Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

viktor ebbe most kurvára beletaláltál. gondolom te meg én nem lennénk szivesen látva annál az asztalnál. holott Billit és Bontóst régebb óta ismerjük és , ha mondhatom ezt alkottunk egy csapatot a sok faszsággal együtt az évek alatt.

most támadt egy friss románc és már megy is a szelekció és a diszkrimináció. mondjuk én speciel vagyok akkora bauer ,hogy hívás nélkül is szivesen el fogok menni véletlen.
ez a legjobb videoja eddig. szerintem

http://youtu.be/-oMrYepqYc8
bezony jo ez a vidi...
Na akit érdekel leírom mi az ideális és egyben tökéletes MENET s ne szex-re gondoljatok hanem motorozásra olyanra amiről mások csak álmodnak, nekünk valóra is válhatott. Nekem az volt.

A tökéletes motoros menet:
összetevői: jó haverok, jó motorok, no hiszti, no ordítozás meg zéró sietség, jó terep, türelem, sok szeretett alázat és kizárni a gondolataidból azokat kik kellemetlenek és ártanak.

Úgy kezdődik összejön ez a álom csapat ahol van jó, jobb motoros, kezdő ki tehetséges de törekvő, és öreg tapasztal ki mindent megold.
A kezdőnek meg a kevésbé kezdőnek meg kell szerelni a gumijukat mert rossz gumit hoztak a menetre, tegyük fel sár van, és nem sár gumit hoznak, hát ilyenkor kell a jó szándék meg a türelem, és meg kell nekik szerelni a gumit, mégis jól kezdődik a menet mert együtt van a banda, haverok vagyunk és nincs hiszti.
Meg van a szerelés a kezdő meg a kevésbé kezdő boldogak mert tudjak a menő meg az öreg tapasztalt azt mondják jó lesz így meg van a bizalom, elindulunk, esik az eső, már az oda felé úton a hegynek az ideális hegynek ahol minden van emelkedő lejtő patak, köves fás, SÁR nagy betűkkel, mert 2 napja esik az eső, sár van, mindenki retteg mert mi lesz, de mégis pont a szerelés végére kisüt a nap. A helyi motoros ki nem hallgat senkire, de jól motorozik és tud, boldog mert végre kiadhatja a gőzt, mert tulajdon képen azért jön ide hogy kiadja a gőzt, hogy lecsapolja a hisztit amit más ivással, vagy más anyaggal old meg ö itt a puszta fizikai terheléssel meg a motorozással adja ki.
Na szóval elindul a menet, megy elől a tapasztalt az öreg róka ki olyanokat élt már át ha elmondaná... na olyan helyeken megyünk amiket a mennyországban sem álmodsz zöld mezőn körösztül, patakokat keresztezve indulunk neki a hegynek, annak amely tudjuk ellenünk áll majd a gravitáció segítségével meg jobban ellnünk áll, mi pedig azt akarjuk meghódítani.
Beérünk az erdőbe elkezd emelkedni a sáros nagyon csúszós talaj és követeli ess el benne, fordulj meg benne vagy légy keményebb mint ö és győzd le. menj fel vagy maradj lent.
A fiatal törekvő az új vas lovával amitől sokat remél küzd és küzd mindent kiad magábol csak hogy jól teljesítsen és sokadik próbálkozásra meg is csinálja azt ami ellen a SÁR, a HEGY meg a gravitáció ellnünk állt. Azt ez megy szépen meg nehezen egész nap míg végül sok küzdelem során türelmesen bevárva a tapasztaltabbak a kezdőket, mindenki felér a csúcsra, oda amire vágyott arra hogy jól elfáradjon mindenféle hiszti feszültség és felesleges teher nélkül.
Ezért motorozunk ezért küzdünk hogy kiadjuk magunkból férfiasságunk, leküzdjük gyengeségeinket s mind ezt egy vas paripán amit előtte gondosan felkészítettünk a feladatra ki ki másképp de az övé s ez a motor. S mind ezt olyan társaságban tesszük olyan emberekkel akikre rabízük magunkat ez a extrém motorozás lényege korlátaink és gondjaink leküzdése JÓ társaságban repülve mint madár a fák közt.

