Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,és irigy is vagy!
Háá mééé? Nehogymá csak az unalmas motorozás legyen! Nemolvasod te itt hogy ha csak motorozni akarsz,akkor az önzőség!
átszúrtad dzsozefa tüdelyét...
de legalább azt ti nem rám foglyátok
Nekem még semmit nem szóltál be,de az tiszta hazugság volt!Azonnal írd le az IGAZAT! Akinek nem nadrágja vagy ködmöne vagy öööö izééé faszomtudja,utállak azt kész!
Heejjjj,mondo én neked,de inkább írom Szarok én a frííííre ,a szerkóra meg a ötnyusziötre is,egy ócska rózsaszín derbi szendával is elmenek nektek
hát te is filyam blútusz
Kihagytad a másfél óra késést! Felajánlottuk a nagydarab hentes gyerek kerekét mint opció,de valahogy akkor ott senki nem pattogott hogy lemegy aztán elveszi tőle! Annak meg tényleg te vagy az oka,hogy a józsi hűtője kilyukadt! Direkt mondtad neki rosszul hogy mit csináljon!
Milyen szappanopera folyik itt! Ti ezért pénzt is kaptok vagy mi?
no oda sem menek hajtani....szartok egymásra....
szurkáltok.....hiszti....kiforgatjátok egymást...

áááááá.....
Milyen harcok mennek itt! Kömínyek vagytok mind
Viktor mindegy mit irsz akkor is szebb vagyok és jobban megyek mint te...
bonti ..
olyanoka hallottam arról a hajtásról goldentlől..
hülye vagy ..olyat irok le...
az hogy egy két helye na fretől jobb egy sercó páncélos lovag..abban meg nem láttam semmi kivetnivalót...
bocsáss meg....bár ez úgy érzem túl nagy kérés
nem szép hogy kiforgatod a szavaimat....és a történetet is kiforditva irod le.... szoval az ugy volt felmentem egy dombon elmentem kakálni, te kiszurtad a kerekemet, ráadásul nem adtad kölcsön a sajátodat se... aztán mindent rámkentél kivéve a kakát... és én lettem az oka, hogy Jozef átszurta a hűtöjét és mehettünk haza...
Nyereg alá nem tenni zabot
amin itt nyüszit ez a két barom..bocsánat..idióta
az az hogy ezek egymást felhivják... és mondja az egyik a másiknak.. az nem igaz amit zari irt ..én nem mondtam neki olyat...(konkrétan bontós egyedül sárban megcsinálta ezt a helyet elsőre...
még roburraql találtuk.. decemberben sárban..
http://www.youtube.com/watch?v...

persze senki nem net fel rajta kivül..
zsir bepróbálkozott a hisztivel..mint mindenkinél szokott..hogy ó ez csak véletlen volt...jött bontós..megcsinálta megint csont nélkül...erre elkérte a kis frít és azzal is felment...amin van a hiszti..hogy nekem azt mondta azzal kicsi tnehezebb volt mert em úgy tol mint egy 510es szerkó...munkásabb volt a kuplung....ennyit mondott...erre én leirtam hogy zsir előtt le a kalappal hogy a nagy szerkó 130kilós szörny után tud menni a kis fríível...amivel ezekszerint...nehezebb boldogulni

na...ezen kezdtek el pörögni...a két lilaködmönös...hogy bontós azt akarta hogy irjam le az igazat..nem kell leirni hogy miről ..cska hogy irjam le hogy hazudtam... ,,,hát akkora idióta vagy bonti....zsirnak nem merél iletirni mert a marhálya nem tudná azt hogy melyik hazugsággombolyagot kéne javitani .
zsir nekem is ugyan az a véleméyem rólad.. hányinger
de nyugodj meg...bonti még eddig is elment hogy nked öröme okozzon...hogy nekem jött hogy javitsam ki amit irtam..mert ő..ilyet nem mondott...
ha szerelmetek ezen múlna..hogy megmarad..akor hazudtam ..ő ilyet nem mondott...
bontós lyól csináltam...
most már megnyugodtál(többiek a gép előtt nem összehugyozni magatokat röhögés közben )
ez kb olyan mint a dedóban..de nem is akár mikor ..az első héten
amúgy tényleg komoly...első ránézésre csak csökkentett látómezővel ellátott motoros gondolná ki hogy ott fel is lehetne menni...akár csak a szuper szupernél...ki is lát6ta benne meg a lehetőséget
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.co
m/watch?v...

na szóval ezért vagyok én most a közös ellenség...bontós aki hazugnak szlít6
zsir akinek én vagyok maga a hányinger szinonímálya az értelmező kéziszótárában...
nekem meg ő ketten az igaz love

srácok ..szerelmes vagyok belétek..de úgy együtt.. ez ugye nem gáz
Gyere csak gyere!
Szavadon foglak
Na kíváncsi leszek.Aztán majd szombat este becsicskulsz! Megint menni kell betonozni! Akartam is kérdezni múltkor,amennyi kifogás volt már a betonozás,mit betonoztok? Gyártelepet? Vagy az egész csepel műveket?
Mi az a névjegykártya? Nem a sírkőre írják majd ezt?
Vik-Vik nem hiszem el ! Nem szép dolog hogy visszautasítod a kérésemet! NA MINDEGY! Csak arra kérlek hogy, ha máskor hallasz valamit (mind1 kitől) csak abban az esetben közöld mással a hallottakat, ha emlékszel pontosan hogy ki és mit mondott! Amúgy nálam nix hiszti, csak szeretem ha rendben vannak a dolgaim, és az életem, és most ezt is rendbe kellett raknom! Csak hogy TUDD VIK még mindig a barátomnak tartalak, és még remélem sok jó hajtásban vehetünk 1ütt részt ,de ehhez TE is kellesz és muszáj igazodnunk (alkalmazkodnunk) egymáshoz! Szóval szombat hajtás Vik, ha van kedved gyere! Eddig a listán van Csani, Golden, Én, ...és még az aki akar!
Nem tudott rámszarni,fölötte voltam.
A romat az a csacsi,a póniló a szélvész.Ha erre jársz felülhetsz rá,legalább arról leér a lábad!
Minek szurkálod magad? Rendezz disznóölést bazzeg ha szurkálni akarsz.
Majd az lesz a névjegykártyádon,hogy

CSIKABÁ
TELESZKÓSZERELŐ ÉS BÖLLÉR
egyenesen ment a 4 centi...vagy zorrózva ?