Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen 1edül nem jó , nem-nem! Sztem is nem motoros tudásban csak ha 1-el jobb tudású csapattal mész,mert akkor fejlődsz fel közéjük! LÁSD Csani, Mpeti, stb. Még nem vettünk trjált csak ki akarjuk próbálni hogy extrémbe milyen is 1 trijál. Pl. Heca Jarvispatak fal, vagy valami hasonlók! Lehet nagy csalódás lesz, de sztem nem, de már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz tényleg!
MÁSNAP! Keveset használt, jó állapotú, KAWAsaki eladó!
jodlis.
az a szitu...
bontós..meg golden is vet egy trilyált...
ha felhivod őket..szeritem ezen a 7 végén ki is mennének kipróbálni...akkor legalább mind 3 an megtudjátok amit eddig nem hittete el...tirál az triál..enúró az endúró...az egyik eaz jó játák meg tanulni technikát 1-2 órát a másik meg hatalmas élmény motorozni 1-2-3 napot... az egyijken az a feladat hogy megcsináld a extrémet és óhne...a ásikon az hogy meg küzdj a hegyrel...és gó tovább gógógó...
erre pont jó lenne ez a 7vége...
17dikét meg felirtam..az adott szómentes övezete.. de vettem már ki oda szabit...

egyedül motorozásban fejlődni jobb...múhahahahaha.nyíhahaha
láttuk sok egyedülhajtót..aki full egyedül hajt.. hát fejlődés az nem sok volt.. minálunk abbna vana a fejlődés hogy olyanokkal mész akki kvalamiben jobbak.. valamiben te vagy a jobb..és toljuk egymást előre...pl most 7végén is... a banda előtt le a kalappal

még a tempó tanulásában is robinál nincs hiba.. ugy mentünk az erdei utakon kis ösvényeken...mint az állat

ha úgy érzed egyedül többet fejlődsz..nem jó csapatban vagy...de ha olvasnak a haverjaid is...akkor vigyázzá mit fogol mondani...
egyedül erőnlétre jó edzeni a konditeremben...mert pl a köredzésem 7 gyakorlata majdnem lefedi az egész termet...it a cégnél tlejessen!...de pl a füvesben is ha kimegyek..csak is egyedül.. majd füves lesz a 7végén kicsit szivolk magamba egy kis technika mentes erőnlétet...

minro egyedül voltam a zarándban azért azt hittem majd ovatosabb leszek.. zt hülyeség volt mert pl ez t a feljárót is egyedül néztem ki és jártam be, mert egyedül jobban vigyázok magamra persze itt már be van járatva..de egyedül néztem ki és próbáltam be először
igy néz ki ha elbaszod...
http://www.youtube.com/watch?v...
igy néz ki ha nem
http://www.youtube.com/watch?v...
1edül ezért sem jó menni
http://youtu.be/lfgR_-7JbzQ
Én azért nem szeretek egyedül menni, mert visszahúz...
Nem vagyok olyan bevállalós, mert nem szeretnék ott maradni sehol

Viszont sajnos 95%-ban egyedül motorozok, mert nagyon nehezen verődik össze a helyi banda. Persze akkor mindig emlékezetes dolgok történnek. Ezért sem értem miért nem megyünk sűrűbben együtt...
Jódlis, neked most milyen géped van?

No meg milyen volt a 250 SX ?
Haló-e !

Ez az egyedülmotorozás téma elég érdekes... Én konkrétan nem szeretek menni egyedül, hiányoznak belőle az akciók, viszont szerintem egyedül jobban lehet fejlődni, mint bandába.

