gonzó.
a rendőny gyekek motorja exc 250..talán 2008..9es ..kb akkora összefüggés van a 250 akkori és a 350 pár éve fejlesztett motor közt ..mint az én 525öm és egy innyektoros exc 500...
remélem eléggé szemlélete hasonlatot sikerült találnom dokikám
amúgy kint összevesztünk..mi több örök harag volt ebből a témából hogy a 350 az végül is miből lett...
ugy gondolom a 305 hengeres feltuningolt már azért kellően erős...de mégis kis forgótömegő..nagyon fordulttűrő 250 alapblokkból...
ezt az is igazolja hogy kinézetben is a 250 blokk az alapja.. illetve az hogy edig nem sok olyan motor va na ahl nem a egy kissbb köbcentisből lett fejleszte a nagyobb(ellentétben a husaberg 390 ahol egy 450 ből vissza hüvejezve ugyan a za a blokkház )
de bergnél nem volt kis verzió aminek a megfúrása és egy kissebb löketnöveléssel... megold6ó lett volna...
zsolti...
csak a 300as keresésből okoskodva...meg hogy a kocsiban mellettem ülő fél órát beszélt vele telefonon rommániába mert nagyon fontos volt épp akkor...
csak nem az az ember aki megnézett egy motort lealkudta az árát...vasárnap délután hátsó kerékcsapágyat intéztetet az eladóval...mint egyetlen hiba hogy legyen kijavitva!.....mert hétfő reggel nyolcig már nem birja ki úgy a gargéban...aztán elemet és nem vette meg ...
mert ha igen ..mert akkor az az ember...elnézést az az illető.... egy igazi.. ..okos gyerek
ja a két nap 140km sikerült összeharácsolni...ami azért lássuk be..nem szar..+ vagy 300km szintkülönbséget tettünk meg
szali mesélj te is... mi van arra..hó már esiksz?
sznóbordot kivikszoltadmár..ha már úgy sem tudsz ott semmit csinálni(amit azért kétlek,m ert hegyben erdőben mindég van egy jó kis túraútvonal)legalább készülj a téli játékokra
akkor 30X2 lenne..nem hinném.a miénkben 21x1,8as gyűrű volt..legalább is fél év távlatából igy rémlik
ami még a túrán feltűnt hogy mindenkinek meg volt a speialitása...
azon kivül hogy mindenki überjól ment :
krisz a lefelék királya volt ...
sz.robi a felfelé cikicakikat nagyon tolta...
kisboresz a süppedősben mindenhol baszottul jól ment felfelé..
robúr a legegyenletesebb teljesitményt nyúlytotta
én pedig . .A.. .legnagyobb sullyal nyomtam a talajt
illetve kriszt én löktem át a lelki válságból a fizikai végkimerülésbe...de nem adta fel..csak miattam .nyÍÍhahaha
azt hittem mááá leléptél innen