúróval....és azonnal érezni fogad a különbséget....
pl a napkezdő az semmilyen lesz a triállal..de mondjuk ahol sáros talaj gond lesz..ot vsiont egy endgyúró az csak az...meg pl szerintem az ottószépben mocskossul meg fog küzdeni.....

szuperszupernál is lesz gond...

a h-p feljárós sem hinném hogy a kedvensze lesz..

de pl szerintem a pisztolyossal nem lesz gond...
illetve a szanberg halálánál sem ..sőt ott nevetve elpicsázza az endgyúrót..
a patakokban is jó lesz...faterpataknak a végén azért nem tudom hogy sárban kijut É?
maga az extrém helyeken..abszolút jó lesz..csak az endúró az öszekötő szakaszból is áll..ami azért tempós...tudom tudom..6dikban 80 az alapjárat.. nem is a temóval va na baj hanem amikor a kát közt kell tempót menni...csiki csuki 60-70..n ott lesz bajság..már a gumim iatt is...
de pl a román zarándok helyen ott is csak felsétál erölködés nélkül(a második tankpontnál ami van a régi zarándok helyük)
Na ide megyünk ahol Jarvis bácsit felhúzzák

Jódlis a triál szerinted itt milyen lesz? 1:05-nél