Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép szavak Zsir,erre csak azt lehet mondani hogy ÁMEN!
ÉN szivesen elmennék veled gurulni mind 1 hogy milyen terepen,akár full kezdőkkel is,legfeljebb tőbb motort kiprobálhatok a susnyásban!
nekem amugy pont olyan a hozzáállásom mind ahogy leírtad!segitek ha hadják,megmutatom ha érdekli,elmondom hogy hol hibázott és abbol tanulhat is és nem utolsó sorban nem nevetem ki ha bénázik hiszen én is ugy kezdtem annó....
áll a cerka zsír?
....esetleg még a narátor a "második és nyélgáz"-on kivül még elmondhatta volna hogy "a kurva csizmádat tartsd a lábtarton és szoritsad a térdeddel a motort" és elképzelhető hogy mindenki felment volna....
Telyesen 1etertek veled!Meg nincs ho,de remelem egyhamar nem is lesz...
Jimbo,

én is voltam kezdő ügyetlen és akkor is szerencsémre befogadtak, megvártak és segítettek csak megfelelő embert kell találni, ezért aki nem tudja elfogadni a kezdőt az önzö ember olyan embereket előbb utóbb kizárják a társaságból és egyedül maradnak.
Én eddig 2 verseny szezont lenyomtam és sokat tanultam belőle, de most csak a haverek társaságára vágyom olyan emberekre akik jó fejek, kedvesek, és arra törekednek mindenkinek jó legyen. Hogy valaki feljön e vagy nem egy helyen az nem gond mert meg segítjük felhozzuk a gépét, nem szégyen.
Amikor Bontos-al motorozok jól esik szerényen de mindenhol felmegy kedves segít s mondja hogyan, hogyan nem nagyon ügyes.

Én pl igen is szorakoztatonak tartom a közepes tudásu akár kezdő de ügyes motorossal motorozást 1 mert mutathatsz és mutathatnak is neked dolgokat, most is a kisfiu Mark aki elöször volt erdélyben volt ahol mindenkinél ügyesebb volt és az jó látni, volt ahol 4 toltuk felfelékben olyan helyeken tempoval, saras hsiztis feljárokban ahol a végén le öklöztünk amikor felértünk, haladtunk pedig egy kezdő volt velünk.
szóval én megszervezem lesz egy jó buli meghívásos s lesznek csapatok, kezdőkel, közepes és haladó motorosokkal. Lesznek vetélkedök fözés meg minden most kb 40 ember körül járok, aki pl. akar kezdőként eljöhet a haladó csoporttal de saját felelősségre vagyis ha hsiztivan gps és leválhat.
Ebbe a rendezvénybe olyan emeberek jönnek majd akik tudnak viselkedni, ember szeretők, loyalisak a közös célért hogy jó legyen.
Én ha eljön a kemény mag ami kb 20 ember az elé lesz.
Hogy ki hissz benne és ki nem az más dolog, de aki velem motorozik annak a szeme felnyilik lehet máskép is csinálni a dogokat.
Kb olyan mint amikor sokáig rosszul látsz és kapsz egy jó szemüveget és máskép látod a világot. A lényeg jó csapatban jó szándékkal jó hangulatban kell hajtani.
Nekem ebben a példa képem Bontos GG Ákis meg Imike.
Jaxero,

