kicsit nagypofájunak tünik a leirásom de viktor te szarrá kiforgatsz mindent.
azt akartam leirni hogy patakban kibaszott könnyű szinte játék ami az enduronak kurva nehéz. szó sincs profizmusról sajnos. kurva nagy koca hobbibobi sztájlba tolom. s bevallom kibaszottul elfáradtam. viszont az igaz hogy a pisztolyos és társai simán mentek. az is igaz a napkezdőt első kettőre benyaltam mikor még egyedül probálkoztam. de utána átgondoltam dolgokat és tudtam változtatni ezen azon. nap végére ha lehet ezt mondani "belejöttem" ahhoz képest ami reggel volt. és mint írtam is pl patakban szar szemét helyen kurva nagy élmény volt vele menni.
kicsit tul van lihegve ez a szánakozo sajnáltatós duma amit tolsz . nem akkora probléma ha nem mehetek veletek. de azért nem kell szándékosan örülni a másik nyomorának. adott esetben hogy próbálkozik ezzel azzal hogy néha motorra ülhessen. örülj neki ,hogy otthon élhetsz és minden hétvégén másokkal motorozgatsz 500 km sugarú körben. hatalmas like.
hidd el nem telik el úgy nap ,hogy az ember ne gondolná át mit veszitett s mit nyerhet ha nyerhet.
valami ilyesmi lehetett amit Vik mond... esetleg még tul kicsi volt a préssáv, és nagyon vissza detonálosan használták... vagy tudja a rosebb...
amugy én is meghegesztetném, aztán lesikolni , ha kell hengertalpnál ráemelni oszt annyi,
tudsz vele menni ,majd rendelsz hozzá másikat, esetleg tuningosat
JÓDLIS! Ezt írtad reggel "viktor. csak annyit mondhatok a napkezdőnél kezdtem egyedül és borzalmasan elkeseredtem. aztán átgondoltam mit csinálok és szinte percről percre javult a hejzet. mignem a nap végére pont ugy mentem a motorral mint a sixdaysel előtte mikor jó formában voltam. és ez nekem elég bizonyíték egy fél nap után. kiváncsi vagyok a következőre mikor normális gumit rakok rá." SZINTE kisértetiesen hasonlít a napunk a tiédhez
látod..ezért nem tudunk együtt menni..mert régen is annyira profi voltál..most meg már...csak a helyi román prokkal tudod jólérezni magad
bakker mondom irigy vok..de nem mond el senkinek
akkor kint leszünk ez nem titok...demegbeszélni nemt tudjukmmert nem veszük fel egymásnak...csak azt nem ért em te ezen miért csodálkozol...mikor pontossan ugyan igy teszed..tetted itthon is
figyu..
olyan nagy lesz a csapat...t is is jól érziket majd magatokat..meg mi is...persze mi csak a csira endúró szinten..de mi ezt is szertjük...este meg eleséljük egymásnak hol merre jártunk..oszt vörd píísz
amúgy nem számit milyne sportotot csinál az ember.. csak az hogy lól érezze magát benne...ha nem akkor váltani kell...neked sikerült...mi meg eddig is jól éreztük magunkat.. és ezentúl is...
voltunk a helyiekkel két olyan sziklalépcsös patakban amiben még a büdös életben nem jártunk veletek. volt benne 2 db 2 -3 métert emelkedő komoly lépcsö. az egyiknek a közepén van egy váju abban probálgatták feldobálni a motorokat és reszelni. endúrós szemmel kimondottan ocsmány nehéz 10 fokozatú pro patak. odaértem a triálla előre zavartak először nem értettem miért. az egyik épp benne reszelt felakadva a sziklalépcsőben. ugy sikerült felkacsázni mellette egy ferde endúró számára lehetetlen kövön hogy ez azt se tudta hol kerültem fölé . mindezt úgy hogy egy pillanatig se éreztem hogy nehéz lett volna.
mondjuk én a pisztojost a seggem jukábol huztam ki szombaton elsőre. annál volt nehezebb ahova elmentünk. heca pro . panta mare stbstb.,. nem volt neki probléma. mondom nem vagy képben. de ahhoz viszonyitgatsz amihez kedved tartja .
csak nehogy véletlen rátokakadjak a 15 ikei hétvégén aztán v
életlenül nem lehet majd lekoptatni. faterpatakban meg majd előre előre szaladok videózgatni .
0,5re értettél..
ha endgyúróval vagy..mehetünk...trilálla meg a triálosokkla kell mnj...
mert a patakban ahol könnyben szalad mint akis sx 525..de a pisztolyosba a szikla alati rész feléig sem jutottak...ugyhogy az van ami van...
nem ugyan ott évlez a triálos (bele a gatyába)és az extrémendúrós sem..)azt akaorom hogy akikkle megyünk együtt élvzzünk bele nem pedig pont ott hol a másik nem .
ami biztos. 80 kg felett felesleges triállal probálkozni szerintem. ideális a 65-75 kg körülieknek. tök más izmokat rángat mint az endúró. képzelem ottó mennyire élvezhette aki még életében nem állt fel motoron. szerintem 10 perc után már a kocsi felé kivánkozott.
ha lejjebb is vesz a sikolással hengertalptömitéssel vissza tudja hozni. a felömlőknek biztzos nem számit 1-2 tized. én amugy szerintem betömném epoxigyurmával . az olcsóbb.
hály.
hát ez nagyon..izé
mond6nám hogy nem akarok okoskodni..de akkor megent hazugsághalmazba keverednék
ez egy 3 ezer forintos téma...
elküldöd ide csillag pistának... ö felrakja... a műhelyben meg lesikolják hogy gázzáró maradjon a fellet....ha kain beállitják...2-3 100adnál(nálunk a laktanyába is ennél több volt)kevesebbet vesz le a sikolás ..gyakorlatilag nem lesz neki jelentősége...
viszont nem kell szenvedj vele meg úlyat venni ..full pénzkidobás...
amúgy ez kb atttól lehetett hogy túlterhelődött gondolom párszor viz nélkül is ment ..elvetemedett...aztán szépen elkezdett kifúlyni... a viztérbe...aztán akkor már még hamarabb megfort aztán leszarták..és pár hajtás után meg.. szépen átégett..és tessék
Próbáltam ma megkérdezni az embered számát,de eddig nem sikerült kideríteni.Ha megtudom szólok.