Feri szokott adni szponzorba gumikat itt a fórumon.De te beszóltál,úgyhogy ezt bebuktad.
Velem nem sok.Vasárnap motorozás,hétközbe meg az eltörött vagy lekopott alkatrészek pótlása.Miért most mivel mész?Minek kellett a jó kis traktort eladni?
Persze, hogy égett a telefonod a hívásoktól, kinek ne kéne egy olyan gép ? Aki nemet mond az hazudik... Vagy tudtam , hogy mit kapott Viccet félretéve ha felújítottad meg minden, akkor biztos jól járt az új tulaj.
Nem baszogatásból írtam, nem irígységből..és legfőképpen nem ócsárolni akartam a gépedet !
Asszem itt rám is gondolsz. Én csak kíváncsian megkérdeztem ,hogy hogy is van ez, mert furcsának tartom. Legalább is az én mércémmel, még nem volt ilyen fiatal verdám ! Nem mondtam, hogy lezúztad, meg se említettem ! Szimplán kérdés volt, én egy 2011-es gépen max 1-szer cseréltem volna dugattyút aztán jónapot kívánok, élünk mint Marci Hevesen
Nem is tudom mikor voltam itt utoljára. Úgy összefolynak a napjaim, azt sem tudom, hogy milyen nap van ma. Délelőttös műszak a Flexnél, mint gyakorlati hely... És mint ösztöndíj... 11.620 HUF-ot kapok +800 forintnyi kredit a belépőkártyára, amit le tudok enni a büfébe. Ha nem seftelnék mellette, akkor nem nagyon kéne motorozzak.
. fasznak cirkuszolsz állandóan. akkor minek irogattad a heca után te agyatlan? örülj neki ha eladtad az ujrafestett lelakott szarodat . biztos megcsináltad senki se vonta kérdőre. neked semmit nem lehet mondani bazze mert egy öntelt faszfej vagy. mindenhol ottvagy bazmeg mindenkit kipofázol s méregetsz és kritizálsz.
az a motor akkor is egy szarrakás volt pont mint aki rajta ült. beszélsz itt jellemről . rá kellett nézni a motorodra ! amig használtad . egy szardarab volt leszaggatva leokádva minden. méghogy neved... meg igényes vagy . a 10 éves motorom különb állapotban volt haver.
más. gecsa. nem hirdettem sehol. és apro pénzért adtam el és semmi zsákbamacskát nem adtam vele. mondtam a srácnak így ahogy van viheti olyan amilyen. öreg vas kis pénz. előtte egy nappal még romániában voltam vele ezt is mondtam neki.
jah halálos iram nem ?
en arra gondoltam bazz ebbe bele lehet halni.
nagyon durva a srác olyan gazon megy hogy beszarsz
meg azon is gondolkodtam mi lehetett az átétele ?
13-48 ? vagy 14-50 ?
druvat gyorsult kapart a gép
és szerintem ide spéci homok gumik lettek felrakva
dehogy nem !
pofaznak itt hoyg igy meg ugy a magyar de bazz amagyarnal okosabb fifikasabb és csibészebb nincs hidd el én világot látott emebr vagyok.
és megmondom mindenkinek az arcába amit gondolok.
nekem az hogy a mtoorom makulatlan és ha eladom minden hibarol értesitem a vevőt az alap mert nekem van nevem. és lesz.
én holmi 100e Ft -ért nem csinálok szart a nevemből. ennyi.
és egy másik szösszenet:
van olyan ismerösöm aki amikor megkapja a gyari zsir uj motort
darabokra szedi, ujra szinterezi a vázat saját kedvenc KTM nanrancs szinére fekete helyett. Felniket szét, küllök meg a ráf is saját kedvenc szinre eloxálás. blokk dettó, szét, átalakitás saját titkos receptre.
röviden ennyit a megszálotságról.
ami a mocim illeti elment egy jó havernek jo kezekbe lesz.
a hirdetés feladásától ami hétfön volt naponta kaptam 5-6 hivást. votl aki este 9kor is hivot most reggel is hivtak.
kis szüsszenet a magyarokrol vagy talán az emberi jóakaratról !
valaki meghirdeti motorját mondjuk én !
felraksz szép képeket leírod mit ujitasz fel rajta mi lett cserélve stb stb
erre ilyen megjegyzések érkeznek sorolom és majd döntsétek el ha haver ha nem jó hatással van e az eladásra és talán nem e szandékosak ?
na figyeljetek:
"huh az a motor egy shár tengerbe lett halálra fözve, én biztos nem adnék érte még 800-at sem" ezt egy jó "haver irta"
másiik:
"huh baz egy egy éves motort igy lezuzni annyi cuccot cserélsz rajta..."
röviden a jó szándékról és a magyarságról. vagy talán az emberi jóakaratról.
Velem nem sok.Vasárnap motorozás,hétközbe meg az eltörött vagy lekopott alkatrészek pótlása.Miért most mivel mész?Minek kellett a jó kis traktort eladni?