Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaxy,engedd lenneb a tüt és tekerd ki 1,5 re a levegőt,menjél vele legalább 10 percet és vedd ki a gyertyát ha fehér és szürke között van akkor kevés a benya ha kormos akkor sokat kap,az ideális ha szép őz barna lessz ha sokat mész magass fordulat tartományban,igy nyilván alacsony fordulaton kicsit sőtétebb lessz a gyertyád!Szerintem neked most a magass tartományban DETONÁL a motor és az marhára nem jó,szegény keverékkel simán megragadhat a motorod....
igen,super kis gép a 125-ös GG de nagyon sokat kell váltani vele bár most a kiuffogó átalakitása után sokkal nyomatékosabb lett mind a gyári rendszerrel,reményeim szerint a 200-as blokkal kb 3-4 kiloval lessz nehezebb(max 95 kg megtankolva) viszont jelentősen nyomatékosabb főleg ha ráteszek egy 300-as rezot.
VIK! Van itt 1 vidi még rólunk 2008-ból
http://youtu.be/0HlQF97P9-s
értem! Kész a kaja! Ez az igazi UJJ házi tyúk húsleves
nincs kivonva,a rendszám szól áprilistól a mai napig
ooode kár. Imádkozzunk hogy még legyen dec.végéig jobb idő! Vagy az sem segít, mert kivonattad ideiglenesen a forgalomból
inkább azon gondolkodom,a mai nappal idénre vége a motorozásnak a rendszám még ma volt érvényes,áprilisig nincs motorozás
Manka-Manka Már megint mire gondolsz vagy csak én gondolom azt hogy te mire gondolsz! nem rossz
jó kis égett gumiszag
Egy kis nosztalgia ÉN és GOLDENTOOTH. Unatkoztunk. Nézd végig

http://youtu.be/NQxM_zCblkw
mára befejezni az öncsonkításdit
ne nyúljatok semmi éles tárgyhoz
Bontós

jó ezt tudni

remélem soha senkinek nem lesz rá szüksége
Lám így fest egy 350-es súlya .Tele tankolva + jó pár védő.
szép Jobbulást
Így sikerült bekötözni a sebet "bontós"módra
A legjobb, mert mert így nem kell hozzá hagymát és velőt pirítani, mint böllérnapkor a reggelihez
Apám is Akkor a csajokra is jó a cukor ha véreznek
nekem már volt olyan is hogy magamnak varrtam be a szétnyílt sebet, tűvel cérnával! ez komoly
Igen a tiéd a "legnagyobb"
akkor bucinak is a kocsilyába ezért volt az a porcukor

de fontos hoigy az eü csomag mellé lenemjért szavatosságűú legywen az a cÚkor

de ah a répádat vágtad lée.. akor a legjobb a z igauzi magyar..cukorrépa nme a braziliai cukornádból készült mocsok
Eddig simán dobogós vagy!
Csak azért majd arra figyeljetek hogy ne nyalogassátok le a sebről mint a kutyák!