és a végén itt egy videó ami ezt mind mozgó képekben foglalja össze
http://youtu.be/gN8qeKwT2Do
jah jó volt a társaság nagyon a Vidi de
Márk csinálta
övé az érdem itt a csatornája:
http://www.youtube.com/user/bi...
olyan válogatott lesz mint a totál gáz fórumba?

akiket szeretsz?
igazándiból ez a ha ő megy te nem mész..ez igazándiból úgy érzem...tőled ered.
mért vagy ilyen kirekesztő tipus?
sokat voltál . .kitaszitva a játékból az ..oviba?
vagy a pesti kitaszitottság miatt

én a helyedbe..persze nem vagyok a helyedbe...
nem irnék listát...
próbálnék olyan lenni mint a milyennek beállitom maga..és mindenkit egyformán szeretnék..tudod..mint isten..mert aki ahhoz akar hasonlitani.. az legyen is olyan...nem?
nem pedig ítélkezni mindenki felett...
leköcsögözni aki szemednek nem szimpatikus...
és nem tennék állandóan olyanokat amikről másoknak azt irom hogy ne tegyétek mert aki ilyet tesz az egy köcsög...

sokat tanul6nál bontóstól..mert emberileg ...ne csak szerelmes legyél belé.. hanem vedd is észre azt amit sugall..a kiegyensúlyozottságot a békét..nem pedig az ellenségeskedést.. a feszültségszitást...

vágod?
jó lett a vidi....
sok jo lesz pecsenye, gulyás, vetélkedő A class B class buli.
csak vállogatott népek irom ép a listát.
meghivásos lesz.
tudom mondta, ugy volt én is megyek le csak sajna hsizti votl az a hétvége. te rajta leszel a lsitán az ösznépin. arra készülj ilyen évzáró hsizti lesz.
Hiányoltalak
Nem is mondtam,hogy voltam Dew-felé és számomra nagyon kafi menet volt a másik ismerősöddel
Erre kíváncsi vagyok mi sül ki belőle
az az nagyon tehetséges Csuka Ervin haverja..
szerintem 1 -2 év ott lesz a EC elejében mindene meg van hozzá.
én biztos segítem, garanciát adtam a motorra 6 honap barmi elromlik fizetem. Most kapott gumit a menetre (Pirelli scorpion), tubiliss-t spongyoriba...
s egyből bele is szeretett... a srác volt ahol megsemmisítő volt a zsigerből jövő tudása.
köszi a hely az jó de a társaság még jobb volt.
előbb utóbb kibújik a szög a zsákból.... azt amikor kinéz látja huh mindenki menekül előre mert szúr és kártevő... akinek inge....

Egykébbként lesz szervezve egy össznépi összejövetel ahova tervezem a jó népeket meghívni. lesz benne vetélkedő (aki igényli) lesz benn sütés főzés (ingyen) mindenki kapni fog nem kell majd kérni jah és bab nem lesz, gulyás lesz külön szakáccsal.
Lesznek mindenféle színvonalú menetek (tudás függően lesznek csapatok szét választva) és este pedig buli és élmény beszámoló nagy asztalnál.
Meghívással lehet majd jönni illetve aki akar jönni jelentkezhet természetesen, aki betévedne ép az sem lesz elutasítva ilyen szöveggel amit nem rég hallatom hogy "ha te jössz akkor én nem megyek" vagy "ha ö jön akkor én nem megyek", stb stb.
De biztos ordítozás, hiszti, türelmetlenség és intrika nem lesz garantálom, tisztelet és jó emberi baráti összejövetel lesz.

lényegében egy jó kis összejövetel lesz szervezet program bandázás.
Ismerem a srácot, tényleg nagyon tehetséges!
fasza lett a video!
grat!

jó helyeken mentetek...
hú de kafi leírás..
akkor nagyon jó volt a csapat ..nem volt aki z intrikát és az ellentétket szitsa ..ugasson..beugasson á másiknak..
látom sokat fejlődtél..
respect

vidi is kafi..bár még tehetett volna bele anyagokat.. amiket ide be is vágtam..de igy is nagyon kafi...

akkor pont olyan jól érezhetted magad mint én egy hete mikor sebesben voltunk szakács úrnál
Rég láttam ilyen színvonalas magyar videót !
Na akit érdekel leírom mi az ideális és egyben tökéletes MENET s ne szex-re gondoljatok hanem motorozásra olyanra amiről mások csak álmodnak, nekünk valóra is válhatott. Nekem az volt.

összetevői: jó haverok, jó motorok, no hiszti, no ordítozás meg zéró sietség, jó terep, türelem, sok szeretett alázat és kizárni a gondolataidból azokat kik kellemetlenek és ártanak.