Dzsimi elég jó helyen laksz, hallod-e... Nekünk csak Babod van, meg egy helyi hill Tabon és kifújt. Te meg kimész és egy komplett eurázsiai hegységrendszer van a falu határában...
Bontottban is elkérnek érte minimum 10e-t
Halihó! Nekem nincsen de ez a legjobb sztem. és elérhető áron, VONÓHOROGRA
http://www.decathlon.co.hu/ker...
Hy! Te Vili! Nincs ott neked elfekvőbe véletlen egy vonóhorogra szerelhető bicikli szállítód?
Sziasztok! VIK.! Először és (utószőr) is tőled szeretnék bocsánatot kérni, NEM GONDOLTAM hogy 2 hét után sem tudsz túljutni ezen a dolgon, és hogy ilyen lelki traumát és sérülést okozok azzal Neked, hogy megkérlek rá hogy javítsd ki magad. Ne rágódj már rajta kérlek, régvolt, senki sem emlékszik már rá csak TE! Tudom nehéz annak feldolgozni ezt a lelki traumát annak akit személyesen érint a dolog, de segíteni szeretnék benne, és kérlek ne rágódj rajta, NINCS SEMMI BAJ! Fogd úgy fel hogy ebből is tanultál! 2-3 hét mulva gyere Szali, akkor jobb! Üdv.
na így már érthető ezzel lehet kezdeni valamit. nem baj érthető csak így legalább el tudom dönteni maradjak e vagy ne. mert innen hazamenni 200 jurcsi plusz ha feleslegesen megyek haza akkor még hozzáadhatok 300 at. az meg nagy luxus lenne kocsikázásra. akkor majd 17 én megprobálok hazamenni 3 hétre. ha le nem esik addig a hó.
hály...
jodlis...
mondtam..de tudtad is .. ez a 7vége nekem ..nagyon necces...családi téma van...csak akkor megyek konkrétan ha mondjuk zsocko lyáng véd ..meg mondjuk kiss börcs....és felhivnak hogy valjam be hogy hazudtam...de vezesse már őket ..ide oda.. .
de mondom 2-3 hét múlva tuti menni kellene ..2-3 napra...
inkább arra tartogasd a puskaport...de amúgy ahogy gondolod...
egy a biztos..szavamat nem adom hogy megyek... .
milyen időt mond hétvégére? mert ha hazamennék és elromlik az eső gyanús ,hogy a nép 95% a otthon marad. azért meg nem megyek haza hogy visszajöjjek. viktor kimehetnénk egy napra . vasárnap már jövök vissza . vagy szombat vagy esetleg péntek . hivd le robiékat!

amúgy ezen az arrov csövön vagy min jókat röhögök. ,hogy magas fordulaton meg alul nyomaték meg középtartomány... bruhahaha ... ember mikor mentél te magas fordulaton ?
a világ teli van szerencsésekkel:
Mondjuk a bakonyba tó sincs olyan sok! Cserébe azért sarat lehet találni!
Neeem, hát az a patak vagy mi, ez a Dunába megy bele, és ott horgásznak a hajógyáriról kidobott drogos lányokra :)
arra kiváncsi lennék mire horgászott ebben a kispatakban...

krokodilra...? vagy beragadt motorosra...
én folyton egyedül motorozok évek ota, és sosincs egy horgász a közelben...
kemény vagy bazz és szerencsés.
Téma volt nemrég az egyedül motorozás...

Egy horgász meg egy bringás segített, még jó, hogy volt nálam egy spanifer
ismerd be hogy..hazudtál...és a vécépapírt te is azon az oldalán fogod ahol nem szaros
nehogy nekem ugord-gyatok

az az ossza az nagyon kain néz ki...
ha telibe elcserélnék a sx 525 ömre..igy ahogy van...és nem adom oda hozzá a pótalkatrészeket sem !
akkor lehet meg is fontolnám...talán...
de nem adom a szavam hogy megy a csere csak arra hogy fontolóra venném

zsir ...
amúgy ezt nem értem.. az adott szó...és hogy milyen kafi hogy bevárta...hát megbeszélték...mért lett volna másként...
ebben mi a furcsa
naszóval.
m.z keményés nem akart lemaradni a hajtás élményirő igy nem tudtuk rábeszélni hogy mennyen vissza betonon ugyog a sötétedésig hátralévő még alig fél órályában is velünk maradt..de mondta ia hogy nem bánta meg...mert kiba látsó helyeken nyomtuk a túrtát...aztán ránksöétedet.
akkor páran úgy gondoltuk..lámpinyó nélkül hazaguulunk betoneon..

