Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ide figyel te fasz ! mindenki gyarló !

Ottot lesz nehéz kibékítened csak szolok !

szed magad össze én is ígérem nem basztatlak, a szombati menetet "vállalom ha te is jösz..."
ígérem Bontossal rövid pórázon tartunk és meg javítunk.
az az úgy jó. legyen hiszti.

látnád a papa Rotérót amikor a fiát húzza vissza a lábánál, azért hogy ne rosszalkodjon, apa Roti nagyon okos és neveli fiát. A kis Ronist is pluto (apa) rendbe rakna, hidd el jó helyen lenne, betörnék és egyben egymást zaklatnák jó buli lenne.
7 milliárd az a hat... csak a pontosság kedvéért

és 2050-re 10 milliárd ...ami ha figyelembe vesszük hogy a század fordulon 1900-ban alig 1 milliárdan éltünk a bolygon elég jol tükrözi mennyire szapora fajta vagyunk...

kis reggei biologia növekedés oránkant olvastátok...

na soroljad a bűneidet.... vissza menőleg...
egy harmadik kant...
ha olyan mint én meg feri
akkor agyál neki fincsi telyet..aztán meg verd agyon egy szivlapáttal .

fercsi.
a barátaid .. azt mondták hogy viszakutyáz6ok..csak kérjek bocsántot..
de nem csak tőled..
hanem úgy ámblokk a világtól...
végül is aztán beleegyeztek hogy csak 2013 évre visszamenőleg..
tehát lyézus keresztrefeszitését még el kell vállaljam,
mondom nekik..
figyu ez nem nagy kérés...alig több mint 2000 év.. és 6milliárd ember bűneki..ez lófasz...
most hivom bontóst...
hát a kétezer évet azért elég nehéz lesz összefoglalni 6-8 órában..de én mindent meg fogok tenni

amúgy kin röhögnek ..a ferin vagy rajtam.. csak hogy tudjuk már kire legyünk büszkék
jah jah és két Hím közé. ez a kihívás..
két rotweiller közé...? normális vagy..?
szerintem is szeret, én is kedvelem csak kis féltékeny barátaira..
ahelyet olyan lenne mint ök. (barátai)

meg kell próbálni.
te hülye küld el ide nekem. mondtam már..
küld id el a kis Ronist

és mint kértem videozd le..
most az 1x irok neked

igérd meg nekem is jó leszel és nem fogsz rosszalkodni. !
s a rossz tulajdonságaidon javítasz rossz fiú.

mint mondtam kedvellek, azért basztatunk ne legy amolyan, mindenki abban reménykedik a másik jön rendbe.

legyen szép napod.
zsir.. jo hogy mondod , a tököm kivan a kedvencedel, oránként összeverekedik a másik kis törpe szarossal....
véremenő harc van kinek nagyobb a pöcse...

olyanok mint te meg Viktor...
szerintem különben ti Ferivel szerelmesek vagytok egymásba.... tutti nagy a láv.... akarsz beszélni rola...?
Hihetetlen ! A hűtlenség fogalma !

Amikor egy önző kicsinyes és barátaira féltékeny ember fel aldózzá barátait és szavahihetőséget, azzal a céllal hogy saját érdekeit kielégítse (ebben esetben féltékenységé).

-Hűtlen mert saját céljai miatt barátai szavait kifordítva akar másnak kárt okozni sima féltékenységből.

- Hazug mert barátai szavai kifordítva másnak akar kárt tenni.

Egyébként szerintem az egész sportmotor forum ezen a GG forumon röhög. Még LFP fórum is eltünik azon ami itt folyik ármány kritika, hiszti.
Ami történelem az hogy egy barátság:
"nyilvánosan szakítás próba elé került egy tízen éves barátság vagy ismeretség" most mindegy hogy miért de komolyan gondoljatok bele ez a ember él hal azért a képért ami itt róla kialakult a hegy királya aki mindent mindenkit légyőzőt, most pedig a saját szardombján nem hogy korona nélkül hanem:

" be kell vallania hivatalosan hogy kavar, kamuzik és ármánykodik"

S utoljára ez a ember:
a helyet hogy rájönne hogy a barátai azért tagadják meg mert felnyílt a szemük lehet másképp is csinálni és lehet érdemes lenne változtatni magán. A helyet másban keresné a bajt de hát igaz emberek vagyunk.

De bazz a kutya harap, mar és támad ha bajban van, nem az ember...
na mi a pálya triálbajnok...
jó reggelt..
remélem a tegnapi kis filyaskót már elfelejtettétek

ma remélem más lesz..
lya aki mostanában hazudott az most kilyawít6lya a hibályát...irja ide el hogy mit és mikor ki ellen..iletve kineka a üdvösségéért ...
és a fórumistenünk megbocsálytja neki.
lyó fercsi neked nem kell..mert nix annyi hely az internek összes bugyrában amiben elféren irásod...
béke veled..csak öt centes volt..
huh rá ne ugorgy...nehogy itten elkezdjvergődni a horgon...
szeretlek..

egy esetben gondolom meg a sebes témát..ha te is lejössz bontosékhoz...és együtt hajt6tunk..kéz a kézben...
ugyhogy bonti ha igazán akaod hogy veletek mnnyek.. intézd el hogy zsir is lejöjjön..küldlyél neki replyegyet..vagy bánom is én...csak itt legyen
na fasza...azt hittem pont a többit hiszitek el...

na mindegy kávézzunk...
billi tegyél fel vidót az új kis munkatársadról!
Azt hogy jobban mész azt elhisszük de a többit...
Mindenkinek ezt kívánom, sőt itt fogadjunk alulmaradna mindeki
http://youtu.be/OoH-0_af2M4
hát ezen behugyoztam
Kérdezi múltkor az asszony hogy, mitől jobb szenvedni és kínlódni az erdőbe, patakba, mint kényelmesen nyugiba motorozgatni ide oda! Megmutattam neki ezt!
http://www.youtube.com/watch?v...

http://www.youtube.com/watch
?v...
bakker..mondom visszaolvasom már hogyúlyra jót derüljek a nagyon hisztis bocsánatot kérek mert hazudtam brigádon...pont a hazudós irja hogy ki a nagy ember...

és ám..déved..déved milyen kafi kis leirás volt...
figyu..ha zsir megengedi...és összejön még..krisszel elmennénk megent arra.. persze daniékhoz is ..persze ha ők is megengedik
mert eszembe jut kis 7vége veletek
http://youtu.be/JJD9X44Qt6o
ezzel menni fog