Van baleset Eddig én vezetek 4 centire ment be a csavarhúzó pár napja a kezembe Kitűnően gyógyul már csak a bemenet meg a majdnem kijövet látszik,vérömleny és a fájás eltünt
Persze hogy nem a motornak van baja.Nem akarom megsérteni ferkóót,de volt egy ilyesmi cimboránk nekünk is.Annó berg 450-el kezdett motorozni,aztán mikor megjelent a 250 EXC-F,vett egyet.Később jött neki a 250EXC 2T,aztán a 300 2T (ebből több is,mindenféle extrával meg sokszázezres futóművel)aztán az 505 EXC.Most asszem megint 300 2T-vel megy.De hiába vett bármilyen motort,normálisan menni egyikkel se tudott.A cimborám a 99-es 250-es honda CR-el kifújta az orrát neki,bárhol.Pedig a CR-ből csak két helyen ömlött a vér.A orrán meg a száján!
Ezzel csak azt szeretném mondani,hogy ha valaki tud,az tud menni gyorsan mindennel.Persze van akinek ez vagy az fekszik jobban,de jól menni (és itt a hangsúly a JÓN van) mindennel tud.
nekem a bergnél..2,75 re volt kicsavarva.. de a ktm neél 1 a jó érték!pedig fcr 41 mind a kettő.
300as kettő téknél ..3/4 akkr jó stabil és nem ugrásl ha kiforgatod de indul is.. szépen plusz nem cinceg...
Egyébként én azért nem merem megmérni,mert ha meglátom a számokat,lehet hogy el se bírom többet.Eddig tudtam húzkodni,de ha meglátom milyen nehéz,soha többet nem bírom el!
Szerintem meg sokat kap...,hogy mirt gondolom...mert mikor kihuzatom akkor utanna magasan ugral,tehat meg jol el tudja egetni,de egy ido utan mar nem es az apro rotyotolesnel ezert megy alig alapjaraton....A levegovel pedig megint erdekes,mert ha 1,5 csavarok ki ami az ugynevezett standard akkor nem huz,tehat tul dus a keverek.de ha kicsavarok meg addig mig az alapjarat jol megy (kb 3,5 csavaras)akkor megy mint az allat mikor a gazhoz erek,es jo egessegesen prog a motor.Es az csak egy allitolagos ertek a levegonel ,hogy 1,5 kicsavaras..ez valtozik minden karburatornal...szerintem
Aztán meg folytatódna,hogy jóvan persze,de te már voltál kakálni,azért vagy gyorsabb.
A legjobb példa a Jarvis Knight kettős.A Knight egy tagbaszakadt barom, a Jarvis meg egy gizda hurkalé,aztán mégis mind a kettő milyen mocskos gyorsan tud menni! Akkor most ezt nem értem!
De a Knight gyereknek meg még az is mindegy,hogy 4T vagy 2T,pedig van súlykülömbség.Akkor ezt se értem.Annak mindegy mivel megy?Annak elfelejtettek szólni,hogy öcsém ne mennyé má ojjan gyosan baszod,mee ez egy nehéz 4T motor!
Na akkor most mivan?Valaki magyarázza már meg.
Ahogy zozee vagy bálintbá szokta mondani: Aki tud,az nagykabátba is tud!
bontós.
ha legközelebb megyünk hajtani.. hozd el otthonról a digitásli fürdőszoba mértlegedet..jó
,ert mostmér én is kivántcshi vagyok..metrt a kis eskisz frí 525 az érzésre nehezebb mit na 300exc de könnnybebe mint a 350 exc..szóval mérlegelni kell a dolgokat...lehet hogy nem is 113 kiló mint ahogy számitottam..értékileh hanem 115...de ha ez igaz..akkor 2 kilóval nehezebb mint gondoltam..és amit edig k9önnyedén megcsináltma..mert azt hittem hogy csak113 kiló..azt most nem fogom tudni..mert méár tudom hogy hazudtam magamnak..nem vallottam be..de egy túlsúlyos tehettlen tohonya tahóval hajtottam eddig.. .
http://www.hungarovet.com/?p=2...
Pisálni nem menj el segítség nélkül,nehogy a kezedbe maradjon!
bocsi
baszod dettóó..
en meg paprika vagdosas közben...a nagyujjam végét...
de szó szerint...
Ezzel csak azt szeretném mondani,hogy ha valaki tud,az tud menni gyorsan mindennel.Persze van akinek ez vagy az fekszik jobban,de jól menni (és itt a hangsúly a JÓN van) mindennel tud.
http://www.youtube.com/watch?v...
akkor én meg a pórnép közé tartozom
a tudat sokszor többet árt mint a boldog tudatlanság...
figyu..szereted a géped.. akkor jó motorral vagy.. ha nem szereted variálsz...ha sokat variálsz..lehet nem is a gépednek van baja
300as kettő téknél ..3/4 akkr jó stabil és nem ugrásl ha kiforgatod de indul is.. szépen plusz nem cinceg...
A legjobb példa a Jarvis Knight kettős.A Knight egy tagbaszakadt barom, a Jarvis meg egy gizda hurkalé,aztán mégis mind a kettő milyen mocskos gyorsan tud menni! Akkor most ezt nem értem!
De a Knight gyereknek meg még az is mindegy,hogy 4T vagy 2T,pedig van súlykülömbség.Akkor ezt se értem.Annak mindegy mivel megy?Annak elfelejtettek szólni,hogy öcsém ne mennyé má ojjan gyosan baszod,mee ez egy nehéz 4T motor!
Na akkor most mivan?Valaki magyarázza már meg.
Ahogy zozee vagy bálintbá szokta mondani: Aki tud,az nagykabátba is tud!
ha legközelebb megyünk hajtani.. hozd el otthonról a digitásli fürdőszoba mértlegedet..jó
,ert mostmér én is kivántcshi vagyok..metrt a kis eskisz frí 525 az érzésre nehezebb mit na 300exc de könnnybebe mint a 350 exc..szóval mérlegelni kell a dolgokat...lehet hogy nem is 113 kiló mint ahogy számitottam..értékileh hanem 115...de ha ez igaz..akkor 2 kilóval nehezebb mint gondoltam..és amit edig k9önnyedén megcsináltma..mert azt hittem hogy csak113 kiló..azt most nem fogom tudni..mert méár tudom hogy hazudtam magamnak..nem vallottam be..de egy túlsúlyos tehettlen tohonya tahóval hajtottam eddig.. .
hát mondja azt valaki hogy nem minden NÉZŐPONT kérdése