valamikor most mar be kellene tervezni hozzad a menetet de ne legyen hóó, lehet elviszem magammal 1-2 embert de lesz hiszti video meg balhé én szeretem. s megnézzük a nehéz és szép helyeket.
Én pl szeretek meg állni nézelődni, ha valaki akar cigizni akkor szívja én addig szívom a szép tájak levegőjét. Vagy kajálni.
Én ugy látom ezt az egész dolgot ami egy menetet illeti hogy azért megyek jó társaság legyen, jó helyek, kihívás, szíves, lehet pihenni, kimenni egy kilátóra és nézegetni. Én pl utálom ha állandóan valaki nyávog hogy menjünk már, vagy fázik vagy hogy ez meg az a baja, az ilyen emberek papir kutyák.
Én GG-Ákostól tanultam mindig mindenkit tisztelni kell, bulizni, röhögcsélni és segíteni mindenkin, adni abból amid van, mert ha jó a csapat úgyis kapsz.
Lehet néha olyat is szervezni,hogy csak kezdők vannak.Itt is szokott olyan lenni,hogy összetrombitálnak 8-10 kezdőt,aztán elmennek kicsit könnyebb helyekre.Ott is jól érzi magát az ember,elsztorizik,ökörködik,haverok között van, de nem biztos hogy neki az a legjobb motorozás.
Zari...nem kell mindent kidumalni.
Nem akarnak veled motoroxni nem akarnak,majd megy mas.
Nalunk is megvannak a csapatok,csoportok kozti vandorlas..es ez normalis.
Ezert mondtam en is azt,en megyek motorozni,nem ugatok,nem pofazok,nem pofizok,hanem motorozok,mert azert megyek,csak legyen kivel jot menni,mert azert megyek.Utanna ha joltelt ugyis dumalsz,de ha szarul az megpecsetel mindent.
Szerencse mindig kerul kivel jot menni,es ha nem akar,akarnak velem jonni majd akar mas,vagy megyek en massal...Ez van...
valami jó moitoros történet jöhet..persze olyan hogy valaki hogy ért fel valaholva és ki hanyadik volt ..az nem mert az csak az ellentéteket szitja....csak olyan hogy itt dohányoztatok jót.. ott söröztetek jót...és hogy milyen jó hogy nincs ugatás...meg elvárakoztok akár 1,5 órát is ..
tudod zöld mező..gyönyörű tályak.. ami épp a zarándba nix is mert ez egy olyan hegy ahol nix kilátás csak a szélén a mezőben.. és aki ott hajt annak...

na mindegy.. azért ezek a dolgok olyan furik számomra...
hogy megtörténtek dolgok.. ..és akkor ott nagyon kafi volt.. utólag meg átértékelődnek...emberek fejében...
utólag ..meg szar volt...
akkor ott azért fejbe van baj..nem kicsi
zsir.
letettél valamit az asztalra.
azoknak az embereknek nyitottad fel a szemét milyen szarul is érezték magukat eddig mikor együtt hajtottunk akikel 2004 óta motoroz....gatok.

ember.
te tudsz valamit
intrika ne legyen
ne fúrkáljuk egymást...
ne basztassuk egymás...
ne golyózzuk kik...én nem megyek ha jön...stb...
ez kb olyan igazi szerelem..mert ha barátság lenne akkor azt mondom ..a barátom barátjja az én barátom is...de a szerelem az olyan hogy aki a szerelmed szerelme az az ellenséged...nekem ez itt motoros körökben furcsa...dehát az ember mindég tanul valami...még olyan emberektől is aki számára hányinger tulajdonságokkal rendelkeznek...mert akkor azt tanulja hogy igy ..na igy ne....most értete meg azt hogy két hete mikor a pestiek mentek regimenetelni...konkrétan mért mondták azt hogy innen szegedről mehetünk..még te onnan pestiből a szomzéd utcából..onnan meg...nem

ha van olyan hogy az igazmondó lyuhász(j) inverze..na akkor azt látod mikor tükör előtt elsétálsz...
még nem jöttem rá mért jó ez neked...de igazándiból nem is érdekell...
ha egy ember csak igy tud barátokat szerezni az egy dolog..de hogy talál is...
komolyan le a kalappal

bontós .
én sajnálom hogy eddig raboltam a drága a jó motorozásra szánt időtöket...nem tudtam hogy nektek ennyire szar
és mivel hogy a motorozáshoz a fontos a barátság..és nálatok ez hiányzott felém..ahogy beszéltük is ..csak azért utazatatok a kocsimmal 2 évig mert különben é nnem tudnék veletek menni..csk miattam..mert jó fejek vagytok irányomba.. hálás köszönetem az eddigiekért és hogy igy segitettetek rajtam..nagy áldozatokat hozván azért hogy a jó motorozásotokoat..elcsesszem ..
de ha ezt mondjátok..hamarab ráhagyom a rátok történő erőszakolásom..ahogy mondtad.. itt befejezte...
sajnálom hogy bele eröltettem a motorozásotokba azt hogy ne adjátok fel.. mert én nem vártam rátok türelmessen
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com
/watch?v...
Szevasztok mentem aludni
Sajnos nem , mert nem akarom elbaltázni a napod, mert virágszagolgatós motorozás lesz, piknik kosárkával, sörözéssel, óra hosszás napozással, cigizgetéssel stb. Hidd el most nem éreznéd jól magad velünk!
bontos..
mehetek veled?
mentek a pillerbe?
hát bakker ez fullosan igy van.
de aki haverkodni akar és nem motorozni annak az ilyen menet ..nem jó menet...
hát az hogy eljön valaki valami roncsal..az nálam... nem lesz topten..illetve annál én nem leszek top 10 és nem is akarok!

