Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel a motorral fog menni a zex koma null is
Vagy azt is jelenhette,hogy magasról szarik rád
de legalább hagyott egy emléket.....
mégha szaulr is jött ki....
rometnak híjják a pónilovatokat? Mondom én, sztár vagy te
Kikérem magamnak! Ha póni rometra ülök,akkor is celeb vagyok!
Nem át,me a csont megfogta,csak 4 centit a puhába be Mázlim volt pont az ér alatt Legalább kaptam tetanuszt
Én már mentem vele.Késett másfél órát,beöltözött,feljött egy dombon,kakált egyet,defektet kapott,aztán elment haza.Nem volt egy nagy élmény,bár meghatározó momentuma volt annak hétnek!
Bammeg,te egy sztár vagy Ha ráülsz a simson sztárra
fasza....

átszúrtad magad ?
Az a lényeg
hülyeeeee....
azt se tudja mi az a vasaló,azt hinné egy vas ló Csavartot nyúzó tört,puhány kezemen meg be Már alakul
Szerintem meg nem megyek szarul.Végig csináltam mér egy 62% versenyszezont,és különben meg azon kívül akire te gondolsz mindenkit elviszek,ha barátom vagy ha nem.Azt meg azért viszem akire gondolok,mert nincs hiszti meg önzülés.Azt meg most valljad be lányosan,hogy amit nem mondtál semmit,de azt is máshogy mondtad,különben egy tele fújt papírzsepibe csomagolom a babfőzeléket,azt meg rákötöm egy szar ingyen rigára.
ez a kettő biztos.... de az a lényeg kismadár, napfény, barátság , örihari...
ja....már alakulok....
há te meg micsináltál a kezeddel te önveszélyes....

mond azt rábaszott az asszony a vasaloval...
Ron én még nem mentem veled....
de tuti h jól mécc vagy szarul....
Ha legközelebb nem hozod el a kutyát kajálni,nem leszel a barátom
szemeket levenni a bőrömrűűűű...
Én is szoktam hívni,mert nyár eleje óta jön beüvegezni az üvegházon egy ablakot.Most jól ki is basztál vele,mert nem hívtam vagy 3hete,de holnap rácsörgök.
Semmi bajod mán
szögesre csinájjad....
inditani kéne egy második frontot.. nem érzed te is....

na akkor én elkezdem, szerintem te nagyon szarul mész, és nem leszek a barátod, ha legközelebb elhozod akire gondolok akkor én nem megyek el....

ha kitalálod kire gondolok elmegyek...