MÁS: Már csinálgatjuk a nyomokat (feljárókat) a következő HECA versenyre áprilisra! Tudtátok? Nem lesz sár ez biztos, meleg napsütéses tavaszi napra raktuk
bemocskoltam a szerelmed..aki felhivott hogy mossalak tisztára..dehát én nem a .láza autómosó vagyok
ez még poénnkja is jó volt..nem
0,5re a tréfát..kedves hogy invitálsz..cska az a gáz ha mondjuk holnap nem veszitek fel...mont mondjuk azt hogy hétfőn megbeszéltünk valamit.. délben felhivsz ..aztán kedden már nem vagyok olyan ember akinek felvennétek
most akkor meg az lettem...leszek
de mi változott ha én nem illetve még rosszabb gonoszabb irónikusabb lettem
kitépem a cigit a szátokbúl egy hajt-sár...
nem akarok megnit ugy járni hogy kimegyünk ott mindenki jól érzi magát.. aztán mikor hazaérünk zsir szavak jönnek belőletek...
félek..annyira hogy inkább elbulydosok sebes-en
Köszönöm Vik látod így kell ezt csinálni! A hibákat ki kell javítani jól van igazad van, én is lehet kicsit túlreagáltam ,de kicsit úgy éreztem engem használtál fel arra hogy mást mocskolj! Látod ez az igazi "szerelem" a (motorom)
mert csir wagy
én a méteres erkélypárkányokon sem akadok fel
holnap kipróbálom azt hogy a palafonon esetleg körbe tudok e motorkázni
tényleg... mondtam már nektek a multkor felmentem a falon...igaz az eresznél kicsit kiállt kerékre de arcomon töretlen elszántságal verettem tova...
a múltkori is olyan volt hogy a 2012 déva A nyom elmehet a faszba...
mindjárt jön zsir és mindenkit a sarokba állit meg hozza itt az értékmegörzős dolgokat
zsir remélem nem gondolsz rám.. csak hogy ne legyen hányingered
ez még poénnkja is jó volt..nem
0,5re a tréfát..kedves hogy invitálsz..cska az a gáz ha mondjuk holnap nem veszitek fel...mont mondjuk azt hogy hétfőn megbeszéltünk valamit.. délben felhivsz ..aztán kedden már nem vagyok olyan ember akinek felvennétek
most akkor meg az lettem...leszek
de mi változott ha én nem illetve még rosszabb gonoszabb irónikusabb lettem
kitépem a cigit a szátokbúl egy hajt-sár...
nem akarok megnit ugy járni hogy kimegyünk ott mindenki jól érzi magát.. aztán mikor hazaérünk zsir szavak jönnek belőletek...
félek..annyira hogy inkább elbulydosok sebes-en
ez hazugság...
mármint aki igazat mond az ..már akkor hazudik