még aznap este megcsináltuk a motor kormányát.. konkrétan jobb lett mint mikor az ötödik nap északályán betolták a boltba..hogy másnap reggel eladhassák mint a legúlyabb sixdays-t
reggel nagy szerelések voltak...
fékek...gumi..úszószintállitás.. súbertű állitás...persze öregcsótány sx 525-5 csak tankolni kellett
mondtma ia a többieknek hogya fiatal tanulatlan gépek jól állyák a sarat a bevált kipróbált bizonyitott sx 525 mellett

nagy nehezen sikrült elindulni..de aztán jöttek a problémák...forgott a felni a karéken...aztán azt is kijavitottunk azán érthetetlen módon

amiből lett végül is a a nap közepére a bajság....
betonon mentünk az elektriklálynig..vagy 8-10km a helyett hogy a hegybe ezáltal se mi sem a gépek nem voltak begyúrva !sem az emberek... és az elektriklályn meg olyan igazi szopó... ahoz képest a napkezdő halowány lilafing...
ott megint fellépett a űszki probléma...a gumi csak forgott a kibaszott felnibe..papucs fölé kiment a gumi...
robi visszaszaladt és a masik robitól kapottt gyorsba egy kereket...
mi meg addig felgyúrtuk magunkat...nem volt kis küzdelem...voltl olyan aki már fel is akarta volna adni.. amit...pedig én ..a nagy tepedég +sx 525 diszó...már rég fent voltam..de most ez sem adot lég erőt...de időnk volt...robi fentről jött.. mire minde felértünk ö is ot volt...de nagyon elment az idő...ö is tanácstalan volt...(mindenki lelkét kezdte felőrölni ez a sok kis apróság....)végül is csak elhatározódásra jutottunk.. K2 lemegyünk és át a tuloldalra...
hát elmondom k2 lefelé majdnem szörnyűbb mint felfelé de végül is csak egy helyen kellet leszállnom...amire azt mondtam ...hú bakker...
m.z lejött annyi mondott ezt kár lett volna kihagyni...hát én is igy láttm.. mert ez brutál jó volt....aztán kiderült nekei nagyon hasonlitott a szitu a tegnapi eséses helyéhez...ugyhogy be kellett vallja..nem is mondott igazat
mindegy azért ez mocskos lyó hely az 100%..de inkább úgy mondom..a legjobb helyek it vannak ahol valaha is motoroztam...pedig volt már fogaras bihar retya zaránd...piler böri bakonykamanber... .romátra...mecset....
ugyhogy zsir...mondja robi hogy készülsz oda...gyúrd be a pisztolyt rendessen mert nagyon nagyon kafi a hely...
aztán fent mgint elmaradunk egymástól...kriszünk sem egy hártabámulós fajta...de visszajöttek pár perc múlva...
aztán leértünk a betonra...elindultunk...krisz basztatott valamit a gépén... én meg nem sittem beton volt már elég...ugyhogy szépen gurultunk ...kanyargós az út...mondta is a drályverünk hogy...megyünk a betonon a következő helyig...mi meg nézelődtünk ..láttuk az elektriklájnt...mentünk gurultunk kb úgy 60-70köül.. 5 alapjératon csnedben a szerpentinen...sokáig..nagyon sokkáig....
akkor mondom kriszenk..figyu.. nix itt valami hiba?biztos erre jöttek...
de megnyugtatuk magunkat hogy persze.. erre jöttek ha lefordultak volna biztos megvárnak a kanyarban...
csak mentünk ég a betonaon...ami kb 50-100m olyan kanayrokat irt le hogy csuda...ez miatt nem is aggódtunk hogy lőttünk vannak e még mert jó 100-200m rel le volt unk maradva..már az induláskor...

