okos kérdés.
mivel lehet felragasztani a talpat a csizmára... mert az fbs az konkrétan nem tartott semmit...
mert amúgy a krosszcsizma még full egyben van...ha a talpat sikerülne valami normális ragasztóval felrakni..még csizma letne sokáig
a krisz az nem a rendőny 250excjét vitte fel...hanem egy amberék ami gyakorlatilag 70üzemórásnak irt a komplyúterlya..de mondom az a 70 üzóra az úgy lehetett hogy szikrát adott csak a motor hogy számláljon már az óra...de még a főtengely sem fordult megbenne...
az egy 2013exc 250 2t..
rendőnyünknek egy 2008-9 4t 250excje volt...
azt nem értem hogyha ezt nem igy értelmeztd akkor hogy jön össze a 250 2t ből a 350 4t ..de min1
mintha javulna...megfogadtam a tanácsokat,remélem 7végére eltűnik...
már vetettem belsőt a ktm-be, csapágyakért kéne eljutni pénteig h vasárnapra összegórjam(persze ha enged a térdepem )
köll persze. még nem döntöttem el. mi az a 300 as ami jó állapotú? kép van hirdeti valahol? mit jelent hogy a tiedet leütötted? olcsónak tűnik hozzád képest. de ha elhajlígattad akkor még 1000 eurót se ér. azért nem vettem fel mert akkor már lefeküdtem és filmet néztünk. azért köszi.
köszi alakulok....még 6 hét és lehet kapratni....
a bordák forrnak....tüdő jó...
sajna a kulccsontom kificamodott..s elvileg nem kell műteni....
de nagyon hülyén áll....
a dokik szerint csak esztétika.....szarjam le..
télleg jó az a 350-es.....
könnyű...nagyon jó a futóműve...
jó az áttételezés...és pont annyira erős h még nem fáraszt el...
évjáratonként változtattak. legegyszerűbb ha megnézed a szektorod alján van egy szám. pl 10 vagy 9,5 az alapján is vásárolhatsz. átmérőt jelent mármint a dugattyú átmérőjét. ha interneten vásárolgatsz ilyesmit jólehet vagy jol becumizod. megkérdezed az eladót hogy 10 mm es? ő meg majd mondja ja persze ktm be valóó!
viktor. készülök a télre ja . még két hét és megyek az új motorért. hogy milesz? még nem tudom. majd látom. tavasztól meg visszatérek. ami aggaszt hogy csinálok pár nap alatt novemberben egy rezóvédőt . de addig majd kiötlöm az evó 5 öst.
mivel lehet felragasztani a talpat a csizmára... mert az fbs az konkrétan nem tartott semmit...
mert amúgy a krosszcsizma még full egyben van...ha a talpat sikerülne valami normális ragasztóval felrakni..még csizma letne sokáig
www.ebay.com%2Fitm%2F06-KTM-25..." target="_blank">a 250esen pedig ezt olvashatod...
meg ugye a motorszám 2.3.4. karaktere jelöli a modelt
hát sorban értjük 0,5re 1mást.
a krisz az nem a rendőny 250excjét vitte fel...hanem egy amberék ami gyakorlatilag 70üzemórásnak irt a komplyúterlya..de mondom az a 70 üzóra az úgy lehetett hogy szikrát adott csak a motor hogy számláljon már az óra...de még a főtengely sem fordult megbenne...
az egy 2013exc 250 2t..
rendőnyünknek egy 2008-9 4t 250excje volt...
azt nem értem hogyha ezt nem igy értelmeztd akkor hogy jön össze a 250 2t ből a 350 4t ..de min1
szali...
megent úly motort veszel...csak nem kisértetiesen..ilyen lesz
http://youtu.be/dxv3MWMd17A
amugy persze hogy direkt volt...
nem ám...
már vetettem belsőt a ktm-be, csapágyakért kéne eljutni pénteig h vasárnapra összegórjam(persze ha enged a térdepem )
a bordák forrnak....tüdő jó...
sajna a kulccsontom kificamodott..s elvileg nem kell műteni....
de nagyon hülyén áll....
a dokik szerint csak esztétika.....szarjam le..
télleg jó az a 350-es.....
könnyű...nagyon jó a futóműve...
jó az áttételezés...és pont annyira erős h még nem fáraszt el...
de te merre jártál ?
viktor. készülök a télre ja . még két hét és megyek az új motorért. hogy milesz? még nem tudom. majd látom. tavasztól meg visszatérek. ami aggaszt hogy csinálok pár nap alatt novemberben egy rezóvédőt . de addig majd kiötlöm az evó 5 öst.
jol vagy patyi bátyám, meggyógyitottak a kedves magyar nővérek...
nemtom de nekem nagyon teccik a 300-as...
de ahogy a 350-.esek mennek fel a kaptatokon.....aaaaa...
Krisztián fel-lett bringával rendelkezik.
Azt gondoltam, hogy az államhatalom embere versenyképes bringára ül, másra nem.
Ezért merészeltem feltenni a kérdést.