Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs, nem gondoltam át teljesen a kijelentésemet.
le van belöle vonva. ugy lett kinulazva a cucc te..
hallo Jimmy Hendrix , vagy-e titokban... az a kérdés te ismred-e a Scotti nevű enduros srácot? arra felétek lakik... elveszett a száma az kéne....
ezt kikérem magamnak, mert én vagyok a legokosabb , és Viktor A legszebb...
Itt te vagy a legszebb és a legokosabb, de lehet hogy annyi esze másnak is van hogy le tudjon mérni valamit. Nem ért le a kerék , nem ért hozzá a kábel, nem ült a motoron senki, nincs összemontírozva a kép, nem volt beindítva a motor,... stb.
kábel a lábtartón
Nem ért le.
Nulláztam a mérleget Vili.
Leér az első kerék
Gondolom előtte nullázta,vagyis az emelőt!
Figyelekám
Nézd!
Zsír én a kakukktojást a motor emelő bakban látom, mert úgy lett 105 kiló hogy a bak a mérlegen és rajta a motor! Vagy nem?
huh ted meg. !
a GG blok egyik legjobb.
a mostani váz 25 kilo a rugoval meg a hatso lengövillával a terv ez mind 15 legyen.
majd irok szamokat. finom a kis 25-os mi
en mentem a 85 sx el és kurva jó kis gép.
sok sikert a tervedhez,majd mond el ha kész lesz hogy mennyire vált be....mert nekem van egy 125 GG-m és annak sokkal kőnnyebb a váza lehet beleszerkesztem a 200-as blokkot.
Bontéró, HÁT BAZ EGY 2014 MOTOR !
az is kellene hozzá nem 2004-es de most hogy mondom az 10el több azért van az hogy mégis igaza lesz 10el kevesebb a 2004 gép.
és kijön a 104 kiló.

na mindegy poen volt. bontéró.

figy ugy nez ki össze állt a csapat a hajtásra mindenki igent mondót.
Csani lesz az egyik vezető te meg Otto a Másik.
Na most már tudok felrakni én is vidiket

http://youtu.be/cPxUz3g4HOY
Zsír! Vond le a mérleg mutatta összegből a kakukktojást is! Na mi lehet az? Nézd meg jobban a fotót!
LIKE, igazad van Chokero.
9,5 literes a tank, benzin fajsúly 0,7, tehát max 7 kg. 105+7=112
jah meg régen egy digitális kp. 1 mb volt, most 8 mega.
sajna.
jah a video is vannak de max 30sec darabja, szoval nem dobb sokat a latba.
nem is volt a zsebedben full hd-s telefon
Jó reggelt az uraknak !

Jódlis, köszönöm szépen a segítőkészségedet !
Amúgy nekem is nagy kedvencem az EXC/SX 250-300, meg a Spanyol verziója is. Kb 2 évig vadásztam, mire meglett a mostani szétSX-em. Bár a mostani eléggé gatya állapot, de télen atomraira lesz szétkapva.
zsir !
újra annyiszor mondod hogy 107 kilo a motorod hogy kíváncsi lettem volna rá. Csoki is berakta a motorját mérlegelve a fészer és nem lett belőle hiszti.
az hogy te meg én nem tudunk kommunikálni sajnálom ígérem csak LIKE és pozitív dolgokat írok de biztos vagyok benne azt is félre érted majd így maradok abban nem kommunikálok veled sem azokkal akik állandóan támadnak és kiforgatják szavaim.

itt van Chokie szövege:
"Ktm 300 Exc. Önindító, kertervédő, mousse, kézvédő, kipufogó védő, kuplung munkahenger védő ....stb van rajta. Tank üres."

és itt hangsuly tank üres ! vagiys exc300 105 + 11 = 116 kilo egy menetkész felszerelt motor. 2T.
van m,érelg..igaz.. de magamat sem mérem meg rajta..mert 5 kilót tuti csal...mert mindég kedvesen 105 lió vagyok rajta...pedig valójában nem is annyi vagyok...
de ha akarod azzal am érleggel lefényképezem...azon bakkal együt sem lesz 108 kilónál több...a bak meg minimum ..4 kiló....
most akkor az neked jó..vagy hiszti hogy hitelesitsem be a mérleget...+2 tanu...

mint irtam ez túl bonyolult..és engem ez nem is érdekell..de látom téged nagyon..mert ajdnem..kicsi hillyán azt irtad le hegint hogy hányni akarsz tőlem mert hazudós vagyok...
zsir..kérlek kicsit barátiabban közelits..jó..nix rágalmazás gyanusitgás..és meglátod nem is fogsz utálni annyira.. mig ha eleve úgy állsz hozzá a másikhoz...nem fog menni a dolog....