Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt mindenkinek! Köszönöm a jókívánságokat a gyógy.-al kapcsolatban. A szoláriumot a jóddal helyettesítették, a nyakamtól lefelé teljesen bemázoltak és attól van ilyen szép kínai színem.
érrtem, köszi!

sokkal nyomatékosabb lett alul? megéri vele vacakolni?
a méreteket az előzö kisebb lendsuly megadja... mivel se nagyobbat nem tudsz berakni a fogaskeréktöl se vastagabbat...
ronbá!

így már értem. nekem 2006-os. megnézem majd ebben mi van.

megvannak még a méreteid? átküldenéd?

köszönöm!
te bontós!

te voltál szoláriumban, míg korházban voltál?
rajtam is van vagy 8...az meg egyéb
na,irány dolgozni
pedig ma jaj de nincs kedvem
rajtam is vannak már ilyen lyukak.. csak az epekő volt..
lokoto.. a régi alapján gyártattam 03- elötti , abban még ilyen nagy lendkerék van.... persze lehet teliben is cikkely kivágás nélküli...

ami a képen van S3 azt konkrétan a gyujtás oldalra rakják pluszban rá a lendkerékre egy specko anyával... olasz lapokon bent van a leirásban hogy a 2011 utániakra ajánlják mert ott nincs elég lendkeréksuly a kuplung oldalon...
amit én mutattam képet az a kuplung oldalon van a primér fogaskerék alatt
szép munkát végeztek
jó gyógyulgatást
szeva patyi bá...
jó reggelt.....már a 2.
azannya.....ügyes kis gyerek.... ...

gyógyulást....
triál motoroknál kötelezőek a gumiba az ilyen slime szmőtyik.... mivel belső nélküli+ a küllőknél is csak egy gumi szallag tömit...

van többféle tipus...
kaffé..
Máshol így néz ki 1 vakbél műtét utáni hegg!
Na ezért jött Zsír szegedre is műtétre!
Köszi jódlis! Már meg is gyógyultam ettől a kis zenétől! Ne ezt nézzétek kedden du. műtöttek 1 napra rá kiengedtek, és 2 napra rá most így néz ki 1 vakbélműtét helye!
Nekem sem jött be a SLIME!
Mivel a bélrendszerben volt a probléma, onnan is kell megoldani a problémát.

Egy-két liter beöntés motorozás előtt, azután lezárni egy kovászos uborkával!
nem értek hozzá,de nekem olybá tűnik ezt nem igen lehetne überelni! nem rontott sehol s szerintem a maximális tempot mente azon a kis trükkös pályán. lehet még supermotosokat is megetetne!

http://www.youtube.com/watch?v...

vili ezt küldöm gyógyuláshoz!
Sok utcai beton motoros bajban lenne ha nálunk is ilyen rendőrök http://youtu.be/UT-0q9IRHN8
Előtte kellett volna innom hogy JÓ legyen, de nem ittam sajnos
A vakbélhez nem volt jó?

Hátha betömítette volna azt is:-)
nekem volt ilyen, vettem egy kannával, amin gumi volt abba mindenbe tettem
tapasztalatok:
biciklibe kurva jó! a világ legjobb ötlete
gyereknél évente legalább 15defektet szereltem guminként, ez megszűnt simán visszahozta az árát már csak a foltokból is
motornál annyira nem jött be egyrészt ha nagyon alacsony a nyomás akkor kimegy a levegő, ez még nem is igen zavaró
a kerékszelep első eresztéskor kuka lesz, kézi pumpával utána nem is igen lehet fújni bele, képes még a szelep helyét is betömni
ha benne marad a drót-tüske-stb simán elszökik a levegő, aztán ezek többnyire benne maradnak a külsőben(bicikliben nagyon ritkán)
ráadásul ami átüti a gumit az ritkán csinál csak 3-5mm lyukat ha nagyobb akkor kifolyik a trutyi, kész kín utána szerelni, minden csupa maszat lesz
az első kerékbe még csak-csak(volt pár defekt már ami csak külsőcserénél lett észlelve) de a hátsóba eddig nekem mindig nagyobb volt a lyuk amit be tudott volna tömni
elméletileg 2 évet bír a gumiban, nekem 4 éve van de biciklin még nem volt defekt szóval jó még
motorba most szedtem ki tavasszal az elejéből, a hátuljában még abban az évben meg lett szüntetve