Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na elmegyek egy kis esti sörözésre...
te csak az ereszcsatornán jutottál túl..
mert csir wagy
én a méteres erkélypárkányokon sem akadok fel

holnap kipróbálom azt hogy a palafonon esetleg körbe tudok e motorkázni
rakták
MÁS: Már csinálgatjuk a nyomokat (feljárókat) a következő HECA versenyre áprilisra! Tudtátok? Nem lesz sár ez biztos, meleg napsütéses tavaszi napra raktuk
Látod ez igaz! Te már tanultál vmit. itt a fórumon! Ezért jó ez a fejlődő technológia, könnyebben tanul az ember
na mindegy ..az a lényeg mind hüjék vagytok csak én vagyok bicigli...
Milyen gumit használtál? sexday?
Kitű kaptad? Gázsdág vagy teee jjjááá tuttám éne
csika te még erröl csak álmodsz, nekem már van itthon...
pattexal ujjak végére aztá tenyerelés a billentyüre... igy születnek a legendák...

tényleg... mondtam már nektek a multkor felmentem a falon...igaz az eresznél kicsit kiállt kerékre de arcomon töretlen elszántságal verettem tova...
nem csak kettőre...de elég is lesz...
a múltkori is olyan volt hogy a 2012 déva A nyom elmehet a faszba...
na igy kell egy jó hangulatú nevetős forumiot csinálni...
mindjárt jön zsir és mindenkit a sarokba állit meg hozza itt az értékmegörzős dolgokat

zsir remélem nem gondolsz rám.. csak hogy ne legyen hányingered
4 naposra mész?
ejj nagyon fenakadtatok az erdei kis barna csomagomon... akarjátok hogy beszéljünk rola... szagos tv.. video mehet...?
bemocskoltam a szerelmed..aki felhivott hogy mossalak tisztára..dehát én nem a .láza autómosó vagyok
ez még poénnkja is jó volt..nem
0,5re a tréfát..kedves hogy invitálsz..cska az a gáz ha mondjuk holnap nem veszitek fel...mont mondjuk azt hogy hétfőn megbeszéltünk valamit.. délben felhivsz ..aztán kedden már nem vagyok olyan ember akinek felvennétek
most akkor meg az lettem...leszek

de mi változott ha én nem illetve még rosszabb gonoszabb irónikusabb lettem
kitépem a cigit a szátokbúl egy hajt-sár...
nem akarok megnit ugy járni hogy kimegyünk ott mindenki jól érzi magát.. aztán mikor hazaérünk zsir szavak jönnek belőletek...
félek..annyira hogy inkább elbulydosok sebes-en
Látjátok hogy kell ideragasztani mindenkit a fórumra?
Mondtam már.Ha nem mondok semmit,akkor is igazam van!
dehogynem mindennektavagyazokamertszítodittafeszültséget!
figyu.
ez hazugság...
mármint aki igazat mond az ..már akkor hazudik
Na végre! Szent a béka,megcsókolhatod a menyasszonyt!
Háttal ülve,tanga papucsba! Azért ezt ne felejtsd el,mert nagyon fontos!
Köszönöm Vik látod így kell ezt csinálni! A hibákat ki kell javítani jól van igazad van, én is lehet kicsit túlreagáltam ,de kicsit úgy éreztem engem használtál fel arra hogy mást mocskolj! Látod ez az igazi "szerelem" a (motorom)