na mindegy visszamentünk egy darabig..jó 5km ahol a rendőr vetetett minek és ahol a motorja is lepukkant...de ott sem voltak..aztán csak nyugtatuk magunkat hogy tuti előttünk kell hogy legyenk...ugyogy mentünk továbbb..egészen a szállásig....ami ugye vagy 10en km volt a betonon..megint...
na akkor már láttuk hogy it bajság van...
egy óra volt...3 ig volt beszélve a hajtás az utazás miatt...
ezek sehol...
visza kéne menni addig a ponti ahol még tuti együtt volt a csapat..de majd fél órája mentün ka betonon...és mg visza is kb annyi lenne...egy órát meg tuti nem várnak ránk...(tévedtünk mert vártak) pl ha még nem is találjuk meg ott óket..megint jöhetünk betonon..egy tizest...
na itt besokaltunk...és feladtuk...a 2 óra lehetőséget bennehagytuk a hegybe és bepakotunk a kocsikba a motorokat.. én már indulásra készen voltam...ekkor telifon szólt... hogy hol vagyunk...(mert nálunk nem volt telcsi csak a kocsiba..)
kiderült ők az elektrik line után egyből elfordultak a betonról valahol.. nem létható uton ... de minde legurult.. aztán nézték hol vagyunk és 1 perc múlva mege elmentek a betonra...na azalatt mi elbrummogtunk..nem hallották hogy elmentünk...és nem utánunk gurultak hogy hélly gyerek visza hanem csak vártak..aztán viszamentek a k2 azt a 2 percet betonon..és vártak..
ugyhogy sajnos..elvesztünk...
de nem gáz igy is lehet járni..ezt is tanulságként szóljon mindenkinek hogy figyelni kell a mögötted lévőt...és a sors irónilyálya hogy azt hagyták le aki amúgy som sem néz hátra....mert megy mint atom...csak én is ot voltam...és egy olan hagyta el aki amúgy mindég hátranéz...csak most valahogy az úrtól leforduláskor nem ált meg a sarkon...
ugyhogy kicsit kesernyés violt a vége..de ennek elelnére is nagyon kafi vol...nagyon nagyonkafi...

a hal a tortán hogy 10km jöhettme sebesen...mikor egy nagyon belát6ó kanyarban záró volan vlt és nagyon láttam.. hoy gnem jön senki...aztán meg nagyon láttma hogy anagonláthaó kanyar végén ott áll a rendőny autó...ugyhogy ...de nem szab kárörvendeni..mer t 5per c után .a. szép lelekebe látott és nem vette el a jogsim sem .. és bünti sem volt...ugyhogy zúton is csókoltatom az egész családját...
még azért arad előttt az a kerék ami riszálta a kocsit sebestől szépen egy durdefit kapott ..pont egy faluban 30km /h nál 10m múlva volt egy parkoló ahol 3 percet vesztetem a kerékcsere miatt..ugyhogy az hogy figyel valaki és vigyáz ránk..az tutti...

a másik csapat i kapott egy lassú defit és kök meg a hazaérés előtt néztek keresztbe az úton de szerencsére nekei ksem volt más gikszer..mert a sofőr angyala ott is megfogta a kocsit..pedig ott nem 30km/h volt a bajság...

este még annyit mondot nekünk a vezetőnk hogy nagyon örül nekünk hogy végre egy olan csapattam megy akik pont úgy mennek mint ö....múhahahah
nyihahaha
mondom tudod hogy kedves vagy ..de hazudós is.. mert az hogy egy sznten lennénk vele..legalább is én..az költö túlzás...mert aki igy tszi a cikicakiba a motrt mint akit a lyuóbból vágtak oda.. az azért...nem szar
az elképzelés elsőre jol hangzik, csak a power szelep szerintem rendesen bekeverne a rezo hiány miatt,

mondjuk azt könnyen ki lehetne kötni fixre... amugy a triálon is van kicsi rezonátor funkcio felvastagszik a könyökben a közép dob már jo nagy belül, aztán gyorsan vissza szükre, a hangtompito elött..
nagyon jó. a berg ami k nyomatékos-hoz képest majdnem olyan jó lett.
nekem a gas 2009 se a gyári csövel sem a arrow-al soha nem böffent le.
söt a gas kevésbe melegedet ilyen zorros egyhelyben tuyakolás esetén mint a berg, az (berg) pontosabb volt gaz kezelésben kuplung reaccioban, de jobban melegedett.