Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ez az extrém ...
érdekes mert pont az ellenkezőjét irják rola, de ha te használtad és nem igy van meg jo alul is akkor használd egészségel...
te hüle próbáltad már azt a csövet ?

én igen ? és kurva nyomatékos sokat használtam a csövet géppel együtt 2009 gas-al, és kurva nyomatékos a gép és felül is jó.
szoval nagyon jó a cső főlül alül jobb mint a gyári próbáltam mind kettöt.
szoval zsir a cucc. amiben várnám tanácsok az a váz, kialakitás okosságok stb stb
Feri csak szolok mielött meglepetések érnek hogy ettöl a csőtöl a motor nem nyomatékosabb lesz hanem még erősebb, zuzos xc versenyre valo...

az tény hogy jobban fel van huzva, csak majd nem érted miért böffenik le folyton....
nincs mit 5 ezer...
sztori foly.

szóvl oba basztam magam a sziklák közé...legszivesebben sirtam volna..de a könnyeket már kiizzadtam a lefelében úgyhogy szárazon üvöltöttme mikozben bezúgtam a motor alá...jól odavertem mindenem de mégsem döglöttem meg..+mikor kiszabaditottammmagam és számot vetettem saját és motoralkatrészeim sérülésével..rályalyöttem hogy
nix igazai hiba...
bár a combom még azóta is lila
aztán azt a maradék 20on métert letoltam...mondom szarom én le...
persze többiek nem röhgtek alul...nem volt cinkelés deát ennyi hiszti bővn belefér..sőt kell is ..mert nem primadonna itt senki!ITT SENKI!és amúgy is ami nem öl meg (vagy nyomorit le!)az erősebbé tesz...ugyhogy gó tovább....
alig 10 perc múlva a fejszés lejáróban...m.z csinált egy fejenátforfulást motorral...de olyan rosszul sikerült hogy kormánya leittyent... váznyulván meggörbült...de embernek az ijedtségen kivül baja nem lett...
lent az lajában megnétük mi is a teendő tudunk e valamit csinálni vele...de a telószárak megigazitásán kivül nix mit tenni...
zoli keményen odaverte magaát de kemény csávó és hajtani is szeret ...ugyhogy úgy döntött
folyt kv
plusz gyanúsa a szakács úr is...
mert jelezte hogy kar jönni és ha megyünk szóljunk neki...
kicsit megnézné a hegyet..mer lesz ami race tavasszal.. oszt csak egy kis hely ismeret nem lenne szar...
hály.
jodlis.
okos gyerek vagy te..
de nem azt mondtad hogy 2-3 hét...mert most pihentetni kell.. de 2-3 7múlva...akár mi is lehet..
a szavamat adom ...mindíg igazat mondok..mikor épp nem hazudok...erre a szavamat ad6ohm

ezzel kokoskodtak most a 7végén is...
mikor megérkeztem ezzel köszöntek..
viktor isemrd be hog hazudtál..nem számit hogy mikor kinek mit..de ismerd be...hát konkrétan fostak a röhögéstől..mert ezek közül...senki sem olvas minket

az igazság relativ...
a tények megtörténnek csak az a kérdés hogy milyen szemszögből nézzük...pozitivnak és negativnak is be lehet állitani...mindent!
de mindent!
szóval szali..
az adott szavam z hogy a 7 végén nem gondoltam hajani...
de ha megy a tsapat...és beleférek!...akkor szivesen kimegyek one délyre...
de ha tú or trí hét múlva jössz akkor mehetünk 2-3 délyre is...arra gyanúsan jönne a most 7végén jókat elröhögcsélő csapatból 2-3 ember is...
el ne képzeld már magadról.
Az adott szó ereje !
Milyen az amikor valakinek van szava ! amikor valamit mond és van a szavának hatalma ereje és súlya. Hát ezt tette Alfredo Gómez Cantero, elment Ecuadorba végig csinálta a Upakacha Extrem enduro versenyt és a verseny utolsó szakaszában Graham Jarvis-al elakadtak egy feljárón ahol konstatálták csak egymás segítségével tudnak felmenni, "egyedül nem" meg is tették segítettek egymásnak és Alfredo megígérte Jarvisnak a célban bevárja és együtt mennek be megosztva az első helyet egymással, és így is tett Alfredo megerősítve egy hagyományt ami az adott szó ereje ami már nem nagyon létezik.
Legyen ez példa minden embernek aki valaha szavát kell adja egy másik embernek. Éljen Alfredo Gomez Cantero. ! A nemes bajnok.
bontós és viktor. megy valaki a most következő hosszú hétvégén romániába? ugy alakult ,hogy haza tudok menni 3 napra. de csak akkor megyek ,ha biztos megy valaki . mostanában minden hétvégén voltatok ezért gondolom neme ez a hétvége lesz a pihenős.

vili. a munkatársam megvette az alkatrészed. megy haza csütörtökön azt mondta elpostázza levélben . 5-6 cm átmérőjű gyűrű szerűség. belefér egy levélbe. majd írok az alkatrészvilire.
persze az a terv a free-frog a minta.
a motoron látszik is. semi nincs szétbaszva a motoron.
jah nem rossz dolog söt nagyon jó is lenne. de a hosszó feljárókón baj lenne és én a rezonátor védelmen túl vagyok már. megvan rá a megoldás.
De persze lesz arra is megoldás de akkor az egész power szelepnek is nicns szerepe. mint a 2T freenél (gyári)
Rezóvédő nem kell, de hogy szőr nem lesz a bal combodon az biztos
1-2 ÖTLET AZ ÚJÍTÁSOKRÓL! Hová rejtsd PL: azt a nagy buci rezót? Hát ide

http://youtu.be/OiD3A89RiYI
A lábtartó-kormány-üléspozició háromszöget érdemes lenne a freeride-hoz hasonlóra beállítani, mert a 85-ös crossmotorokat más méretű emberekre tervezték.

Sanyó fiának volt egy nagykerekű 85-ös, de nem fért el rajta normálisan egy felnőtt.
ismerem régről őket...az egész család motorozik..

rendesen szervizelték a gépet mindig.
István nagyon preciz csávó !
Írtam
nagy baj lenne ha a kipufogó úgy lenne megoldva mint a triálon? ....gondolom nem használnád a felső fordulat tartományban olyan sokat a motort hogy zavarna a rezonátor hiánya?
csak egy gondolat volt,én biztosan kipróbálnám hogy működik valami kisebb kipufogóval ha már úgy is kisérletezünk
Látod milyen rendesek,még azokat is odaadták Már alszik a drága,beteges.Jobb lesz mint az apja,abbiztos Ha kiróbáltad már,akkor érzed,hogy másabb egy pöppet (ha még jó ).
hát jobb lesz ha nyiolatkozol vagy rad küldöm öket befele az ablakon...
de ragaszkodo ma kis hercegnöd javitsa öket fel, kaptam hozza 2 par plus rugot elore meg hatra is erösebbeket is.
Nálaam? Max a telói valaha év elején Használták nem is keveset,nem tudom milyen állapotban vetted át,így nyilatkozni nem tudok
hétvégén felküldöm avval a srácal aki lehozta, megadom majd a számát...

Csabi preciz ügyes srác... jo arc birom a stilusát...