pletyka...
megint elvesztettünk egy gas gaszost...
tegnap beszélte..mesélte hogy a 200ass exc ami 8 éves jobbna másik felfelé..mint 2009es gg 300as..könnyebb a kepeszőben..és egy olyan rálydel veri meg a gg 30as barátunkat ..aki előtte.. hogy is mondja ma a nyomába sem ért... jól mondom...dudodki..nem kell irj elég ha a gép előtt bólogatol
nekem még sosme volt más gépem csak ktm...(a 1982 kx 420 és 86 kx 500kavákat leszámitva ) ugyhogy éln ezt nem tudom.
de ha mindenki ezt mondja.. az már ...
na ez aztán tényleg 300as..nem úgy mint a többi szutyok...
nyíhahaha
amúgy a misleny téma az vick kategória..mert az nem kérdés...
s-12 vel az volt a baj hátra hogy kicsit sűrűnek tűnt..a ms 3 az nagyon nyilt és ritka ..de mind a kettő nagyon kafi sárgumi ..sőt ..mindentalajos gumi..mert anyagából adódóan..tapad.....kérdezzétek zozit...jakszi is olyat használt még annó 19es lyamahókeréken..+ élettartama is nagyon jó..mint misleneknél általában ...
elére meg az s12 xc az nagyon lácsó..mint az ef-08...vagy a pireli scorpion krosszgumimilya..ez mind mind jobb gumi a sixdays nél..elöl is meg hátul is
sajna a extrem mitasz csak akkor csinál valamit morzsisziklásban ha 0,2 vagy alatta(szalinak a labdacsokkkal kb úgy nézett ki hogy 0,1 bár alatt an a kerék)...+az hogy 3 motorozás és úgy ahogy jakszi is irta rengeteg kitörtdezett körömnyi darabok kihullnak az nekem is előjött de nem kicsit...amúgy még nagy sárba azért a zarándban elkapirnyálok majd vele...de szárazban nem kinzom.....kb még 3 hajtás és ..over...
it esett az eső..sok sok kafi eső ..de romaniaxos részeken nem
tökre irigyek vagyunk szali...
de valahogy túléljük....
olaj téma szóra sem érdemes...
mondom..it a fórumon véleményét megváltoztatni valakinek.. főleg ha nagyon képben van -pl olajtanilag ....-nem lehet...de nem is kell..minek változtatgatnán meg egymás tuljdonságait..nem vagyunk mi a felesége vagy a zsirtv
azt hogy ki mit használ az okés ...de ennyi...
remélem a romaniacsos részt jól biri majd a misleny ms3...különben ezek a pösti erdélyi nyiri rálydelek kiszopatják a kis 525öt
itt van már a si szett is meg a snowboard is. épp hétfőn néztem egy uj bakancsot mert a régi szorított. várom a havat nagyon. nyilván veszek egy szezonbérletet. olcsóbbra jön ki. 30 km es sugárban 3 pálya is van. csak akkor megyek ha frisshó esik. valahogy majd kihúzom így a telet. nemritka egy este a 80 cm se.
Szaki, viccet félre téve, én komolyan segíteni akartam a "népen"!
De télleg akkora zöldségek hangzottak el, hogy nem tudtam kevésbé gizdán leírni
Étolajas sztorit nem én találtam ki, és valljuk be van benne logika
Az összes csoda adalék a 4T (olajos kuplungos) és 2T mociba (benzinhez) szemfényvesztés, mert a súrlódáson kívül még rengeteg más fontos paraméter létezik amit az idegen adalék leronthat. Nem is értem egyesek, hogy gondolják, hogy tanácsot adhatnak olyanról amiről láthatóan fogalmuk sincs.
Fuchs Silkolene Comp 2-t én is próbáltam jó 10 éve. Tényleg kurva jó olaj, de az extra adalékok (asszem valami fém) miatt nagyon köpte kis fordulaton a gyertyát (erdőzés közben lámpa nélkül rám esteledett). Szóval attól is függ mit hogyan hova ...
szevasz billi!
nemm csak már évek óta irkálják ugyanazt. és ismétlődik mint valami kurvaszar lemez ami kiakadt.
a fasz se tudja hallode. szerintem ippone box extremet rakok a váltóba vagy igol bv2 est. vagy mondjuk az elfet amit mostanában mig volt motorom. guminak természetesen a mitas sport extreme hátra labdaccsal. előre muzzal ef08 ast. jajj de várom már az uj biket! amint meglesz szólok ha már nem ujjabb 5 centes. és hazamegyek hajtani vele ha felszereltem a kötelező sallangal a vasat. egyenlőre még gyüjtök ezerrel és várom hogy leszálljanak ide az ufok mert itt aztán semmi se történik enné meg a fene. viszonmt ma elkezdtem a teremedzést végre. kezdtem lerottyanni a nagy semittevésben. a kaja fos a tehenek változatlan helyen legelnek. holnapra havat mond! én meg kibontottam egy kurvanagy ablakot ráadásul jól el is basztam ahogy kell nem lehet becsukni a szárnyakat bruhahaha. és egy hétig ezen melóztam. holnap majd meghekkelem.
tavasszal kihozom az összes sporteszközöm ide mert fasza helyek vannak csak fel kel fedezni. kajak ,bicaj, motor stb... jólenne ide egy olcsó utcai is mert kurva jó akörnyék meló után kicsit országutazni a szerpentinesen napsütésben . na majd szép lassan . első az endúró aztán triál aztán utcai aztán jöhet a tavasz.
nekem elöl már 4 hónapja van fent, Nagyon jó! előtte c-21 sőt utoljára ac-10 volt de egyik sem ér a nyomába, ez ide a bakonyba is nagyon jó, ha tempósat megyünk a sziklásba az exc eleje végre arra megy amerre én akarom úgy hogy bátran ajánlom csak a levegő nyomást nehéz eltalálni viszont hátulra is ezt vettem 4 hajtás van benne de többet vártam tőle úgy hogy a következő gumi hátra ismét 6 day lesz ahogy bontós mondta endurozni a legjobb csak ne kopna olyan hamar
én régebben gumiból az epreset használtam.. de nem is én szerettem az izét..mégis az volt sláger
megvágni sosem szabadott..
metzellerből ami még működöt és az életartam a is elfoga6ó volt az a mc5 ..meg a 19esben az mc 4 csak az kroccpályán a kanyarbütyköket..ledobálta 5 motorozás után
ne baxtasd...
csak örül hogy ő már megszabadult ettől az extrém hülyéskedéstől.... szerintem már az úly túra bakancsokat nézegeti...
meg a könyvtárba jár és németül olvass a tolsztoly összest..
majd 7:34-töl az is durva az ellentétje lassan.
http://youtu.be/OCSGGCZI8ag