Úgy kezdődik összejön ez a álom csapat ahol van jó, jobb motoros, kezdő ki tehetséges de törekvő, és öreg tapasztal ki mindent megold.
A kezdőnek meg a kevésbé kezdőnek meg kell szerelni a gumijukat mert rossz gumit hoztak a menetre, tegyük fel sár van, és nem sár gumit hoznak, hát ilyenkor kell a jó szándék meg a türelem, és meg kell nekik szerelni a gumit, mégis jól kezdődik a menet mert együtt van a banda, haverok vagyunk és nincs hiszti.
Meg van a szerelés a kezdő meg a kevésbé kezdő boldogak mert tudjak a menő meg az öreg tapasztalt azt mondják jó lesz így meg van a bizalom, elindulunk, esik az eső, már az oda felé úton a hegynek az ideális hegynek ahol minden van emelkedő lejtő patak, köves fás, SÁR nagy betűkkel, mert 2 napja esik az eső, sár van, mindenki retteg mert mi lesz, de mégis pont a szerelés végére kisüt a nap. A helyi motoros ki nem hallgat senkire, de jól motorozik és tud, boldog mert végre kiadhatja a gőzt, mert tulajdon képen azért jön ide hogy kiadja a gőzt, hogy lecsapolja a hisztit amit más ivással, vagy más anyaggal old meg ö itt a puszta fizikai terheléssel meg a motorozással adja ki.
Na szóval elindul a menet, megy elől a tapasztalt az öreg róka ki olyanokat élt már át ha elmondaná... na olyan helyeken megyünk amiket a mennyországban sem álmodsz zöld mezőn körösztül, patakokat keresztezve indulunk neki a hegynek, annak amely tudjuk ellenünk áll majd a gravitáció segítségével meg jobban ellnünk áll, mi pedig azt akarjuk meghódítani.
Beérünk az erdőbe elkezd emelkedni a sáros nagyon csúszós talaj és követeli ess el benne, fordulj meg benne vagy légy keményebb mint ö és győzd le. menj fel vagy maradj lent.
A fiatal törekvő az új vas lovával amitől sokat remél küzd és küzd mindent kiad magábol csak hogy jól teljesítsen és sokadik próbálkozásra meg is csinálja azt ami ellen a SÁR, a HEGY meg a gravitáció ellnünk állt. Azt ez megy szépen meg nehezen egész nap míg végül sok küzdelem során türelmesen bevárva a tapasztaltabbak a kezdőket, mindenki felér a csúcsra, oda amire vágyott arra hogy jól elfáradjon mindenféle hiszti feszültség és felesleges teher nélkül.
Ezért motorozunk ezért küzdünk hogy kiadjuk magunkból férfiasságunk, leküzdjük gyengeségeinket s mind ezt egy vas paripán amit előtte gondosan felkészítettünk a feladatra ki ki másképp de az övé s ez a motor. S mind ezt olyan társaságban tesszük olyan emberekkel akikre rabízük magunkat ez a extrém motorozás lényege korlátaink és gondjaink leküzdése JÓ társaságban repülve mint madár a fák közt.

és a végén itt egy videó ami ezt mind mozgó képekben foglalja össze

Na szóval elindul a menet, megy elől a tapasztalt az öreg róka ki olyanokat élt már át ha elmondaná... na olyan helyeken megyünk amiket a mennyországban sem álmodsz zöld mezőn örösztül, patakokat keresztezve indulunk neki a hegynek, annak amely tudjuk ellenünk áll majd a gravitáció segítségével meg jobban ellnünk áll, mi pedig azt akarjuk meghódítani.
A fiatal törekvő az új vas lovával amitöl sokat remél küzd és küzd mindent kiad magábol csak hogy jól teljesítsen és sokadik próbálkozásra meg is csinálja azt ami ellen a SÁR, a HEGY meg a gravitáció ellnünk állt. Azt ez megy szépen meg nehezen egész nap míg végül sok küzdelem során türelmesen bevárva a tapasztaltabbak a kezdőket, mindenki felér a csúcsra, oda amire vágyott arra hogy jól elfáradjon mindenféle hiszti feszültség és felesleges teher nélkül.
Nem magában neked csinálja veled akarja csinálni nem látod ?
Nakérem, Jaóú reggelt! http://youtu.be/PguzEQDQA4g
rendesen elcsápol a csaj ott magában...

morgen kislányok...
Mark Abraham Films - Első erdélyi motorozása

ezt irta szószerint nekem:
"Márk Ábrahám
Kész lett a videó, köszönöm még 1x,h eljuthattam ilyen helyekre, sose felejtem el! Remélem tetszeni fog a videó! "

Banditx,

a srác nagyon ügyes mindent megoldott, én mint mindig nem hajtottam szét magam, ahol hiszti volt ki zorroztam oldalra ö pedig nekiment 10x is de megcsinálta. Nagyon tehetséges srác.
egykébbként szerintem a jövőbeni EC ha nem bajnok de ott lesz az első helyekben ez a célja. Azt mondta élete élménye volt ez a menet igy köszi Otto-Villi a menetet ujra nevében és nevemben.
Most volt elöször Erdélybe és ugy jött ahogy sokan csak álmodnának.
1 helyett sem hagyott ki gyors és ügyes a srác. 22 Éves Márk

itt a video amit csinált a menetről Márk