Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feri szokott adni szponzorba gumikat itt a fórumon.De te beszóltál,úgyhogy ezt bebuktad.
Velem nem sok.Vasárnap motorozás,hétközbe meg az eltörött vagy lekopott alkatrészek pótlása.Miért most mivel mész?Minek kellett a jó kis traktort eladni?
Szponzorgumi ?! He ?! Ezt most nem vágom.

És mi a helyzet veled? Akkor beszéltünk utoljára.. Amikor még az 525-ös EXC-m volt...
Mostmá mindegy,bebuktad a szponzor gumit!
Persze, hogy égett a telefonod a hívásoktól, kinek ne kéne egy olyan gép ? Aki nemet mond az hazudik... Vagy tudtam , hogy mit kapott Viccet félretéve ha felújítottad meg minden, akkor biztos jól járt az új tulaj.

Nem baszogatásból írtam, nem irígységből..és legfőképpen nem ócsárolni akartam a gépedet !
ZsírTV

Asszem itt rám is gondolsz. Én csak kíváncsian megkérdeztem ,hogy hogy is van ez, mert furcsának tartom. Legalább is az én mércémmel, még nem volt ilyen fiatal verdám ! Nem mondtam, hogy lezúztad, meg se említettem ! Szimplán kérdés volt, én egy 2011-es gépen max 1-szer cseréltem volna dugattyút aztán jónapot kívánok, élünk mint Marci Hevesen

Általánosítani meg nem kell a magyar népet.
Jóóestét.

Nem is tudom mikor voltam itt utoljára. Úgy összefolynak a napjaim, azt sem tudom, hogy milyen nap van ma. Délelőttös műszak a Flexnél, mint gyakorlati hely... És mint ösztöndíj... 11.620 HUF-ot kapok +800 forintnyi kredit a belépőkártyára, amit le tudok enni a büfébe. Ha nem seftelnék mellette, akkor nem nagyon kéne motorozzak.
Ilyenkor jön majd az " irigy vagy".
gondoltam...am a berg kereket megveszem ha nem adod ott el helyben vmi spanodnak...csak találj ki rá vmi pénzösszeget... :)

asztalos segéd (csicska) nem kell oda neked a kezedalá dolgozni...van szerszámom is...

napnál fűtő lettem én is,és öszterájhban gondolkozom...
proksza@vipmail.hu
Merre laksz amúgy?
gondolom rám gondolsz.

. fasznak cirkuszolsz állandóan. akkor minek irogattad a heca után te agyatlan? örülj neki ha eladtad az ujrafestett lelakott szarodat . biztos megcsináltad senki se vonta kérdőre. neked semmit nem lehet mondani bazze mert egy öntelt faszfej vagy. mindenhol ottvagy bazmeg mindenkit kipofázol s méregetsz és kritizálsz.

az a motor akkor is egy szarrakás volt pont mint aki rajta ült. beszélsz itt jellemről . rá kellett nézni a motorodra ! amig használtad . egy szardarab volt leszaggatva leokádva minden. méghogy neved... meg igényes vagy . a 10 éves motorom különb állapotban volt haver.

más. gecsa. nem hirdettem sehol. és apro pénzért adtam el és semmi zsákbamacskát nem adtam vele. mondtam a srácnak így ahogy van viheti olyan amilyen. öreg vas kis pénz. előtte egy nappal még romániában voltam vele ezt is mondtam neki.
Az enyém!
zsir it egy cinkelés több száz ezer ft kár is lehet mert mondjuk nem veszik meg a motorod érted ? vagy hüly vagy szándékos vagy mind kettő

ez már nem vicc..
Fürdés vagy motorozás? Vagy mind2-ő http://youtu.be/x9tCBjojuiI
bazz csak maradjon egyben és élve bazz !
jaja....fasza kanalas guma...

erre azert születni is kell....meg a sok év....
persze jonny w. még nagyon fiatal...mégis kurvára megy.
jah halálos iram nem ?
en arra gondoltam bazz ebbe bele lehet halni.
nagyon durva a srác olyan gazon megy hogy beszarsz
meg azon is gondolkodtam mi lehetett az átétele ?
13-48 ? vagy 14-50 ?
druvat gyorsult kapart a gép
és szerintem ide spéci homok gumik lettek felrakva
aaaaa....

sosem értettem h tudjatok így felhúzni magatokat ...a forumon...
sztem csak cinkeltek....
mint ahogy Zari is...
dehogy nem !
pofaznak itt hoyg igy meg ugy a magyar de bazz amagyarnal okosabb fifikasabb és csibészebb nincs hidd el én világot látott emebr vagyok.

és megmondom mindenkinek az arcába amit gondolok.

nekem az hogy a mtoorom makulatlan és ha eladom minden hibarol értesitem a vevőt az alap mert nekem van nevem. és lesz.
én holmi 100e Ft -ért nem csinálok szart a nevemből. ennyi.
basszus.....1/2 1 kör után már utolérte a végét ?
huuuuu...
cső Gecsa !
mizújs rég láttalak hallottalak !

így már nem eladó hogy Ferenc eladta....teccett a berg nagyon...
haggyad már.....ne foglalkozz ilyenekkel

melyik enduró moci nem forrt még meg ?
s melyik nem hempergett még a domboldalon ?
s melyik nem volt agyig a sárban ?

lehet hogy van...de akkor az nem endurózik....hahaha
nekem nem is adnád patyi úr?
szevasztok
visszaolvasok már vagy 50oldalt úgy le vagyok maradva...

szali lerobbant gépét az apróban is meg lehetett ismerni,sejtettem h új gépet vesz a srác... hajrá
és egy másik szösszenet:
van olyan ismerösöm aki amikor megkapja a gyari zsir uj motort
darabokra szedi, ujra szinterezi a vázat saját kedvenc KTM nanrancs szinére fekete helyett. Felniket szét, küllök meg a ráf is saját kedvenc szinre eloxálás. blokk dettó, szét, átalakitás saját titkos receptre.

röviden ennyit a megszálotságról.

ami a mocim illeti elment egy jó havernek jo kezekbe lesz.
a hirdetés feladásától ami hétfön volt naponta kaptam 5-6 hivást. votl aki este 9kor is hivot most reggel is hivtak.

röviden ..
kis szüsszenet a magyarokrol vagy talán az emberi jóakaratról !

valaki meghirdeti motorját mondjuk én !
felraksz szép képeket leírod mit ujitasz fel rajta mi lett cserélve stb stb
erre ilyen megjegyzések érkeznek sorolom és majd döntsétek el ha haver ha nem jó hatással van e az eladásra és talán nem e szandékosak ?
na figyeljetek:

"huh az a motor egy shár tengerbe lett halálra fözve, én biztos nem adnék érte még 800-at sem" ezt egy jó "haver irta"

másiik:

"huh baz egy egy éves motort igy lezuzni annyi cuccot cserélsz rajta..."

röviden a jó szándékról és a magyarságról. vagy talán az emberi jóakaratról.