6gyál már a hülységgel.
akarjam elvenni a kedved a faxos se.
azt akarom hogy menjetek ki!én mondta mottonak is.. az hogy milyen lesz majd meglátjátok...de full felesleges lenne hogy ott valaki endúróval legyen mikor 3 triálos van.
helytelen irásban neked van igazad...miközben én még nem is hazud6ttam ...még sem lehet igazam
szerintem is baromság. mi a bánatnak 80 as kroszvázba belekokányolni különféle nagyobb blokkokat. a triál az triál az enduro is maradjon az ami. ez valami próbálkozás lehet ha nem megy emezzel majd megy valami szörnyszülött nevetséges gyerekmotor torzóval. ugyanmár kategória.
ne vedd el előre a kedvem a kis triáltol. egyszerűen ki akarom probálni és kész. tisztában vagyok vele hogy nem endúró és nem is azt várom tőle mint egy 300 sxs öszvértől. attól még lehet jó és ha tetszik megtartom. a 300 as mindenképp befigyel rövidesen. vagy ez v agy az majd látom. télen szét kapom apróra mint zsirtv és még a legszemetebb romhalmazból is képes leszek szépkinézetű vasat fabrikálni.
a másik .. próbálj meg olvashatóan írni. én sem írok hibátlanul ,de amit te művelsz az nem gyenge. 4 x futottam neki ,hogy összerakjam.
ottóékkal már levajaztuk a hétvégét. holnap tűzök haza!
pampi...
rakd már be ide a pampera adatati.. gas gas pampÉra.. 280...
teli tankolva 86kg!
nix paÚer szelep..kicsi a rezó...
már 10éve is kiály volt...ugyhogy ..nix úly a naplalm-ba
e azért várom a képét az úly felylesztésű eksztrém end gyúrónak...
kérdezhetem hogy miért fejlesztetted ha ott a szupi frírályd...hogy akkor miért..
csak azért mert pl én akkor fejlesztek úlyat ha a régivel nem vok megelégedve..alapjaiban nem...
cagy csak a felylesztés öröme
fidgyu.
az van..hogy igérde meg..az adott szó 6alma..igérde meg hog lesjössz ls kimenetek a trilyálokkal a 7végén... akkor végre leesiksz nekteki s a dolog...
aztán 17 fenem a vasat..addigra meg neked dsi lesz...
ami motorrol ácsingóztál.. az golden szerint enm si annyi hanem pont jó elnene neked.. de amúgy golden is árulja mer a 4t szele megfútta a felyét ...
ugyhog 3százas van dögivel..nem kell hogy úlyat vegyél...de ha van rá...akkor haly-rá...
az enyém is uly.. legalább is a kilseje már nem narancs.. hála boresznek..meg mamÓnak
bontós..
ezt a vidit elévesztetted..ez valami ..izé
de nem baj...semmi nem vész kárba..
vémplusz.
ossa tr 280 i. uj gép most vetem be hétvégén .
a 250 sx örök szerelem. de a végén már 300 as volt. ugy 3 x jobb lett! sok válltoztatás volt rajta. nem sorolnám fel. így visszagondolva egy barom voltam hogy eladtam pláne annyi pénzért. sok jó emlékem fűződött hozzá! most vehetek egy vadi ujat
ha kérdésed van a motoroddal kérdezz elég részletesen ismerem ezt a tipust. mivel mit érhetsz el stbstb...
Akkor már ketten vagyunk....
Nem a hátuk mögött mondom ezt, már egy párszor megbeszéltük ezt , amit tiszteletben is tartom.. Kinek a papp, kinek a pappné.. Nekem a jó csajok.
A csapattal az a bajom, hogy állandóan ki akarák kerülni a nehezebb dolgokat.. Jó, egy két ember kivételével. Meg ha netán el is megyünk egy-egy feljáróhóz, akkor én meg egy ember próbálkozunk rajta, a többi meg fényképezget.
Szerintem én így jobban tudok fejlődni, mindig azokat nyomom, amik nem mennek. Addig kell darálni, amíg ki nem repülök a tetőre. Meg a végsőkig nyomom, addig amíg ki nem fáradok teljesen.
Viszont egy bevállalós csapattal biztosan jobban menne a fejlődés, ahol kájne hiszti és stb.
Vik, rendszeres követője vagyok a videóitoknak és legalább 3 szor láttam az összeset.. Minél többet videózzatok, mert valamikor innen merítek erőt / technikát. Így tovább srácok ! Frankó csapat vagytok.
http://youtu.be/aKwRP2sWTJ4