hamár megtiszteljük egymást azzal hogy együtt megyünk becsüljük meg egymást azzal hogy nem az ő idejéből szerelem a takecolt motorom...
hanem .. fel a van készitve.. kimegyünk berugom és gó...nincs hiszti...
hát ha nem akarjuk felülűberelni egymást..akkor eléggé löttyedt a menet...abból nem lesz nagy élvezet meg kifáradás.. abból csak egy jópofa kis hajtás lesz...

szali..
mi is fent vagyunk a listályán..ne aggódj..dont wörri...
én vagyok az első..te meg a második...
ja hogy az nem a szivesenlátottak listálya..hanem az egy inverz lista
Csak a szertárba
azért szektába ne lépjetek be.
Halihó srácok! Ne cinkeljétek már állandóan 1mást hogy, ki, kivel, miért, meddig volt olyan amilyen! ÉRTSÉTEK MEG: Bármennyi a barátja is valakinek, mindig akad köztük egy-egy, aki a többinél kedvesebb! A barátságban egyenrangúság van. Ha a képességekben, szerepekben, pozíciókban különböznek is egymástól, az egyenrangúság látásmódja mégis érvényesül, aminek következtében sem alsóbb-, sem felsőbbrendűségi érzés nem lesz bennük. Ez az egyenrangú látásmód engedi meg a közelséget. Olyan tiszteletteljes közelség ez, amelyben EGYIK SEM ERŐSZAKOLJA RÁ MAGÁT A MÁSIKRA, a gyengeségek láttán nem alakul ki ellenszenv bennük. Ha valakiben úgy érzed, soha nem lehet a barátod, akkor kezeld úgy mint 1 idegent és hagyd békén. Nem akarok itt lelkizni de már kezdem unni hogy 80%-ban az írásoknak az 1más basztatásáról szól! Köszönöm hogy meghallgattatok! Üdv mindenkinek és jó motoros 23-át!
A jó csapat tényleg nagyon fontos,de azt hogy kezdők halladók netán profik mennek együtt azt el lehet felejteni.Mondom ezt úgy,hogy én is gyenge kezdő vagyok.
Ha kezdőkkel akarsz menni,rá kell szánni egy napot,kísérgetni,segíteni, terelgetni őket,de akkor a saját magad számára jó motorozás az nincs.Mert ami neked jó motorozás amit tényleg élvezel,az nekik maga az ultra szopás,kínlódás.Egyszer-egyszer belefér ilyen túra,de nem mindig.

Gumit meg motort szerelni azt otthon kell.Ha menet közben adódik gond az más.De ne a többiek napját szarja el azzal,hogy mondjuk eljön berugó nélküli motorral,lemerült akksival. Azt mondta erre egyszer a Varga C.,meg kell csinálni otthon rendesen,aztán akkor nem kell itt szerelni.
Teljesen igaz!
szevasztok,a segitségeteket szeretném kérni!
keresek egy ktm 250 power szelep nélküli,bal oldali berugos üzemképes motorblokkot vagy hengert,dugot,fő tengelyt stb.
ha valakinek van ilyen értesitsen a vrabel@cia.hu email cimen.
előre is kösz a segitségeteket
Szoval a legprofibb motorozas a jobbakkal valo motorozas jo helyeken,ugy hogy haladsz is es nem varsz tobbet mint motorozol,ha elakadsz is meg a legjobb is segit leugatas nelkul.Nem viszi mas a motorod,csak segit a kritikus pontokba,elmagyaraz.
Ihgy tanulsz,fejlodsz es motorozol...aztan utana elbeszeles .....
Kibaszott nehez egy utokepes csapatot osszehozni,mert van gyenge lancszem...tehat eleve egy jo nagy motoros buli osszehozasa,hogy mindenkinek ok legyen az egy nagy bullshit.
Vannak kezdok,haladok es jok...Ha fejlodsz es masfele ,jobbakkal akarssz motorozni a regi nem fejlodo haverok leugatnak,hogy nagykepu meg szamba se veszel...
A jo motorosok,kik tudnak motorozni,azok motoroznak,azert mennek,nem ugatnak,nem rohognek ha bukazol,nem fikaznak,csak mennek profin es erzed hogy kell tartani a tempot,es igyekszel....
szerintem lassan felköthetsz egy szivárvány színű zászlót gec ,ha ilyen lágy harmónia dúl a lelkedben. vagy simán beszívtál.